Raikkonen, Koltuk Ayarları İçin Enstone'daydı

yazar:

kategori:

Geçen günlerde 2012 motorunu ilk defa çalıştıran takım, yarış pilotlarının büyük önem taşıyan koltuk ayarlarını yaptı.

Bununla birlikte resimlerden de yeni aracın ilk kareleri ortaya çıktı


Yorumlar

  1. lafım size değil.
    Karting in koltuğuna sığamayan bir kişşi çok şişman olduğu için istesede ön sıralarda yer alamaz zaten.

  2. Ben mi tek kişiyim aceba Enstone yerine Bernie dedemizin soyadını okuyan.

  3. raikkonen e bak ya 🙂 her fotoğrafta kahkahalar atar gibi , hiç alışık değiliz bunlara rai önce f1 e döndün şimdi etrafa saçılan gülücükler falan …

  4. bu konu çok önemli bir konu…ben bir keresinde carting yapayım dedim. araca sığmadım. rahat yarışamadığım için son sıralarda yer aldım.
    ayar önemlidir. iyi birşeydir. yapılması gerekir.
    takım çalışanları bu kadar çok sevilen bir pilotla çalıştıkları için çok mutlular. bende böyle bir pilotu tuttuğum için mutluyum.

  5. "Raikkonen küçük abdestini yapmak adına beyaz saraya uğradı."
    Son dakika ! Raikkonen yoldaki bir Renault'a hayran kaldı !
    "Raikkonen markete gitti !"

    Yeterk mk…

  6. FerrariF1Alonso avatarı
    FerrariF1Alonso

    Takım emri hakkında konuşmuşlar.Basitçe değerlendirmek gerekirse,Massa Schumacher ve Kimi ye yol verdi.Alonso'yada veriyor ve verecek.Bunun nedeni yetenek,hız,karizma ve marka değerini taşıyabilecek pilotu öne çıkarmaktır.Webber Vettel'den daha hızlı bir pilot değil.Mclaren'de durum çok farklı.Eşitler çünkü ikiside aynı değerdeler.Heikki olduğunda onunda görevi belliydi.DC ninde görevi belliydi.Mika varken kimse DC'nin şampiyon olmasını istemezdi.
    Raikkonen'e gelince her ne kadar rakipte olsa onunda başarılı olmasını isterim.Ona bakarsak JV de gelse 7 şampiyon olurdu gridde.Ama hayır.Ben bu adamın 2007 etiketiyle gelmiş olmasını istemiyorum.Ben bu adamın yaptım yine yapacağım diyerek gelmiş olmasını istiyorum.Sonuçta sene sonunda kim şampiyon olursa yendiklerim arasında Kimi'de var diyebilsin.
    Yarıştımı yarışmadımı nerdeydi,alışamadı gibi laflar olmasın.
    Aynı laflar Schumacher içinde geçerli.2010 sezonunun hayal kırıklığıydı.2011 senesinin ise Vettel'den sonraki (Alonso-Button-MSC) 3 iyi pilotundan biriydi.Monza-Spa-Kanada gibi yarışlarda işte ben buyum dedirtti.Ondanda çok iyi birşeyler bekliyorum.
    Alonso-Hamilton için bu sezon tek hedef var şampiyonluk.İkiside ara verdi bu işe.
    Vettel ise …….Bakalım neler yapacak.Bu pilotların takım arkadaşları için ise hedef yine esas oğlana yardım etmek olacak,esas oğlanlar önde olduğu sürece.
    Tek istisna ise Button.Buda Mclaren'den dolayı değil Button'dan dolayı.

  7. adamım benim , koltuk mühendisi ben olsam , ayağna masaj yapanı bile koyardım :)) yürü be adamım .. lotus bile tutamaz seni artık,,( iyi iş çıkarırsan seneye kesin başka takımda devam , oyüzden lotus bile tutamaz :)) )bu sene mgp iyi bi araç yapıyo seneye schuminin yanında rüya takımda inşallah dubleleri izleriz :))(( hayal kurması bile güzel ))

  8. Eğer bir mucize yaparda Raikonen'i geçerse o zaman haddin fazla haber yaptırır kendine merak etme…

  9. kiminin koltuguna masaj ayarı koymuşlar , nasıl iyimi diye soracaklarmış ondan çagırmışlar :))))))

  10. Lotus basınla ilişkiler deoartmanı iyi çalışıyor herşeyi haber yapıyorlar..PR için önemli…

    Geçen sene paralı pilotlarla yarışan iki takım Lotus ve Williams farklı iki yola girdi biri paralı pilotlarla devam ediyor kazanacağı parayı pilotlardan alıyor diğeri yetenekli pilot ve popüleritesinden para kazanmaya başlıyor..

  11. Ferrari pilotları arasında ayrım yapmaz.bu söylediğine sen inanıyor musun gerçekten?

  12. Takım emri her takımda olur, pilot ayrımı da yeri geldiğinde yapılır. Ancak şimdiye kadar (benim hatırladığım şumi-irvine döneminden beri) takım emrini bu kadar net ve kararlı uygulayan tek takım vardır, o da yıllardır Ferrari. Bunu biliyor olman gerek.

    Tabi ki PR çalışması gereği 2. pilot muamelesi yaptıkları pilotlar için başarı bekliyoruz gibi açıklamalar yapıyorlar. Bu pilotlardan tek beklenen birinci pilotlarının şampiyon olmasına yardım etmek ve birinci pilot bir şekilde yarış dışı kalırsa yarışı kazanıp diğerlerinin yüksek puan almasını engellemek.

    Pek kimsenin farketmediği bir şey daha var, Formula 1'de pilotlar şampiyonası takımlar şampiyonasından daha çok duyuluyor ve önem veriliyor. Bazı otomobil üreticilerinin F1'e girmemesinin sebebi de bu. Kimse Mclaren şampiyon oldu demiyor, Hamilton şampiyon oldu diyor. Ferrari bunu önceden farketmiş olacakki, böyle bir çalışma yapıları var. Şirket politikası işte.

  13.   FernandoAlonsoDiazFerrari avatarı
    FernandoAlonsoDiazFerrari

    En azından yüzleri gülüyor. Ortada uğruna kavga edecek, paylaşılamayacak bir şey yok neticede. Ferrari günlerinde Massa-Raikkonen ikilisinin yüzü gülmez, buz gibi hava eserdi. Ferrari'nin lideri olmak: Paha biçilmez. İkinciye değer verilmiyor anlamına gelmesin. Ferrari pilotları arasında ayrım yapmaz. Ferrari iki kez takım emri verdi kıyamet koptu. Sonuçta hızlı pilotların öne geçmesi sağlandı. Peki daha hızlı olan Webber ve Button'ın geçmesine izin vermeyen takımlara ne demeli. Button baskısı yeyince telsizden takım patronuna ağlayan Hamilton'a ne demeli.

  14. Sorma bahtsiz bedevi 🙂

    Grosjean da Rosberg`in Schumi`yi zorladigi gibi Raikonen`i zorlar diye dusunuyorum, basit bir caylak degil artik cunku..

  15. Grosjean da nasıl bahtsız bir adammış arkadaş. 2009'da F1'e gireyim dedi, yanında Alonso vardı, parlayamadı. Kimse onu konuşmadı bile.

    Şimdi de aynısı oluyor. Raikkonen diye haber kaynıyor, Grosjean'ın koltuk ayarı haberi bile Raikkonen başlığıyla veriliyor. Petrov takımda kalsaydı şu an sadece Grosjean'ı konuşuyor ve tartışıyor olurduk.

  16. buz adamın yüzündeki buzlar erimiş.bu arada 4 nolu fotoda dikkatimi çeken aracın ön burnunun genişlemiş olması.aynı FW-26 willims gibi.

  17. Kimi geçenlerde koltuk kalıbını çıkartmıştı sanırım.

  18. Bütün fotolardada gülmüş kerata:DD yakışıyor adama gülmek.Neyse bu sezon düzenli puanlar alıp heyecanlı anlar yaşatsın yeter bizlere,vallahi bir şumi ve raikkoneni tekerlek tekerleğe görmek güzel olurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir