Barrichello Indycar'da Teste Çıktı

yazar:

kategori:

Formula 1’de koltuk bulamayan Brezilyalı sürücü KV Racing takımı ile 2 gün boyunca Indycar aracını test edecek.

Barrichello bu seri hakkında kesin şeyler söylemekten kaçınıyor ancak testler olumlu sonuçlanırsa bu seride yarışmaya devam seçenekler arasında olabilir.

Barrichello “Her zaman Indycar aracını test etmek istemiştim. Hızı seviyorum bu yüzden bunu denemek istemem doğal bir şey. Kimseyle anlaşmam yok, bu yüzden test yapmamı engelleyebilecek kimse yok.”

“Bu teste zihnim açık bir şekilde katılıyorum. İçimdeki tutkuyu kaybettiğim taktirde neden olmasın? Ben yarışmayı seviyorum.” dedi.

Barrichello Indycar Videosu

 

 


Yorumlar

  1. 2012 IndyCar araçları hali hazırdaki Indy ve F1 araçlarından çok daha güvenli. Ancak sporun kendi yapısı güvenli değil. 2 çeşit pistte yarış yapılıyor, biri normal pistler ki F1 kadar güvenliler, diğeri ise ovaller. FIA asla bir oval pistte yarışa izin vermez mesela.

    Yani F1'de güvenlik genelde pist güvenliği anlamına geliyor, Indy'de ise amaç kazaların baştan engellenmesi. Mesela yeni Indy araçlarıyla F1'de sıkça gördüğümüz lastik lastiğe çarpmasından kaynaklı, araçları yukarı fırlatan kazalar asla olmayacak. Gerisi FIA kurallarının kopyası zaten.

  2. bu test ettikleri 2012 için planlanan yeni otomobil. güvenlik önlemleri ne seviyede bilmiyorum ama

  3. arkadaşlar bu araçların güvenlik önlemleri hakkında bilgisi olan var mı acaba açıkçası bizden biri diyebileceğim biri oraya gidince daha da merak ettim seri deki güvenlik önlemlerini

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir