McLaren Tanıtım Aracında Plastik Egzoz Kullanmış

yazar:

kategori:

2012’de egzoz beslemeli difüzörlerin yasaklanmasıyla oluşacak yere basma kuvveti eksikliğini önlemek için takımlar farklı tasarımlar deniyor. 

Tanıtımda tasarımını tamamen gözler önüne sermekten kaçınan McLaren takımının patronu Whitmarsh, “Egzoz plastiktendi.” yorumunu yaptı.

Ferrari takımı da tanıttığı 2012 aracında egzozları tamamen saklamıştı.

Force India’dan Otmar Szafnauer ise, “Büyük takımların sadece tanıtımlar için bu tarz sahte parçalar üretecek bütçeleri var. Bizim tanıtımımızda göreceğiniz araç ise gerçeğine çok yakın olacak.” diyor.

Ancak McLaren ve Ferrari takımları bu hafta Jerez’de yapılacak testlerde gerçek bileşenleri kullanmak zorunda kalacaklar.

Whitmarsh, “Otomobil Jerez’de daha farklı görünecek. Avustralya’da ise daha farklı olacak. Hafta sonu İspanya’da aero testi gerçekleştirdik. Orada da tanıtımda olmayan yeni parçalarımız vardı.” diye konuştu.

Ferrari tasarımcısı Nikolas Tombazis de 2012’de egzozun odak noktaları olacağını belirtti: “Son halini alana kadar çok sıkı çalışacağız.”


Yorumlar

  1. difuzor hic yoktuki aracta, duz basit bi plastik vardi onun yerine 😀

  2. Keklediniz yine milleti yani 😀

  3. çok ayıp en azından geçen senekini kullanın masraf çıkmasın diyecem de difüzörde fake ön kanat eskisi lastikler lassa

  4. aynen düşündüğümüz gibi 🙂

  5. Yusuf  Hitay avatarı

    konuya ilişkin güzel bir lafımız var ; ya ne olacağıdı 🙂

  6. sonuçta lansman. camdanda yapsanız sonuçta araç çalışmıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir