Kubica Haziranda Dönmeyi Hedefliyor

yazar:

kategori:

Geçen sene şubat ayında ralli aracıyla geçirdiği büyük kazanın ardından iyileşme süreci devam eden Kubica’nın dönüp dönemeyeceği, dönebilecekse ne zaman döneceği büyük ilgi gören konulardan birisi.

Kubica ile bağlantıda olan haberci Pino Allievi, Kubica’nın yajın zamanda çalışmalara tekrar başlayacağını ve şu anda normal arabayı sürebildiğini söyledi. Allievi, Kubica’nın sağ kolunu iyi bir şekilde hareket ettirebildiğini ancak dirsek ile bilek arasında hâlâ bazı sorunların olduğunu söyledi.

Allievi, Kubica’nın yaklaşımının ya % 100 eski seviyesine dönerse dönmek şeklinde olduğunu, bunun da simülatöre ve yarış arabasına oturduktan sonra belli olacağını bildiğini söyledi.

 


Yorumlar

  1. açıkcası ben f1'i schumacherle tanıdım belki biçoğunuzda bu şekilde olmuştur,o adam isterse hrt takımında yarışsın ben yine schumacher derim,nasıl basketbol denince akla jordan geliyosa f1 denildiğinde SCHUMACHER KRALDIR ve bu adamın zamanında eski teknolojiyle kırdığı rekorları şimdi bile kırabilecek ne pilot ne de araç var bunu önce herkes kabullenmeli,KUBİCA konusuna gelince geçen sene o kazayı yaşamasaydı 2011 sezonunda çoğu yarışta podyumda olabilecek kapasitede bi araçları vardı ama NİCK ve PETROV yetersizdi,iyi pilotun hakkının yenmemesi gerektiğini düşünüyorum, MONTOYA konusu da apayrı bence o adam zaten FREN'E basmadığı için o şekilde cesur geçişler yapabiliyodu f1'in gelmiş geçmiş en korkusuz pilotudur bence,belkide frene basmayı sevmediği için şuan NASCAR'da yarışıyodur ;)) saygılar..

  2. O zaman siz yıllardır çok şey kaçırmışsınız bence. Geçmiş yarışların tekrarlarını izlerseniz dikkat edin belki bu sefer ışığı görürsünüz.
    Bir de o yarışta Heidfeld'in veya takımın Kubica'ya bilinçli bir yardımı olmadı. Heidfeld yavaştı ve Kubica hak ederek kazandı. Heidfeld de zaten hiç bir zaman zorluk çıkartmayı seven biri olmamıştır. Aynı zamanda o yıl takımının yanlış kararı olmasaydı ,Mclaren ve Ferrari'nin hatalarını da hesaba katınca, şampiyonluk mücadelesi verecekti

  3. O Bir pilottan daha fazlası ve her zaman en iyiyi hak eden bir pilot. Umarım istediği zaman da pistte olur.Normal yol arabasını süre biliyor ama Otomatik Vitesli Renault Megan kullanıyor Keşke Manuel olsaydı ama buna da şükür nereden nereye.

  4. bi kaç senedir izliyorum onu ama beni etkileyemedi.tek galibiyetinide heidfeld sayesinde aldı.

  5. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    dönecende nereye ?

  6.   FernandoAlonsoDiazFerrari avatarı
    FernandoAlonsoDiazFerrari

    Geri dönmesini istiyorum. Saygı duyduğum birkaç pilottan biri. Ama bence kariyeri güme gitti. Dönse bile orta sıra pilotu olur. Bu tür kazaların fiziksel ve ruhsal etkilerini silmek çok ama çok zor. Kubica da kaza konsunda kariyer sahibi oldu artık. F1 farklı bir branş. Ara vermek iyi gelmiyor. Geç fren yapmak F1'in anahtarı bence. ChampCar şampiyonunu getiriyorsun, fren özürlü çıkıyor. Bir pilot korkar virajlara cesurca dalamazsa kariyeri de orada biter. Mesela Montoya. 5-6 yılda fren yapmayı unutmuştur.

  7. herkesin büyük bir sevgisi var kubica ya ama, gerçekten de büyük ve vücuda hasar veren bir kaza geçirdi. gerçekçi olmak gerekirse ben eski performasını yakayabileceğini düşünemiyorum şu anda.

  8. çok iyi bir haber bu inşallah daha kısa zamanda dönebilir,fakat dönerse yine renault'a mı gelecek ? eğerki öyle olursa bu takımı kimse geçemez kimi ve kubica pistin tozunu yutturur herkese,hele bide şu montoya'yı kandırabilseler işte ozaman f1 çok farklı bi boyut kazanır ..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir