Raikkonen Lotus'a Önderlik Edebilir

yazar:

kategori:

2007 şampiyonunun sahip olduğu deneyimin takımın ve aracın potansiyelini kanıtlamada fayda sağlayacağını düşünen Boullier, “Açıkça görülüyor ki, kazanma yolunda kararlılığı var ve ne istediğini biliyor. Çok iyi bir yarış pilotu ve takıma çok iyi uyum sağlıyor.”

“Otomobilin içindeyken, ne istediğini çok iyi biliyor ve bu da onun için hayatı kolaylaştırıyor. Bunlar takım adına daha fazla istek ve sorumuluk taşıdığını gösteriyor ama aynı zamanda bir dünya şampiyonunun yaklaşımını sergiliyor. Yeniden kazanmak istiyor ve ortak noktamız da bu.” diye konuşuyor.

WRC’nin ardından Raikkonen’i motive etmenin zor olup olmayacağı sorulduğunda ise, “Ne kadar mı zor? Benim için çok kolay. Onunla anlaşmak da kolay oldu. Takımla birlikte piste çıktığı zaman da ne kadar motive ve profesyonel olduğunu gösterdi. Takımdaki moraller adına bu çok iyi” cevabını veriyor.


Yorumlar

  1. tüh yine o dandik şapkadan takmış…neyse en kötü kusurumuz bu olsun…

    evet eric boullier bu adam size organik başarılar kazandırır. sizden yarış kazanmak için takım arkadaşının kaza yapmasını istemez. takım emrine ihtiyacı yoktur. verdiğinizi maksimum da kullanır. tasalanmayın…

  2. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Eric'le Kimi arasında geçmişte yaşananlar, şimdiki açıklamaların havada kaldığı hissini veriyor bana. Bir Kimi taraftarıyım ama sanki iki taraf da yapılması gereken bir işmiş gibi zorunlu açıklamalarda bulunuyor gibiler.

    Neyse umarım böyle olmaz tabi):

  3. o stratejiyi geçen sene gördük. bu sene de çok farklı olmayacaktır maalesef.

  4. 2 sezon ara verdi diye unutmadı ya yarışmayı,sürmeyi sanki 3-5 sezon ara vermiş muamelesi yapmaya gerek yok elbette şampiyon sıfatıyla gelen sorumluluklarını yerine getirecektir..

  5. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    Lotusu yönetenler spora değil sponsorlara oynuyor.saygı duyarız ama bu strateji en fazla 1 sezon gider.ondan sonra olacağına varır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir