Massa için 'Tamam ya da Devam' Sezonu

yazar:

kategori:

 

TotalRace’e konuşan Ferrari pilotu, “Gelecek için, şampiyonanın ilk yarısı ikinci yarısından daha önemli olacak. Benim istediğim 2011’den farklı bir sezon geçirmek. Sezona farklı başlamak gerek çünkü sezonun ilk yarısı iyi olursanız bu geri kalanını da etkiler. Harika bir takımda yarışıyorum ve böyle harika bir takımda her şeyi düşünmek zorundasınız.” diyor.

2011 sezonunda hiç podyuma çıkamayan Felipe Massa, 2008’de kendi evindeki Brezilya GP’sinden bu yana yarış da kazanabilmiş değil.

Bu günlerde takımların paralı pilotlarla anlaştığı konusuna da değinen Massa, “Takıma para getirecek pilotlara ihtiyacı olmayan dört büyük takım dışında diğerleri bunu yapıyor ve gerçekten çok garip. Bunun Formula 1, pilotlar için ve genç pilotlar için de doğru bir yaklaşım olduğunu düşünmüyorum. Tüm şampiyonaları kazanmış genç bir pilotun Formula 1’e girebilmek için ya şanslı olması ya da yeterli bütçeye sahip olması gerekiyor. Formula 1’in böyle olmaması gerek.” diye konuşuyor.

 


Yorumlar

  1. lan göt herif neden yorumlarımı hala engelliyorsun.

  2. valla bravo arkadaş beni utandırdın

  3. sen önce insanların düşünce özgürlüğünü blokeetmeyi bırak.sonrası tefarrüat.

  4. Yorum Kontrol  avatarı
    Yorum Kontrol

    evet önce sizden başlayalım. tc kimlik numaranızı lütfen iletişim bölümünden bildiriniz.

  5. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    devam sezonu olacağını hiç düşünmüyorum. keşke olmasa ama gerçek bu..

  6. kimden bahsediyosun agam

  7. Bu siteye üye olunurken TC kimlik numarası istenmeli…Yoksa bunun gibi -12 yaşındakiler siteyi işgal ediyor.

  8. açıkca raikkonen konsantrasyonuyla beraber performansta kaybetmişti bence. 2009'un ilk yarısında da Massa daha hızlıydı

  9. alonso ve briatorenin sinsi planı olan singapur yarışındaki şike olmasaydı bu konuları konuşmazdık bile.

  10. haklısın, ancak ben 2008'de şampiyonluğu kaybedenin massa değil raikkonen olduğunu düşünüyorum. Açıkça hızlı bir araçla ikisi de şampiyon olamadı. Haydi massa şanssızlık yaşadı diyelim, kimi resmen armut topluyordu. O araçta şumi, hamilton veya alonso olsaydı açık ara şampiyondu bence.

  11. 2008'de Kimi mağlup ettiğini düşünmüyorum, o sezon Ferrari anlaşılmaz bir şekilde 4.-5. yarıştan sonra aracı Massa'nın istediği şekilde ya da Massa'ya uyacak şekilde geliştirdi, bunda da Nicolas Todt'un parmağı olduğunu düşünüyorum, bir şekilde Massa'yı şampiyon yapmak istediler ve tek şansları 2008'di ama Massa'dan bir şampiyon yaratmak biraz zor ve olmadı da sonuçta…

  12.   FernandoAlonsoDiazFerrari avatarı
    FernandoAlonsoDiazFerrari

    Bu çocuk için gerçekten üzülüyorum. Geçenlerde zavallı dedim. Küfür telakki ettiler. 2006'da bana göre Schumacher'e ezilmedi ve iyi sonuçlar aldı. Hızlıydı ama istikrarsızdı. 2007'de o üçlü arasında varlık gösteremedi. Ama 2008'de net biçimde Kimi Raikonen'i mağlup etti. Son gülen iyi güler misali. O Brezilya yarışı çok trajikti. Hamilton'ı sevmesem de anasının ak sütü gibi bir şampiyonluk kazandı. Lafım yok. 2009'da da iyi gidiyordu. İspanya itibariyle iyi bir çıkış yakalamıştı. Ama Bedevi'nin başına gelmeyecek olay onun başına geldi. F1'in en talihsiz pilotu oldu bana göre. Bu sezon Hamilton tarafından darp edildimesi ayrıca ilginç oldu. Muhtemelen Şampiyon olamayacak ama bu kadar üzerine gitmeyin. Onun yerine kendinizi koyun. Şimdilerde hangi seviyede olduğunu kestirmek güç. Bilindik bir pilot Fernando'ya takım arkadaşı olursa gerçeği görme şansımız olur. Ama şu da gerçek bu artık son şansı.

  13. Mc Mustafa HAMİLTON avatarı
    Mc Mustafa HAMİLTON

    bir zamanların yetenekli pilotu massa şimidi haline bak .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir