Webber: "Simülatörde Hiç Yağmur Yağmaz"

yazar:

kategori:

Noel’de nasıl hediyeler aldın?

Webber: “Güzel soru. Ama özel bir hediye almadım. Ailemden ve arkadaşlarımdan normal hediyeler geldi. Aslında bu iyiydi çünkü, ihtiyacım olan zaten antrenmanlarda kullanılacak özel ekipmanlardı. Onlar daima kolay yolu seçerler. Ben de çok fazla hediye alan biri değilimdir. Bu yüzden de çok fazla şey beklemem. Önemli olan herkesin bir arada olması.”

Yeni yılı Avustralya’da geçirdikten sonra şimdi Britanya’dasın. Simülatörde vakit geçirdin. Uzun bir tatilin ardından neler hissettin?

Webber: “Biraz garip tabii ama çok çabuk alışıyorsunuz. Teknik konularda çocuklarla çalışmak güzel. Geri dönüp çalışmaya başlamak ve otomobili daha hızlı yapmak için ihtiyacımız olanları görmek güzel.”

Simülatörde çalıştıktan sonra arabayla eve dönerken sürüş zorluğu çekiyor musun peki?

Webber: “Elbette simülatör kullanmak her gün kullandığın yol aracını kullanmaya benzemiyor. Simülatörü kullanırken hava daima güneşli olur! Hep güneşlidir! Asla yağmur yağmaz. Yani İngiltere otobanında sürüş yapmaktan farklıdır. Yolda gözlerini daha fazla zorlaman gerekebilir. Mesele bu.”


Yorumlar

  1. öyle olacakki ufak bir durumda hemen yolu göremez hale geliyor sevgili parmak çocuk.

  2. donnie darko avatarı

    bence görüş açısının vizördeki negatif etkisini vurgulamak istemiş. aracın yola adaptasyonundan ziyade pilotun hava şartlara adaptasyonu

  3. Bazılarının iki damla yağmur düşünce telsizden "şartlar çok kötü, yarışmak imkansız vs..vs.." diye sızlanmasının sebebi bu demek ki, playstation kuşağı!

  4. Schumacher- avatarı

    Genelde araba üzerinde çalıştıkları için pek kullanmıyorlardur diye düşünüyorum yoksa olmayacakmı o muazzam simülatörlerde yağmur modu 😀

  5. Simülatörü kullanırken hava daima güneşli olur! Hep güneşlidir! Asla yağmur yağmaz.

    Nasıl yani, yağmur simulasyonu yapamıyorlar mı? Benim oyunda bile var 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir