Toro Rosso İkilisi Horner'ı Heyecanlandırıyor

yazar:

kategori:

İkilinin sezon boyunca nasıl mücadele edeceğini ve gelecekte Red Bull koltuğu için aday olup olamayacaklarını merak eden Horner, ikili arasında başa baş mücadeleler bekliyor.

“Şu anda Formula 1’deki en heyecan verici yeteneklerden oldukları kesin. Onları aynı şartlar altında görmek, nasıl gelişim gösterecekleri açısından bizler için iyi olacak. Alt serilerde, testlerde ve simülatör çalışmalarında inanılmaz işler yaptılar. Yarış koltuğunda olmaları konusunda desteklerimiz arkalarında”

İkili arasındaki mücadeleden galip çıkanın, ileride Mark Webber’in koltuğuna geçmesi düşüncesi olup olmadığı sorulduğunda Horner, “Bu genç adamların ikisi de oldukça rekabetçi. Red Bull junior programının ürünleriler ve ikisi de Toro Rosso’nun geliştirmesi için onlara kiraladığı Red Bull Racing pilotları. Ne olacağını zaman gösterecek. Bir garanti veremeyiz. Yeteneklerinin ne şekilde yönleneceğini zamanla göreceğiz.” dedi.

Webber hakkında da konuşan Horner, “Mark beş sezondur bu takımla birlikte ve takımın çok değerli bir üyesi. Çok sıkı çalışıyor. Motivasyonu oldukça yüksek görünüyor. Eminim güçlü bir 2012 sezonu geçirmek için kendini odaklamış durumdadır.” dedi.


Yorumlar

  1. Mclarenfangirl avatarı
    Mclarenfangirl

    Bence Mark şampiyon olabilir gibi.Tabi bu sadece bir öngörü,Red Bull bakın işte onu da şampiyon yaptık gibisinden üzerine düşebilir.Ayrıca tabi ki heyecanlanacak,Vettel gibi bu ikisinden birine ileride Red Bull'a büyük paralar getirmeye aday gözüyle bakılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir