McLaren'ın Yeni Motor Planı Yok

yazar:

kategori:

Basında çokça çıkan haberlere göre Mercedes anlaşmasının bitmesinin ardından takımın kendi motorunu üretebileceği ya da Honda ile PURE motorlarından birine geçiş yapılabileceği konuşuluyordu.

Ancak Whitmarsh, motor tedarikçilerini değiştirmeyeceklerini ya da Ferrari’nin yolunu izleyerek kendi motorlarını geliştirmeyeceklerini belirtti.

“Kısa vadede, orta vadede ya da uzun vadede böyle bir planımız yok. Kendi motorumuzu üretmeyeceğiz.”

“Ferrari’nin şimdiye kadar başardıklarına saygımız büyük. Ama biz işimizi kendi bildiğimiz gibi yapacağız. Yol araçları programımız nedeniyle insanlar iddialar ortaya atıyor ama bunun bir anlamı yok.”

“Mercedes-Benz gibi harika bir partnerimiz var ve 18 yıldır birlikteyiz. Muhtemelen Formula 1’deki en iyi motorları üretiyorlar. Bu ortaklığı devam ettirme niyetindeyiz.”


Yorumlar

  1. saçma,çocukça bir yorum. Mercedes markasını F1 de daha fazla onore edebilecek başka bir takım varsa buyursun çıksın McLaren i geçsin, hodri meydan.

  2.   FernandoAlonsoDiazFerrari avatarı
    FernandoAlonsoDiazFerrari
    Mercedes-Benz gibi harika bir partnerimiz var ve 18 yıldır birlikteyiz. Muhtemelen Formula 1'deki en iyi motorları üretiyorlar.

    Mercades'e sırtlarını dayadılar bırakmazlar tabi.

  3. honda gibi bir takımın f1 den çekilmesi f1 açısından üzücü bir durum. umarım iyi bir motor üreterek tekrar bu sporun içinde olurlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir