Ferrari'nin Lansmanını 5 Milyondan Fazla Kişi İzlemiş

yazar:

kategori:

Ferrari, kar engeline takılan maranello’daki lansman törenini iptal ettikten sonra aracı teknik kadro ve pilotları ile internet üzerinden yayında tanıttı.

Ferrari’nin websitesinde lansmanın canlı yayınlanmasının yanında fotoğraflar, teknik veriler ve söyleşi videoları yayınlandı. Lansmandan sonra yapılan açıklamada 10 saat içerisinde siteyi 5 milyondan fazla kişinin ziyaret ettiği açıklandı.

Ferrari’nin internet sitesini tanıtım günü en çok ziyaret eden ülke şaşırtıcı olmayan bir şekilde İtalya oldu. İkinci sırada ise sürpriz bir şekilde Finlandiya yer aldı. Fernando Alonso’nun ülkesi İspanya 3. sırada yer aldı.

 


Yorumlar

  1. bekir pehlivanlar avatarı
    bekir pehlivanlar

    ferrari lansmanı iptal ettiklerinin açıklamasını yapmasaydı yada bu açıklama ile birlikte internetten lansman yapacaklarını ilave etselerdi 5 değil 15-20 milyon kişi (belkide daha fazla) izlerdi bu lansmanı. iptal açıklamasından sonra internette yayınlanacağını bile birçok insan bilmiyordu! ferrari burada çok amatörce davrandı.

  2. banada finlilerin alonsoyu bu kadar çok sevmesi çok ilginç geldi

  3. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Şimdi Ferrari bu sayıyı açıklayınca amatörce mi davranmış oldu..Acaba Türkiye'den kaç kişi izlemiş.Bu sitede lansman esnasında kaç kişinin aktif olduğunu öğrenecektik ama birilerinin gereksiz itirazı sonucu öğrenemedik.

  4. fin liler sever Alonsoyu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir