Button, Hamilton'ı Endişelendirmiyor

yazar:

kategori:

Kış aylarında kişisel sorunlarını çözmek için büyük çaba sarf ettiğini söyleyen Hamilton, Button tehlikesinin onu endişelendirmeğini söylüyor.

“Hayır, böyle bir endişem yok. Geçen seneyi düşünürseniz, kendi açımdan söyleyebilirim ki, ben en iyi performansımı sergilemiyordum. Ama sıralama sonuçlarına baktığınızda, neydi sonuç 13’e 6 mıydı, performansım gayet iyiydi.”

Sıralamalarda Button’ı genellikle geride bıraktığını söyleyen Hamilton, “Kafam başka yerdeyken bile… çoğu zaman.” yorumunu yapıyor.

Öte yandan Button da, Hamilton ile geçtiğimiz sezon sonunda yedikleri akşam yemeğinin iki yıllık takım arkadaşlığı döneminde sadece ikinci yemek olduğunu söylüyor.

“Biraz biftek yedik. Eğlenceliydi. Daha önce, ben takımla imzayı attığım zaman birlikte yemek yemiştik.” 


Yorumlar

  1. BUNLARDAN o kadar çok var ki bu işe girersen asla zarar etmezsin >:)

  2. hımmm…
    "sap" ve makara işine gir diyorsunuz yani..
    merak etme diyorsunuz.
    hepsini "alırız" diyorsunuz.

    düşünmem lazım.
    şu aralar ticari riskler almamalıyım aslında.
    bir yandan da iyi fikir gibi geliyor. hazır talep var iken o talebi arz ile bir şekilde buluşturmak lazım. başta çok garip görülen işlerde bile anormal paralar kazanılabiliniyor. hem bu platformda hep beraber yazışıyoruz. birbirimize yardımcı olacağımız konular elbette olacaktır. kiminin derdine çare olunur, kimilerinin ihtiyaçları karşılanır.

    ———————-
    sap ve makara kelimelerinde herhangi bir benzetme yapılmamıştır.
    hepimizin bildiği saplardan ve makaralardan bahis ediyorum. hani ucuna yem taktığımız………

  3. Siteye son zamanlarda ne kadar "ortalama" insanlar geldi ya 🙂 Gördüğü "ateşli" kırmızıyı ruj sanıp dudağına sürebilecek kadar ileri gidebiliyor bu doğanın tam ortasında yer alan fanlar 🙂

  4. Aslında oltaya takılan yem "ruj" ile alakalı idi.
    Fotoya bakınca McLaren'ın burnundaki kırmızıyı biri gündeme getirir.
    bende asıl hazırladığım cümleleri sıralarım diye düşünmüştüm.

    ama maalesef biri yem ile oltayı (sap, makara dahil) aynı anda yutmuş.

  5. FerrariF1Alonso avatarı
    FerrariF1Alonso

    Demekki pilotlarınız erkek bir araca biniyor.çok ilginç =) diğerleri kız ismi vererek araçlarına ne kadar düzgün insanlar olduklarını kanıtlarlarken sizinkilerin erkek bir araca binmeleri ve pilotlarından erkek olması.Bence bu gride etkilemez.Kendi içinizde çözmeniz gereken bir konu.Belki Nicole ve Jessica'nın daha fazla çalışması gerekiyordur.

    Bir insan laf atacam diye ancak bu kadar saftirik olabilir.Sağol kanka bana yeni bir malzeme daha verdin.Haydi şimdi bir daha 😀

  6. yalnız araç jilet gibi duruyor.
    Pitteki bayan rakipler (hele ki kırmızı rujlu olan) onun için çıldıracak. (tekrar ve tekrar)

  7. Button'un kişiliğine hayranım.İnsaniyet açısından mükemmel bir görüntü çiziyor.Pilotluğunu bir kenara bırakırsak,padoktaki kişilik olarak en iyi insan diyebilirim.

  8. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    Konuyla alakasız arkadaşlar AArank dışındakiler okumadan geçebilir 🙂

    AArank merhaba. Sanırım bir hastalık geçirmiştin. Umarım iyisindir ve sağlığında bir sıkıntı yoktur. Eğer böyle bir olay yoksa da daha çok sevinirim.

    Kendine iyi bak. F1'in Hakkinen'den sonra Fernando severlere ihtiyacı var 😉

  9. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    2 yıllık arkadaşlık süresinde sadece 2 yemek yemişler.Birlikte 3.yemeği yeme şansları çok zayıf.Ne diyelim Allah muhabbetlerini artırsın.
    Hamiltonun "kafam başka yerdeyken bile " diye başlayan küçümseyici konuşmasına button sadece yemek sayısı ile karşılık vermiş.Oysa 19 yarışın 10 tanesini button hamiltonun önünde tamamlamış.Ayrıca buttonun 12-6 gibi bir podyum üstünlüğü de var.Şimdi button da der ki " ingiliz bile olsam hamiltonu geçerim. 🙂

  10. İkisi de harika pilot ama Hamilton daha hızlı ve hırslı.O yüzden kazalara karıştı ve puan açısından geride.Bence Hamilton biraz daha kontrollü ve kazasız sürerse kesinlikle en büyük şampiyon adayı..Bence öyle..

  11. Button Hamilton la üçüncü yemeği yerse aynen onu gönderir.Bu işin hakkı 3 dür.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir