Whitmarsh: "Raikkonen'in Dönüşü F1 İçin İyi"

yazar:

kategori:

Eski Mclaren sürücüsü, 2 senelik aranın ardından Lotus takımı ile Formula 1’e geri dönüyor.

Whitmarsh “Kimi harika birisi, süper bir yetenek. Mclaren’deki 5 senesinde çok başarılıydı ve bizim için 12 yarış kazandı ve o süre içerisinde kılpayı şampiyonluklar kazandı. Biraz daha şans ve dayanıklılık olsaydı 2003 ve 2005’te kolayca başarılı olabilirdi. Biraz daha şans ve dayanıklılık olmasa da 12 yarış kazandı ve onlardan bazıları gerçekten olağanüstüydü.”

“Bir yarış hafta sonunda FIA basın toplantısında, neresi olduğunu unuttum, bir gazeteci takım patronlarının Kimi’yi 2012 için değerlendirip değerlendirmediğini sordu. Benim cevabım açık bir şekilde evet oldu. O sözümün arkasında durdum ve geri döndüğü için memnunum. O çok popüler bir pilot ve Formula 1 onun dönüşüyle daha iyi olacak.” dedi.

Whitmarsh, Lotus’un iyi bir otomobil vermesi halinde Raikkonen’in liderlik mücadelesi vereceğinden şüphe duymadığını söyledi.

Whitmarsh “Bu sene Formula 1’de 6 dünya şampiyonu mücadele edecek. Bu her zamandan daha çok ve Kimi dahil her biri hem harika sürücüler hem de küresel anlamda destekleyen sağlam taraftarlara sahipler. Eğer Lotus aracı hızlı olursa Kimi hızlı olacaktır. Bana göre bu kadar basit.” dedi.


Yorumlar

  1. "Whitmarsh, Lotus'un iyi bir otomobil vermesi halinde Raikkonen'in liderlik mücadelesi vereceğinden şüphe duymadığını söyledi" :)))
    geri dönen şampiyonlar için hep aynı temenniler ve replikler :)))

  2. Mehmet Demir avatarı

    "Biraz daha şans ve dayanıklılık olsaydı 2003 ve 2005'te kolayca başarılı olabilirdi."

    Zamanında Kimi motor patlatıyor diyenlere kapak yapmış..

  3. Paylaştığın resimle MP4-26'nın farkları; sidepod'lar yer değiştirmiş (sağdaki sola, soldaki sağa geçmiş), airbox ve airbox'ın üst gerisindeki ikinci hava girişi yok.

  4. Talha Yıldız avatarı
    Talha Yıldız

    beyler konuyla alakası yok ama mp4-27 nin oldu idda edilen fotosu http://img.photobucket.com/albums/v626/nsmikle/mp4-27-1.jpg

  5.   FernandoAlonsoDiazFerrari avatarı
    FernandoAlonsoDiazFerrari

    İyi tabi. Mücadele biraz daha renk kazanır. Yarışan şampiyon sayısı artıyor. Ben rekabetçi olmasını beklemiyorum.. Şampiyon var bir de şampiyon var. Whitmarsh'a da parantez. Tarzını seviyorum. Dennis faciasından sonra çok düzgün bir adam. Domenicali az feyz alsa ne olur?

  6. bu iş takımların elinde olsaydı eski günlerdeki gibi pazarlanabilirdi F1.. artık sadece gereksiz pahalı olmakla anılıyor ki gerçekten gereksiz paralar ödeniyor

  7. Whitmarsh işte, doğru, düzgün ve mantıklı…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir