Raikkonen: "Şampiyonluk Her Zamanki Amaç"

yazar:

kategori:

MTV3’e konuşan Raikkonen: “Elbette şampiyonluk her zamanki amaç. Bir başka şampiyonluk için mücadele etmek güzel olur ama bunu saplantı haline getirmiyorum. Yine ama, eğlence için de sürmüyorum. Zafere uzanmıyorsanız bu normal olmaz”

“2. ve 3. sıra için çok mutlu olamazsınız. Ama kazanmak da her zaman mümkün değil. Bununla nasıl başa çıkacağınızı bilmeniz gerek.”

Raikkonen ayrıca takım içindeki havadan da memnun olduğunu belirtti. 2007 şampiyonu, geçmişte Sauber, McLaren ve Ferrari adına yarışmıştı.

Raikkonen: “(Lotus’ta) burada, önceki takımlara kıyasla çok farklı bir atmosfer var. Burada gergin insanlar çok; atmosfer sıcak”

2011 sezonu başlamadan önce Robert Kubica’nın korkunç ralli kazasından sonra Lotus, Raikkonen’in böyle bir etkinliğe katılmasına izin vermedi. Ama kar aracıyla olan küçük yarışta hafif yaralanmasına da engel olamadı.

Ralli konusunda Raikkonen: “Takım, (Robert Kubica’ya) olanlar yüzünden çok temkinli. Artık hiçbir büyük hobi yok. Ama bu, her takımdaki olan şey. Beni korumak istiyorlar ve bu, anlaşılabilir bir şey. Belki de yapabileceklerim ve yapamayacaklarım konusunda bir noktada fikir birliğine varabiliriz.”

“Diğer taraftan hayatınızın herhangi bir gününde kendinize zarar verebilirsiniz; aniden. Bakalım. (Rallide) sürmeyi umuyorum. Muhtemelen bunun için bir süre beklemem gerekecek.”


Yorumlar

  1. Sağolun.Değer verip ilgilenmeniz bile yeter. Bulursam ben de size yazarım artık 🙂

  2. Dinledim senin linki ama benim ilk dinledigim düet bir parcaydı benzetemedim galiba 🙂 Zaten bulması zor oyle bir sarkı yok gibi. Hep samba dans sarkıları var 🙂

  3. @emre benim linke tıklaysaydın keşke 🙂 aynısını ben de sormuştum 🙂
    @f1moto senin bu şarkıyı bulma olasılıgın ancak başka bi zaman başka bi yerde duyarsan olacak, arayıpta bulunacak bişi degil belli ki

  4. Bu son 🙂 Bayan balık etli. Slow bir sarkı 🙂 Alison krauss whiskey lullaby sarkının adı. Bu da degilse demek ki sarkının ismi yanlıs :))

  5. 🙂 Teşekkürler değer verip araştırdığın için ama o da değil. Çok sağol…

  6. aşagıdaki yutup şeysini kullanayım dedim ama çalışmadı galiba yorum altına verilen cevaplarda çalışmıyor. o yüzden direk linkini vereyim. Link

  7. Şöyle bişi buldum avrupalı olması ve ses benzerliğini tutturdum gibi geliyor.bu da degilse şansına küs bence 🙂

  8. Şarkıyı bulabilsem söyleyeni çok aramicam 🙂

  9. 🙂 O değil maalesef. Biraz balık etliydi bayan.Işın Karaca gibi güçlü bir sesi vardı.

  10. Cep telefonuna shazam yada soundhound programlarını yükle şarkıyı dinlet anında bulur.

  11. Jana kramer olabilir mi? whiskey adlı sarkıs var ayrıca slow bir sarkı 🙂

  12. Zannedersem bir arkadaş yorum kısmında link olarak vermişti. Youtube sitesine yönleniyordu link. Videonun altında yabancılar şarkının adını sormuş ve birisi "viski" olarak cevaplamıştı.

  13. Bahsettiğin video haberlerdemi yayınlanmıştı yoksa video galerisinde mi? yardımcı olabilirim bu konuda daha fazla ayrıntı verebilirsen.

  14. Arkadaşlar konu dışı fakat 3-4 ay önce burada bir video yayınlanmıştı ve fon müziğinde süper bir slow şarkı vardı. Şarkının adının da "viski" olduğu söyleniyordu altındaki yorumda. Avrupalı bir bayan sanatçı seslendiriyordu. 3-4 saattir arıyorum, her türlü olasılığı deneyerek yazıyorum aramalara fakat bulamadım. Bahsettiğim şarkıyı veya sanatçıyı bilen varsa ve buraya yazarsa sevinirim.

  15. kiminin ralliyi en üst düzeyde wrcde yapması ve çok büyük çapta bi kaza geçirmemesi izin alması için bi avantaj ama yine de lotus izin vermeyecektir bence. geçen sene her turda kubicaya izin verdikleri için dizlerini dövdüklerini tahmin ediyorum 🙂

  16. Belli ki Kimi ralli için bastırıyor. Lotus'un ağzı yandı daha önce, bakalım bu sefer ne yapacaklar. Tahminimce izin vereceklerdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir