2012 Formula 1 Türkiye Yayın Haklarını Saran Holding Aldı!

yazar:

kategori:

Son 3 senedir Türkiye’de Formula 1, TRT’de yayınlanıyordu ancak TRT’nin 2012 için anlaşması sona erdi ve devam kararı çıkmadı.

Türkiye’deki Formula 1 taraftarları ise bu sene Formula 1’i nerede izleyeceği konusunda oldukça merak içerisinde. Ancak bu konuda bir gelişme var gibi görünüyor.

Formula 1 yayın haklarının TRT’de olduğu dönemde yarışları sunan Serhan Acar’ın açıklaması hepimizi umutlandıracak cinsten. Twitter’dan yazan Serhan Acar “Türkiye’den bir medya grubu (ismini veremem,ama TV değil) F1 yayın haklarını FOM’dan satın almış,muhtemelen şimdi TV kanalları dolaşılacaktır” dedi.

Güncelleme: Bugün çıkan ayrıntılarda 2012 Formula 1 TV yayın haklarının Saran Holding tarafından satın alındığı ortaya çıktı. Saran Holding’in bir kanalı bulunmuyor ancak inanılan o ki NTV ile bazı görüşmeler yapıldı ve NTV ilk sırada yer alıyor.

 

Bu konuyla ilgili gelişmeleri yakından takip etmek için Facebook Sayfamızı ya da Twitter sayfamızı beğenebilir ya da RSS adresine kayıt olabilirsiniz.


Yorumlar

  1. kanalla ilgili bir gelişme yokmu

  2. serhan acar hariç katılıyorum. çok konuşuyor ve gereksiz konuştuğu oluyor ayrıca hamilton ve vettel hayranı olduğu için taraflı anlatıyor

  3. BBC'de görmüştüm.Yarışlardan önce yayımlanan programlarında geçmiş yıllardaki unutulmaz yarışların,15-20 dakikalık çok güzel bir tekrarını yayımlıyorlar.Season Reviewlerdeki gibi arkadan bir adam olayları anlatıyor.Yazdıkların olacaksa (ki imkânsız) bu da olmalı mutlaka…

    Biraz fazla mı uçtum ne ? 🙂

  4. Zarar edecekler.

  5. Arkadaşlar ne antrenmanı. bildiğim kadarıyla her yayın hakkında antrenman paketi olmuyor yani sadece sıralama ve yarışlar alınabiliyor. Antrenman için ekstra ücret ödeniyor galiba. ayrıca antrenmanların olabilmesi başarılı bir takıma yada en azından başarılı bir pilota ihtiyacımızı varki antrenmanlarda izlensin biz sadece sıralama ve yarışı izleyelim yeter.

  6. bence de kesinlikle serhan acar anlatmalı ondan daha iyi sunacak ve arlarda bilgiler verebilecek birini düşünemiyorum ayrıca onun sezine ve yorumuna alıştık başka biri yadırganabilir. serhan acarın yanına da eğer trtdeki gibi bir yayın yapılırsa erbatur ergenekon yakışır bence ve yayını kesintisiz veya en az reklamlı yayınlarlarsa çok iyi olur. ama kesinlikle spiker serhan acar olmalı.

  7. Ntv ekibi diğer kanalı Ntvspor da dolu dolu profesyonel bir şekilde güzel yayın çıkaracaktır.Gönlüm Ntv den yana.Şifreli kanala dilerim geçmez.Trt nin en sevdiğim yönü kendi sitesinden de de yayın yapıyor olmasıydı üstelik hiç takılmadan gayet güzel bir şekide izleniyordu.

  8. FerrariF1Alonso avatarı
    FerrariF1Alonso

    Ya o değilde.BİZ PİSTİ KAYBETTİK!!!!!!!!!

    Hayır gerçekten takvimdeki en güzel pist değildi.Eksikleri vs çok fazlaydı.Reklamları azdı.Henüz bir doku oturmamıştı.2011 hariç bütün yarışlara gitmiş olmama rağmen tv da yada yerinde izlediğim yarışlarda daha fazla keyif almıştım.Fakat sorun pistin F1 e açılan bir kapı olmasıydı kalıcı olma anlamında ve biz bunu kaybettik.Geri döneceğimizide sanmıyorum.En azından İstanbul için.Ama umarım İzmir yada Antalya'ya bir ikinci pist yaparız ve turist+seyirci garantisi ve daha güzel ve canlı aktivitelerin sözünü vererek bu holding'in yardımları ve daha iyi yayınlar ve daha fazla önemle bunu başarabilirz umarım.Özellikle-Antalya Alanya bölgesine California(Long Beach) tarzı kuralacak bir pist ve takvime Temmuz ayında girmemizle en az 100.000 taraftar garanti diyorum.Yaparlarmı?Bu dönemdekilerle hayır asla.Ama şu çok iyi oldu.Futbol denen saçmalığın ülkemizdeki halinide gördük.Şu anda Turkiyede tek iyi isim var oda Muslera.Adam geçerken uğradı galiba.Diğerlerinin ne işler yaptığını gördük.Kaldırıp atacaksın,yasak edeceksin bu sporu bu ülkede.Hepsi kokuşmuş hepsi mafya hepsi spor hariç herhangi birşeyin ürünü.Arkadaş futbolmu izlemek istiyorsun?İzle Real-Barca maçlarını.Maksat futbol izlemek değilmi?De Real taraftarıyım diye.Global dünya.Bari izlediğine değsin.Beynini yıkatma Ermanlara Hasan Hüseyinler.Onlar para kırsın sen dövün.Sonucu belli olan 5.sınıf bir performansla oynanan bidon futbolcular ligi için.GOOOOOOOOOOOL!.

  9. FerrariF1Alonso avatarı
    FerrariF1Alonso

    Hayır.Yapmazlar demek istiyorum.RTL sistemini uygulasalar muhteşem olur.Seninki biraz ütopik.Ancak motorsports channel diye şifresiz bir kanalımız olsa olurdu.RTL den de takip etme fırsatı bulduysan ben çok olumlu buluyorum onların sistemini.

  10. Bu tarz konu dışı muhabbetler ve tartışmalar için yeni oluşturduğumuz ve anasayfada sağ sütunda yer alan Mini Forum bölümümüzü kullanabilirsiniz.

  11. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Arkadaşlar konu dışı ama F1 2011 oynayanlar varsa yardımlarınızı bekliyorum. Oyunda sıkıntı yaşadığım birkaç nokta var. Ya da site yönetimi bu konuda bir başlık açarsa oradan yorumlarımızla birbirimize yardımcı oluruz. Ricamdır..

  12. F1 yayınlarının izlenmediği bir ülkede antrenmanlar, antrenman sonrası uzun uzun yayınlar motorsporları kanalı için iyi öneri olabilir ama motorsporları izlenmiyorsa ve yayın haklarını almak ta baya tuzluysa motorsporları kanalı Türkiye de şimdilik hayal. Sıralama ve yarışı yayınlamaları yeterli bence. Unutma ki F1 le birlikte GP2,GP3 ve Porsche Super Cup ta aynı pakette yani F1 yayını sonrası program yaparsan bunları yayınlamayacaksın demektir.

  13. VettelRacing  avatarı

    Yani fikirlerim kötü mü demek istiyorsun?

  14. FerrariF1Alonso avatarı
    FerrariF1Alonso

    Yani keşke öyle olsa ama olmaz.En azından cuma günü olmaz.RTL cumartesiyi banttan veriyor mesela bu olabilir.Arada program oluyor ve daha sonra sıralama ve sonrasında mini program.Pazar günü ise öncesinde bir saat program,yarış ve sonrasında röportajlar.Bunu yapsa yapsa trt spor yapar.Ntv yüzüne gözüne bulaştırır.Cnn Turk te olabilir.Ama en mantıklısı TRT.Bu arada program yapmak bir tane ne dediği belli olmayan kişiyi oraya çıkarmak,ona buna saydırtmak ondan sonrada gülmek geçmek değildir.Program eğitici öğretici olmalıdır.Orda kim yakışıklıysa onu tutatız formatında programlar oluyordu.Bence Serhan Acar,Yiğit Top ve Darhan Irak sunmalı programı ve yarışları.Bunun bir formulu bulunabilir.Her Cuma 1 saatlik f1 programı olabilir akşamları.Özellikle sabah erken başlayacak yarışlarda yada sezonun başında gece daha çok sohbet tadında canlı bir program yapılabilir.Erbatur da bu programı sunabilir.Seçenekler çok.

    F1 dünyadaki en büyük spor.Olurda yaşarsam 70 80 yaşında bile şu andaki gibi bağlı olmak isterim f1'e.Her zaman hayatımda olmasını ve en büyük hobim olmasını isterim.Yine denk getirissem 1 2 yarışda canlı gitmek isterim.Umarım hangi takımdan olursak olalım muhteşem bir yıl olur biz f1 severler için.WTCC yi denk geldikçe izleyip netten haberlerini takip ederim,wrc yine aynı şekilde netten.Moto gp çakışmadığı sürece izlerim ama inan bana hepsini ve diğer saymadıklarımı da sen eklesen benim için şu ''Vettel'in domine ettiği 2011'' sezonunun %1 ine bile denk gelmeyecek bir keyif verir.Daha fazla değil.O %1 de Rossi-Loeb ve Muller den dolayı serilerdeki şampiyonlar sayesinde.

  15. eğer bu holding bu işten kar etmek istiyorsa ki kesin amaç budur f1 izleyicisini ve yayınları arttırmak isteyeceklerdir. bunun için de yoğun bir f1 yayını yapmak zorundalar. sıralama olsun antrenman olsun özel röportajlar olsun trt'den daha iyi yayın yapmaları lazım. böylece f1 ilgisi ve seyircisi artacaktır. umarım yayın haklarını alanlar da benim gibi düşünüyordur.

  16. VettelRacing  avatarı

    Zor olduğunun bende farkındayım.Ama bunlar benim içimden geçenlerdir.Ama istersen yazıyı yenileyebilirim.

  17. FerrariF1Alonso avatarı
    FerrariF1Alonso

    @Vettel racing.

    O süreler biraz zor.Ama Cumartesi sıralamadan önce yarım saat,sonra yarım saat.
    Pazar yarıştan önce 1 saat ve sonra yarım saat
    Ve Cuma antremanı olmasa bile Cumartesi antremanları olmalı.

    Bu sistem RTL'in sistemi.Ben şahsım adına cuma antremanlarını internetten takip etmeyi ve bu arada haberleri didik didik etmeyi daha çok seviyorum.Burdada sitemize iş düşüyor.Spiker olarak Yiğit Top olmalı bence.Teknik detayları ve yorumları Serhan Acar yapmalı.

  18. VettelRacing  avatarı

    Bu madde benim içimden geçenlerdir.Ama tabi bu saat süreleri imkansızdır.

  19. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    4)Her antremandan önce 40 dk lik,antreman sonrası 60 dk lik,Her sıralama öncesi 90 dk lik,sıralamma sonrası 120 dk lik,her yarış öncesi 120 dk lik,yarış sonrası 180 dk lik yayınlar olmalı.

    Diğerlerini Bilemem Ama Bunun Olma İhtimali 0'a Yakın Bence

  20. VettelRacing  avatarı

    Gerçekte Hepsinin olmasına şöyle yada böyle imkan var ama biz bu imkanları kullanamıyoruz.(FUTBOL İÇİN AYRI)!!!

  21. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    Yarislari serhan acarin anlatmasini bende isterim.insallah karasal bir ulusal kanal olsun isterim.ancak kim yayinlarsa orada izleyecegimizde muhakkak.yabanci dili olmayan birinin ingiliz alman kanalindan zevk alacagini sanmiyorum.ancak ne olursa olsun emre tilev ve okay karacan anatmasin.
    insallah trt alirda hem guzel yayin hemde hd seyrederiz.hayirli olsun simdiden.

  22. süleyman memnun 🙂

  23. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Antreman istemiş millet, dua edinde motogp gibi banttan vermesinler yarışları gecenin 12 sinde. NTV bu yapar yapar yapar.

  24. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Dostum nerelerdesin sen epeydir görünmüyordun.

  25. Saydıklarının hepsinin gerçek olması için bir BBC One ve BBC One HD kanalına ihtiyacımız var.

    1.,3.,5. maddelerin yapılması bir ihtimâl ancak diğerleri imkânsız.

  26. bekir pehlivanlar avatarı
    bekir pehlivanlar

    Buna benzer bir girusimi seneler oncesinde priemier ligin yayin haklarini satin alarak gerceklestirmisti saran jolding. adamlar 3 almislar 5 e satmislardi fakat f1 yayin hakki icin ne kadar kar ederler onu bilemiyorum fakat priemier lig kadar bir getirisinin olmayacagi acik ve net ama tesekkuru hak ediyorlar cunku f1 in bu sene ve daha sonrasi icin yayinlanmasi zor gibi gozukuyordu. ntv alirsa eve donus gibi birsey olacak ntv nin yayinlamasini isterim her ne kadar bu kanali sevmesemde

  27. Schumacher- avatarı

    NTV ile görüşmelerine ve yayın haklarını almalarına sevindim.
    Serhan Acar ve yanına biraz daha eğlenceli bir kişi ile birlikte yayın yapılsa biraz renk katacak karşılıklı yorum güzel olur ama çok da konuşmasınlar sesleri duymalıyız 😀

  28. MERCEDES GP avatarı

    Hem pisti kaybetmişiz Hemde kanal mı açacaklar F1 için

  29. VettelRacing  avatarı

    4. maddenin sonlarını ben Saran Holding in Formula1 için yeni bir F1TV gibi bir kanal açarsa diye yazdım.

  30. bana kalırsa en iyi yayıncılığı trt yaptı.bu taşıda trtden başka kimse kaldıramaz.haa yayını alan kanal shov yapmak ve futbol proğramının arkasında bırakacaksa hiç bulaşmasın.çünkü f1 start ışıkları ve damalı bayraktan ibaret değil.benim kendi felsefem bir işi ya iyi yapacaksın yada hiç eline almıyacaksın.bu kadar basit.

  31. MERCEDES GP avatarı

    4.Maddenin sonlarına doğru biraz hayal olmuş bende isterim böyle olmasını ama olmaz.Keşke F1 NTVSPOR'daki futbol kadar tv de gösterilse o zaman herkes f1 e bağlanır.seyirci sayısında müthiş bir artış görülür

  32. VettelRacing  avatarı

    YENİ FORMULA 1 KANALINDA OLMASI GEREKENLER
    1)Antremanlar olmalı.
    2)Tüm takımlarla her antreman,sıralama turları ve yarış sonunda röportajlar yapılmalı.
    3)Spiker Serhan Acar olmalı.
    4)Her antremandan önce 40 dk lik,antreman sonrası 60 dk lik,Her sıralama öncesi 90 dk lik,sıralamma sonrası 120 dk lik,her yarış öncesi 120 dk lik,yarış sonrası 180 dk lik yayınlar olmalı.
    5)Yayına uluslararası sinyalden 10 dk önce bağlanılmalı.
    6)Yayınlar karasal ve HD olmalı.
    7)Hafta içi hergün 20.00 da 10 dk lik Formula 1 haberleri olmalı.Cuma günleri ise 20.00 dan 21.30 a kadar sadece Formula 1 haberleri olmalı.
    8)Yayın esnasında hiç reklam olmamalı.

    BİR DÜŞÜNÜN,EĞER BUNLARIN HEPSİ OLURSA KEYFİMİZE DİYECEK OLMAZ.

    Not:Lütfen benim maddelerime yeni maddeler ekleyiniz.

  33. Madem Ntv çok istiyor o zaman Ntvde yayınlamalı ve yarışı bölmemeli yerine başka bir program koymamalı ve yine Ntv çok istiyorsa Serhan Acar mutlaka olmalı yanına da Erkan Arsaven eklenmeli.

  34. VettelRacing  avatarı

    YENİ FORMULA 1 KANALINDA OLMASI GEREKENLER
    1)Antremanlar olmalı.
    2)Tüm takımlarla her antreman,sıralama turları ve yarış sonunda röportajlar yapılmalı.
    3)Spiker Serhan Acar olmalı.
    4)Her antremandan önce 40 dk lik,antreman sonrası 60 dk lik,Her sıralama öncesi 90 dk lik,sıralamma sonrası 120 dk lik,her yarış öncesi 120 dk lik,yarış sonrası 180 dk lik yayınlar olmalı.
    5)Yayına uluslararası sinyalden 10 dk önce bağlanılmalı.
    6)Yayınlar karasal ve HD olmalı.
    7)Hafta içi hergün 20.00 da 10 dk lik Formula 1 haberleri olmalı.Cuma günleri ise 20.00 dan 21.30 a kadar sadece Formula 1 haberleri olmalı.

    BİR DÜŞÜNÜN,EĞER BUNLARIN HEPSİ OLURSA KEYFİMİZE DİYECEK OLMAZ.

    Not:Lütfen benim maddelerime yeni maddeler ekleyiniz.

  35. Rovshan Hajizade avatarı
    Rovshan Hajizade

    hmm ola bilir, ama aynı anda rus kanalından izliyordum ,hd diğildi, aradaki fark barizdi,

  36. Serhan Acar'ı spiker yapıp yanına da Martin Brundle'ın Türk versiyonu gibi bir yorumcu koysunlar,yarış öncesi-sonrası detaylı programlar yapsınlar,antremanları canlı yayımlasınlar yeter.Bunları yapacaklarsa aylık para ödemeye razıyım.

  37. MERCEDES GP avatarı

    Arkadaşlar Serhan Acar twitt atmış şöyle diyor 'Bir kanal beni isterse F1'i anlatmayı ben de isterim,ama ilk etapta önemli olan anlatıcıdan ziyade bu işin ulusal bir kanalda yayınlanması…' Bence Serhan Acar'da TRT Spor da olmasını istiyor

  38. Mclarenfangirl avatarı
    Mclarenfangirl

    NTV demeden önce sevinmiştim ama şimdi F1 yerine futbol izleyebiliriz diye korkuyorum.

  39. ntvsporda olursa yandık ! artık tam lewis massa kapışması sırasında yayını kesip arjantin 5. futbol liginden son dakika haberi verirler . ya da 2005 in barcelona maçlarını veya messi belgeseli falan koyarlar yarışın sonuna doğru 🙂 zaplama sırasında ne zaman ntvspordan geçsem bu gibi futbol yayınları oluyor , haberler sırasında da (eğer çıkarsa) formula 1 haberi gelince birbirlerinin yüzüne bakıp kekelemeye başlıyorlar . böyle bir kanalın f1 i almasını ben istemiyorum , o kanala reyting vermemek için uğraşırken f1 yüzünden o kanalı izlemek istemiyorum , umarım başka bir kanal alır trt başta olmak üzere . şimdiye kadar ki en güzel f1 çalışmasını trt yaptı biliyosunuz .

  40. Murat Özkurt avatarı
    Murat Özkurt

    Dinlemek isteyen olursa bu blogta programın kayıtları var.2 saat boyunca F1 ağırlıklı genel 2011 motorsporları değerlendirmesi yaptılar.Bazı bilinmeyenlerinde döküldüğü güzel bir muhabbet oldu. http://kontra-pedal.blogspot.com/

  41. Murat Özkurt avatarı
    Murat Özkurt

    Serhan Acar ve Yiğit Top ikilisi güzel olabilir ki zaten çok yakın arkadaşlar.Geçtiğimiz aylarda Eurosport spikerlerinden Berkem Ceylan radyo programı Kontra-Pedal'da bu ikili oldukça güzel bir 2011 motorsporları değerlendirmeleri yapmıştı.

  42. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Ben de ilk alanlardanım, 2007'den beri parasız izliyorum. Ayrıca duygu sömürüsüne gerek yok, sakatlar nasıl izlesin falan ne bu ya? Uydu alıcısı dediğin sanki D-Smart'tan ucuz, hayret bişey…

  43. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    F1 şovunun üstüne başka şova gerek yok, adam F1 ile ilgili ne varsa sayıp döküyor ama toplumumuz şaklabanlık istiyor işte… Medya grubu deyince Acun boşuna aklına gelmiyor demek ki milletin…

  44. MERCEDES GP avatarı

    Evet illaki antremanlar olmalı

  45. Tolga Soydan avatarı

    inşallah trt alırda hd izlerim.

  46. Kavruk Oğlan  avatarı
    Kavruk Oğlan

    hülya avşar ın eski sevgilisinin holdingi.

  47.   FernandoAlonsoDiazFerrari avatarı
    FernandoAlonsoDiazFerrari

    NTV olayı, Moto GP'ye çevirmesin de. Neydi o yorumcunun adı. Aklıma bile gelmiyor. Ömer Üründül'ün muadili. Serhan arkadaş anlatır umarım. Yanına da F1'den anlayan bir yorumcu versinler. Ve antrenmanlar lütfen.

  48. özgür gündoğan avatarı
    özgür gündoğan

    umarım antrenman turlarınıda yayınlar alan kanal.

  49. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    öncelikle hayırlı olsun,
    Saran holding en azından haklarını alıp bizleri düşündüğü için,
    kendilerine huzurunuzda teşekkür ediyorum,
    tv kanalı hakkında en doğru kararı vereceklerine inanıyorum,
    son olarakda Serhan Acar hakkında,
    F1 severlerin büyük çoğunluğu devam etmesi yönünde (bende dahil)
    ama,
    bazen şunuda düşünüyorum,
    bazı alanlarda yetersiz kalıyor,
    ya partner verilecek ya da kendisi gelişecek,
    burada esas vurgu yaptığım noktada şu,
    Cem Ceminay havasında renk katacak biri lazim,
    mutlaka bir eksiklik hissediyorum F1 izlerken ve özellkle sunan kişilerden,
    yeterki monoton düzeyinde olmasın.

  50. Ben attım bile:))))

  51. TRT iyiydi, internet yayınıyla izleniyordu, güzeldi hoştu

  52. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    Şifresiz kanalda olmalı,HD şu anda ikinci planda

    Yayınları Türkçe izleyelim yeter

  53. Yakup ERCAN avatarı

    Yayın şifreli bir kanalda olabilir. Umuyorum ki şifresiz ve ulusal bir kanalda olur. Türkiye de F1' e olan ilgi yeterli değil yayınların paralı bir platformunda yayınlamak için. Fakat Türkiye deki F1 kitlesini paralı platformlara çekmek gibi bir strateji izliyor olabilirler. Umarım böyle olmaz ve herkesin her hafta sonu rahatlıkla seyredebileceği bir yayın olur. Sunum için; evet kesinlikle ve kesinlikle şu an TRT nin kurduğu ekip oldukça başarılı eksikleri var mı var ama en başarılısı Serhan ACAR' ın sunumu tartışılmaz zaten. Diliyorum ki bu ekip bu işin başında olur.

  54. HDsi dsmarta satımış uyduruk bir ntv istemiyorum. TRT alsın

  55. Yusuf  Hitay avatarı

    ntv ya da bir başkası, önemli olan serhan acar'ın tekrar o koltukta oturması. şu işin ucu tam bir görünsün, yayıncı kuruluştan toplu olarak böyle bir talepte bulunmamız gerek.

  56. saran holding tematik yabancı kanalları (national geographic, scence tv vs. gibi) da elinde bulunduruyor ve digiturk gibi dağıtıcılara yayın hakkı satıyor. büyük ihtimalle belli bir tv kanalına yayın haklarını satacaktır. bu da elde edebileceği kârı düşünerek karasal bir tv kanalı olabilir.

  57. Kavruk Oğlan  avatarı
    Kavruk Oğlan

    EVET ARKADAŞLAR HEPİMİZ NTV SPOR'A TOPLUCA MAİL ATALIM SERHAN ACAR SUNSUN.

  58. Bence trt deki tum ekip cok basarliydi serhan acar ve erbatur ergenekon kesin olmasi lazim ekipte

  59. Arkadaşlar bence şimdiden NTV'ye mail atmaya başlayalım. Moto Gp yi sunan o iki arkadaşın F1 yayını sunduğunu düşünemiyorum. Hatta mailde de F1'i o arkadaşlar anlatacaksa lütfen almayın diye yazalım:)

  60. Kavruk Oğlan  avatarı
    Kavruk Oğlan

    kesin ntv sporda

  61. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Seneler önce NTV'deyken Okay Karacan sunuyodu, inşallah yine o sunmaz. Serhan Acar'dan başkası sunarsa eski keyfi olmaz ki…

  62. buyrun cenaze namazına.serhan acarın olmadığı yayını düşünemiyorum.

  63. şimdi acaba kım anlatcak trt ye yaptığımız gibi mail atarız serhan acar anlatsın diye:D

  64. Şifreli bir kanal alamıyor arkadaşlar sadece yurt dışına yayının çıkmaması için şifre koyuluyor. Söylentilere göre Saran Holding almış.

  65. Saran holdingin aldığı kesinleşti. NTV ve TRT ile görüşülüyor….

  66. SARAN holding almıs yayın haklarını ntv ile ilk goruşmeler olmus bile trt ise pit te beklıyor hala 😀

  67. bir meyda grubu denilince Türk milletimin aklına niye acun medya geliyorsa ! azıcık açın bakın kaç tane medya grubu var bunların kaçı ne iş yapıyor diye!

  68. rocco junior avatarı

    Oleyyyyyyyy :))

  69. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    F1 yayın haklarını Saran Holding Almış. İlk Tercihleri NTV.

  70. MERCEDES GP avatarı

    Muhtemelen öyle olur gerçi Serhan Acar değişmezde nerde olsa gidiyor çok şükür.cnndeyken güzeldi bence yarış öncesi damalı bayrak sıralamalar öncesi pit stop falan hede bantları gösteriyordu ve okay karacan gibi çok konuşmuyordu ben pek fazla sevmiyorum onu ama yorumcular gelsin berk sarıoğlu falan

  71. MERCEDES GP avatarı

    O kadar abartma,d-smart bendede var bir kere para verdim 250-300 tl mi ne hatırlmayıro 4-5 sene oluyor alalı bi kere para verdim.sadece rcw ye çanak eski çanak

  72. MERCEDES GP avatarı

    Kardeş senin tvinde problem trt spor dan izliyodm hd olmayandan Çok güzel gösteriyordu.bide hd olsa izle izle dur.

  73. MERCEDES GP avatarı

    Helede RTL her yarışa 4 saat falan zaman ayırıyorlar

  74. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Benim bildiğim ücretli kanallar alamıyor, digiturk d-smart gibi. Ulusal kanal olması gerekiyor ama şifre de konulması gerekiyor, aynı trt de olduğu gibi. Öyle olsa TRTHD verirdi sadece yayınları geçtiğimiz senelerde. Neden TRT SPOR da da vermek zorunda kaldılar.

    Yanlış da biliyor olabilirim ama, neden daha evvelki senelerde de almadı değilmi bu platformlar ?

  75. şifreli olacaksa, hiç ugrasmadan ingiliz yada alman kanallarından izlemesi en mantıklısı. anlaması biraz zor olabilir ama en azından, antrenmanları ve bir sürü sürücüyle yapılmıs röportajların hepsini yayınlıyorlar. cok daha fazla zaman ayırıyorlar…

  76. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Şifresiz bir kanal alsında kim alırsa alsın sunucuda serhan abi oldumu sorun yok bizim icin.

  77. dokuz doğurtular şimdiye kadar. Bundan sonrada bi gol atarlar bize. Yinede iyi bi haber en azından türkçe izleme fırsatı doğmuş oldu gibi

  78. valla önemli olan kimin aldığı değil.önemli olan şifresiz ve yayını aksatmadan kesmeden izleyiciyi mağdur etmeden yapmak.ayrıca dsmart gibi platformlarda yayınlanmasını isteyen arkadaşları kınıyorum.anladık paranız var ya işsiz sakat parasız insanlar ne yapacak.onlarında parasını ödeyeceksen hayhay.

  79.   FernandoAlonsoDiazFerrari avatarı
    FernandoAlonsoDiazFerrari

    Lig TV alsın.

  80. TRT olmazsa diğerleri şifrelidir.2. bir çanak alıp gavur kanallarından izleriz artık:\. Hadi hakkımızda hayırlısı.

  81. Abi şu acun zıkkımı bu işede girmesin be yav….

  82. legend forza avatarı

    türkiyede şifreli kanallara giderse o zaman alternatif belli "idman azerbaycan" reklamsız veriyor geçen sezan trt reklama girince hemen idmana dönüyordum ancak azericeyi ii anlamanız gerekiyor

  83. dha öncede söyledigim gibi, olacaksa türkiyenin heryerinde %90 çeken bi karasal tv kanalı olmalı,paralı bir kanal olursa , zaten türkiyede çok fazla olmayan izleyici kitlesi bu sebeple dahada azalacaktır, yani bu sporu insanların rahat rahat izlemesi için bu şart, bazı arkadaşlara bakıyorum ,yok d smart, yok dijitürk vs. bisürü kanal söylüyorlar , ntv ve cnn in yaptıgı yayınları biliyoruz tenis maçı için f1 yarışını keserdi, cnn de aynı herhangi bi haber için yayın giderdi ve habire reklam izlerdik , reklam dönüşü en önemli geçişler kazalar kaçardı, herkez elini vicdanına koysun bu işi en iyi yapan trt dir, ve bu yayını tekrar alması gereken de bence yine onlardır , eger diger kanallarda olursa eminimki kimse hiçbi zevk almıyacak yarışlardan , ha evinde uydusu kablo tvsi olanlar başka…

  84. HD olmazsa ben de izlemek için kasmam doğrusu ya da dsmart almam bu aptallık için

  85. Yakup ERCAN avatarı

    Acun medya olmasın.

  86. 07.mehmet.ferrari avatarı
    07.mehmet.ferrari

    İnşallah şifresiz yayın yaparlar

  87. MERCEDES GP avatarı

    İnşallah antremanlarıda yayınlarlar bu yen grup

  88. Rovshan Hajizade avatarı
    Rovshan Hajizade

    Insallah ntvspor alir, ya trt iyi guzel calisiyordu da, goruntu kalitesi cok dushukdu, detaylar,renkler iyi cikmiyordu.

  89. Eee nasıl yani medya grubu ama televizyonu yok kim ki bu.???

  90. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Umarım Korktuğum Olmaz Bu Sefer.

    İnşallah Herkesin İzleyebileceği Bir Kanal Alır.

  91. yapmak istediği yatırımlara bağlı olarak kanalın kesin olduğundan bahsedemeyiz bnce, sonuç olarak elinde tek kanala sahip ve çeşitli organizasyonlarla çakışma ihtimali yüksek bir spor..

  92. %90 saran medya almistir yayin haklarini, umarim guzel yayin yapabilecek bir kanala pazarlar.

  93. doğuş grubu almıs olsa kanalı belli olurdu simdiden yayınlamak için kanal arıyorlarmıs

  94. insallah trt kabul eder yayınlamayı 🙂

  95. eğer böle bişi varsa ki serhan acar twitter'dan paylaştı yani olay kesinlik kazanmış durumda bnm tahminim ise Doğuş grubu almıştır, hazır Star'ı flan aldılar hızlarını alamamış olup f1'i de almış olabilirler :)..artı ntvspor hd sahibi olan arkadaşlar içinde iyi bir seçim olur bnce ve mantıklı bir senaryo Doğuş grubunun alması..

  96. dereyi görmeden paçayı sıvamayalım çünkü x yada y kanalı almış olabilir.hem x hemde y kanalı yok basın toplantısı yok son dakika yok şok gelişme diye yayını kesebilecek kanallar hatta ve hatta tamamını banttan verebilecek kanallar sonucu belli bir spor olayını kim izler.benim tahminim.en kötü senaryo ise ücretli bir kanalın almış olmasıki şahsen rtl den seyrederim almanca bilmesemde.ücretli bir kanalda olursa avuçlarını yalarlar net den seyrederim hiç bir şey bilmiyorsam.ücret olayı benim mantaliteme ters arkadaş.herkes ne kazanacaksa reklamdan kazansın bu kadarda uçuk rakamlar olmasın transfer piyasalarında.umarım her kesime ulaşabilecek ülkemizde f1 kültürüne ulaşabilecek bir kanal olur serhan acar da olur tabiki.

  97. rüyamda serhan acar ı gördüm , trt ve cnnturk arasında kaldı yayın ama büyük ihtimalle cnnturk e gidecek dedi bana :)))

  98. DSmartın aldıgını zannetmiyorum … Çünkü CNN dyken ellerinden vermezlerdi TRT ye . Büyük ihtimal Acunn media almıştır … Yanlız Acunn serhan acarla çalışırmı orası şüpheli

  99. Eray Parlak avatarı

    Süper haber Ama temennim Trt Spordan yana. Böyle esnek saatli bir etkinliği en iyi akışa uydurcak tek kanal trt gibi duruyor.Geçen sene gördük ekipleride iyi yani adamlar yaptılar herşeyi ekip yerinden aktarıyor bantlarıyla yarış haftasonunu.Artı canadayı hatırlayın 4 saat boyunca sürdü yayın daha neyapılabilirki.Cnn türkü hatırlıyorum başbakan konuşma yapınca pat yarıştan önceki konuşmalar gidiyordu.En güzeli trt yada Ntv sporda olabilir ama onlar bukadar esnek olurlarmı bilmem.Acun medya almış olsa daha kötü bence durum.Show tv formula 1 i yayınlamaz.Artı acun digitürkede vermeye kalksa, digitürk bu şike problemleri ile zaten maddi olarak problemde gibi, yeni bir yatırım yapmaz.Bence ya dsmartta yada ntv sporda izliyeceğiz…
    Temennim tüm ekibin aynen geçiceği kanalda işlerine devam etmesi…

  100. FerrariF1Alonso avatarı
    FerrariF1Alonso

    Uyduda olmasını istemem.Kabloda olsun.Gerekirse digitürk te bağlatırız.İlk öncelik RTL F1 i sonsuza kadar yayınlasın ve kabloluda sonsuza kadar cam gibi kalsın.Diğer seçenekşer tabiki TRT,NTV spor olmazsa Digitürk yada d-smart adı her neyse.

    Bazen şunu düşünüyorum.Gelmiş 16 17 18 Mart hafta sonu.Cuma-Cumartesi geçmiş.Pazar günü olmuş.Kapalı bir hava.Işıklar sönüyor ve 6 dünya şampiyonu ilk viraja saldırıyor.Kimin galip şıkacağını bilmeden.Yapraklar rüzgarla savruluyor dallarda yağmur geldi gelecek…..Aklımda bir Melbourne görüntüsü almış başını gidiyor…

  101. Çok iyi oldu bu haber.Birde alan kişi Dijitürkte Hd kanalı olan bir kanala pazarlasa tadından yenmez:D .Tabi spiker serhan acar olmak üzere.

  102. Umarım Ntvspor veya TRT yayınlar tekrar. Doğanlar almışsa herkes d-smart almak zorunda kalabilir izlemek için..

  103. Valla ben yabancı kanalları pek tercih etmiyorum şahsen ne yapıp edip biss keyle işi hallediyorum 🙂 gerekli olduğunda şifreler konusunda yardımcı olmaya da çalışırım elimden geldiğince trt ve ntv şifreleri değiştirmiyor ama diğer kanallar arada değiştirip süpriz yapabiliyor yayın öncesi

  104. rocco junior avatarı

    Bir kaç kanal var uyduda f1i veren şifresiz;Rtl,BBC,skysport belki arasam başka bulurum.Ancak herhangi bir alıcı olmadan kablo tv vs. şifresiz izleniyor.İnşallah kim verirse şifresiz verir.Yoksa yapacak bir şey yok Rtl devam yah nayn nayn vayzen natrulich falan idare edicez:)

  105. Bence Acun alsa, kanal belliydi şimdiye belli olmuştu, Show :))

  106. Haber sevindirici ama bilmece gibi 🙂

  107. Tolga Soydan avatarı

    dsmart falan girmesinde işin içine.

  108. bildiğim kadarıyla uyduda spor müsabakaları şifresiz verilemiyor diğer ülkelerden de izlenilebildiği için ama kanallar biss keyleri vererek izleyiciye yardımcı olabiliyor ki ben şimdiden ntvsporun biss keyini vereyim gold master uydu alıcılarında A021230035461400 bunu girdikten sonra hiçbir sorun kalmıyor

  109. Acun almıştır muhtemelen yada Ali Agaoglu :):)

  110. acun aldıysa kesin digiturkle (show tv ye iş yapıyor kendisi) anlaşır ama NTV ile anlaşması tek temennim…

  111. rocco junior avatarı

    Ya şifresiz dekodersiz adam gibi izleyelim de kimin aldığı önemli değil acun macun yani önemsiz

  112. Mehmet Roer avatarı

    Aynen benimde ilk aklıma Acun geldi, zaten para'da var kasada istediği yayın hakkını alır 🙂

  113. bir medya grubu aldıysa tahminim acun medya olabilir cunki acun f1 cok seviyordu 🙂

  114. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    hadi bakalım hayırlısı…

  115. Mclarenfangirl avatarı
    Mclarenfangirl

    Ben bir konuya tam yazacaktım ki paylaşılmış zaten,bu son günlerde aldığım en güzel haberlerden biri. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir