Vettel Antrenörünü Değiştirdi

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz ay, Vettel’in eski antrenörü Tommi Parmakoski ile yollarını ayırdığı ve Fin çalıştırıcının ülkesinde bir hokey takımının başına geçtiği basında yer almıştı. Vettel 2009 yılından bu yana Parmakoski ile birlikte çalışıyordu.

Sport Bild dergisinin haberine göre Alman pilot, yine bir Fin olan 28 yaşındaki Heikki Huovinen ile anlaştı. Dergiye göre Huovinen’i, Parmakoski önermiş. Şu anda kişisel antrenörlük yapan Huovinen, geçmişte önemli fitness salonlarında çalıştırıcılık yapmış ve Finlandiya’nın ikinci büyük hokey liginde eski bir oyuncuymuş.


Yorumlar

  1. Nedense hep takımının bişey yapamadığı (2007 hariç) yılları sıkıcı olarak yazmışsın daha çok sıkılacaksın bu kafayla sen.

  2.   FernandoAlonsoDiazFerrari avatarı
    FernandoAlonsoDiazFerrari

    Ben, ben gibi düşünen insanlara tercüman olmak istiyorum. Buraya girip kendi pilotunu sıvazlamak mıdır yazarlık? Yeri geldiğinde kendi pilot ve takımımı da eleştiriyorum. Ama bizdeki mantık bu. Herkes kendi takımını eleştirir. Dışarıdan laf söyletmezler.

  3. seviyoruz seni kardeş 🙂

  4.   FernandoAlonsoDiazFerrari avatarı
    FernandoAlonsoDiazFerrari

    Bir an önce bir şey yapılmalı. Formula1'in ne tadı kaldı ne tuzu. Çok sıkıcı bir sezon geçirdik. Ferrari adına demiyorum. F1 adına. Yeni sezon da aynı devam ederse seyirci kaybı olur. Nerede 2007, 2008, 2010 mücadeleleri. Bana göre Vettel'e; Alonso, Button ve Schumacher gibi pilotlarla tampon tampona mücadele vermeden bu kadar değer verilmemeli. İyi pilot sadece en hızlı turu atan değildir. Vettel 2010'daki sakarlıklarından ne ölçüde kurtuldu, bugünkü şartlarla bunu göremeyiz. Hamilton'da iyi pilot deniyor. Ama geride kalınca gördük yeteneğini. Ayrıca İngiltere 2011'de Massa'ya çarpması utanılacak bir durumdu. Şampiyonadan ihraç edilmeliydi. Bkz. Jerez 97. Diğer sakarlıklarını yazarsam bu yazı bitmez.

  5. FerrariF1Alonso avatarı
    FerrariF1Alonso

    Hockey'i bende çok severim ama F1 varken Hockey…Biraz garip geliyor.
    Ama Hockey İskandinavların ulusal sporu.Bu bakımdan duygusal olarak karar veriyor olabilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir