Whitmarsh: "Her İki Şampiyonluk İçin Mücadele Edeceğiz"

yazar:

kategori:

MP4-27’nin tanıtımında konuşan Whitmarsh: “Bu seneki amacımızın her iki şampiyonluğu elde etmek olması, buradaki kimseyi şaşırtacağını düşünmüyorum.”

“Bu bizim her seneki amacımız ve her zaman başarılı olmuyoruz. Kaybetmeyi sevmiyoruz ve son iki sene ikinci olmak, hayal kırıklığı yarattı. Bu senelerde bazı anlardan gurur da duyduk ama dünya şampiyonluğunu kazanmak istiyoruz.”

“Dünya şampiyonluklarını kazanma adına kendimize bazı zor hedefler belirledik. Henüz bu hedeflere ulaşmadık ama şu anda ilk yarışta da değiliz”

“Her 15 günde bir, nerede olduğumuzu görme adına performans radarımız olacak. Şu anda radar ekranında değiliz ve bu heyecan verici. Kendimize hedefler belirledik ki bunların zor olduğunu düşünüyorum. Ama eminim bunlara ulaşacağız”

“Bu günlerde şampiyonada iyi olmak için her yarışta aracı geliştirmeniz gerekiyor. Seneye iyi bir başlangıç yaptığımız takdirde eminim ki yine mücadelenin içinde olacağız”


Yorumlar

  1. güney ateş avatarı

    mclaren bu sezon en iyi aracı üretememiş olsa bile pilot kadrosu bakımından takımlar şampiyonası için güçlü aday olacaktır(massa ve weber'in durumları düşünüldüğünde). pilotlarda ise avrupa'ya gelene kadar galibiyet alabilirse -ki bu iyi bir araç yapmış anlamına gelir- pilotlar şampiyonası için de çok rahatlıkla mücadele eder.

  2. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    Whitmarsh boş konuşuyon.pilotlarda belki savaşırsınız ama takımlarda biraz zor zaten 98'den beri şampiyon olamıyonuz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir