Michael: "McLaren'da Harika Bir Sinerji Var"

yazar:

kategori:

Geçen seneye kadar Williams’ta Teknik Patron olarak çalışan Michael, bu sene  McLaren’a Sportif Sorumlu olarak geldi.

Michael, McLaren’da şimdiden kendini evinde hissettiğini söyledi ve sinerji nedeniyle takımda çalışmanın daha kolay olduğunu belirtti.

MP+-27’nin tanıtımında konuşan Sam Michael: “Burada o kadar uzun süredir bulunmasam da, McLaren adına çalışmaktan gerçekten gurur duyuyorum”

“Burası büyük bir aile. Burada iyi ilişkiler kurulacak birçok insan var. Yüksek baskının olduğu bir ortamda bunlar, büyük bir fark yaratıyor. Beklediğimden fazlasıydı ve daha iyi performans göstermenize yardım ediyor.”

“Pilotlardan birisi moda bir sözcük kullandı; buranın sinerjisi, derinlerde güç yaratıyor. (Sinerji) bu şirketin büyük bir gücüdür.”

“Derinlerdeki bu kuvvet, marketten satın alabileceğiniz bir şey değil. Gidin alın, kurun ve yakalayın durumu yok. Seneler boyunca oluşan bir şey bu. İçine işler.”

Michael, McLaren’a geldiğinde zaten iyi bir araç gördüğünü ve yeni araca çok fazla etkisinin olamadığını ifade etti.

Michael: “Üst düzey idari grupla çalıştım. Bu gruptaki esas odak noktam, pist kenarıdır; yarış takımı ile ilgilidir. Zaten çok iyi işlenmiş bir makine. Her şey, yeni bir referans noktası, kaliteli bir araç ve operasyonel dayanıklılık yaratmak üzerinedir.”

“Daha ilk günlerimiz. Geçen sene sonunda geldim ve aracın çoğu -%90’ı- zaten tasarlanmıştı.”


Yorumlar

  1. yine bir McLaren klasiği. F1'deki tüm takımlar neredeyse McLaren'den besleniyor. Çoğu takımda McLaren'den ayrılma önemli çalışan var. Newey ve Fry McLaren'deki miadını doldurmuştu ve gittiler.

  2. Ya da Mclaren'den ayrılan Newey'in RedBull'a geçerek iki senedir şampiyon olan bir araç yapması gibi:))

  3. Bu swf FernandoAlonsoDiaz nickli kişiyi anlatıyor

  4. McLaren'in şutladığı adamlar Ferrari'nin en önemli kişileri oluyor işte fark 😀

  5. kapak olmus cuk oturmuş 😀

  6. Tıpkı sizin McLaren'in kapının önüne koyduğu Pat Fry'dan medet ummanız gibi haa 🙂

  7. şimdilik sana katılmıyorum Willeams ın başta yönetim politikası olmak üzere idare son derece vasat son sezonlarda tek bir adamın kurtarabileceği durumdan çok daha ciddi her ne kadar deneyimli, birikimli,yetenekli ve de haklı şekilde umut bağlanan biri de olsada

  8.   FernandoAlonsoDiazFerrari avatarı
    FernandoAlonsoDiazFerrari

    Faydası olsa Williams'a olurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir