"Williams ve Senna Beni Özel Olarak Aradı"

yazar:

kategori:

Brezilylı pilot, “Frank Williams beni özel olarak aradı. İyi haberleri olmadığını söyleyerek söze başladı ve başka bir pilotla anlaşma kararı aldıklarını belirtti. Profesyonelliğini koruyarak bu pilotun kim olduğunu söylemedi. Ama konuşmadan kısa bir süre sonra, yine aynı günde, Bruno ile anlaştıklarını resmi olarak açıkladılar.”

“Takımda kalmamı sağlayacağını düşündüğüm bir sponsorluk anlaşmam vardı. Alacağım yıllık ücreti de elde ettiğim sonuçlara göze gözden geçirmeye hazırdım.” diyor.

Formula 1 dünyası Williams takımının son yıllarda bazı maddi zorluklar yaşadığını biliyor. Barrichello bu konuda, “Yaşadıkları zorluklara rağmen nasıl bir otomobil geliştireceklerini göreceğiz. Bruno Senna ve Pastor Maldonado onlara yardım etmek için çok sıkı çalışmak zorunda. Ama sorun ikisinin de fazla deneyimli olmaması. Bu durum herkesi zorlayacaktır.” yorumunu yapıyor.

Brezilyalı pilot, vatandaşı Senna’nın da resmi açıklamanın yapıldığı gün kendisini aradığını söylüyor. “Sevecen bir tavırla konuştu ama pek rahat değil gibiydi. Ben ise ona ‘yapma, biz arkadaşız’ dedim. Sorunumun kendisiyle değil Williams’la olduğunu söyledim. Ama iyi olan şu ki, koltuk yine bir Brezilyalı’ya gitti.”

“Biz arkadaş olarak kalmaya devam edeceğiz. Bu durum hiçbir şeyi değiştirmez. Bruno benim geçen yıl sahip olduğumdan daha iyi bir araca sahip olacak. Eğer gerekli kaynakları bulabilirlerse, Williams kendini geliştirebilir.”

Bazı haberlere göre Senna’nın takıma getireceği 12.6 milyon doların yanında Barricello sadece 5 milyon dolar toplayabilmiş.


Yorumlar

  1. maldonadonun yerine davam edebilirdi.sonuçta bu adam yarışmaya başladığında senna bile yaşıyodu.

  2.   FernandoAlonsoDiazFerrari avatarı
    FernandoAlonsoDiazFerrari

    Bence bu değişikliğin Williams'a faydası olmaz. Bruno'da gelecek yok.

  3. şu anda motors tv de daytona yarışları var. montoya fena gidiyor 🙂

  4. Eskiden en az bir tecrübeli veya çabuk öğrenen pilota sahipti Williams. Şimdi ise yetenekleri tam da belli olmayan ve tecrübeleri tartışılır pilotlara sahiplar. Umarım Senna ve Maldonado iyi iş yapabilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir