Volkswagen 2014'te Formula 1'e Girmeyi Düşünüyor

yazar:

kategori:

Şirketin motor sporları temsilcisi Wolfgang Durheimer, gelecek için F1 dahil bazı planları değerlendirdiklerini söyledi.

Durheimer “Bu senenin ilerleyen dönemlerinde sadece içerisinde bulunduğumuz sporlarla ilgili değil, diğer sporlarla ilgili tekliflerde bulunacağım.”

“Amerika, Asya ve Orta Doğu’da motor sporlarında yeteri kadar temsil edilmediğimiz doğru.” dedi.

Volkswagen’in motor tedarikçisi olarak ya da Red Bull’un sahip olduğu Toro Rosso’yu alarak Formula 1’e girebileceği söyleniyor.

 


Yorumlar

  1. Smart Roadster'ın üzerinde Continental vardı, güzeldi. Aşınınca Pirelli aldım cinturato. o daha iyiydi, sonradan goodyear'da karar kıldım. ötesi yok.

  2. lastikleride pirelli alıyoruz değilmi.ben öyle yaptım.nede olsa ülkemizde üretiliyor ve f1 e lastik tedariği yapıyor.kendi çapımızda destek olabiliriz ve çevremizide yönlendirebiliriz.ayrıca çokda memnunum lastiklerden

  3. Ergin BOYACI avatarı

    VW group, her sene aynı söylentiler, aman uzak dursunlar,
    bu arada VW group dan bir aracı düşmanıma bile tavsiye etmem, ben rezilliğini gördüm başkalarınında aynı şeyleri çekmesine hiç gerek yok,
    uzak dursunlar yeter, hatta logolarını bile gizlesinler 🙂 site yöneticileride bu markanın haberlerini yayınlamaz ise eğer ayrıca iyi olur.

  4. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    Herkes yutmuş gibi yapsın bu bir emirdir

  5. VW denilen firmanın FIA'ya dört silindirli 1.6 litre motorları getirmesi için ısrar ettiğini ve reno hariç tüm motor üreticilerinin buna karşı çıktığını, VW'in F1'e girmekten vazgeçtiğini açıklamasının ardından FIA'nın biraz yumuşayıp L4 yerine V6 motoru kabul ettiğini hatırlatayım.

    Yarın 2014'de bu motorlar da neyin nesi? Sesleri neden böyle? …diye sorarken bunu hatırlayın.

    (Bu arada Passat'ı sattım, bir kişinin seat leon, başka bir kişinin vw polo almasını engelledim.) Şimdiden 2 araç az sattırdım VW'ye 🙂

  6. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    aynen hocam, bu kaçıncı haber, her sene 2 kere çıkıyor. girdik, giriyoruz, girecez, ha gayret, ….vazgeçtik diye :))

  7. Bunlarda o cesaret yok girmezlerrr

  8.   FernandoAlonsoDiazFerrari avatarı
    FernandoAlonsoDiazFerrari

    Volkswagenci olarak F1'e girmeleri beni mutlu eder. Torro-Rosso adındaki amaçsız bir takımı satın almaları her açıdan en mantıklı seçim. Toyota gibi sıfırdan başlamak akıllı işi değil. Belki onlara da bir piyango çıkar, Red Bull'un yerini alabilirler. Tabi bunlar uzak ihtimaller. F1 konusunda çok tecrübesizler. Motor tedarikçisi olmak en iyi seçenek. Arkadaşın da bahsettiği gibi ne kadar çok marka F1'e girerse, tekdüze olmaktan o derece kurtulur.

  9. mersedesf1 girince onlara meydan okumak istiyorlar. ama yinede markaların girmesi güzel.toyota bmw ve hondadan çekilmesinden sonra bu taze kan f1 e lazım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir