2012'nin En Beğenilen Otomobili Hangisi?

yazar:

kategori:

Bugün Jerez’deki testler öncesinde Williams takımının da yeni otomobilini görücüye çıkarmasının ardından griddeki dokuz takım önümüzdeki sezon kullanacağı otomobilleri görücüye çıkarmış oldu.

Mercedes, Marussia ve HRT takımlarının otomobilleri ise henüz tanıtılmış değil. Mercedes takımı Jerez’deki testlere 2011 aracıyla katılıyor ve yeni aracını Barcelona testlerinde tanıtmayı planlıyor. Aynı şekilde HRT takımının da Barcelona’da yeni aracıyla piste çıkması bekleniyor. Programının gecikebileceğini söyleyen Marussia’nın ise Avustralya’daki ilk yarış öncesi hazır olacağı düşünülüyor.

Takımların büyük bir kısmının yeni otomobillerini tanıtmış olması ve önümüzdeki iki haftalık süreç içinde yeni bir tanıtım olmayacağı için bizler de ilk izlenim olarak 2012 sezonunun en beğenilen aracının hangisi olduğunu oylayarak öğrenmek istedik.


Yorumlar

  1. yukarıda hesap yaparsan 100 kişinin 99'unun mclarene güzel demediğini görebilirsin şenol. ha sen diyeceksin ki orada taraftarlık söz konusu olduğu için öyle sonuç çıkmış..

  2. Güzellik göreceli bir kavramdır tamam da burunlara 100 kişiden 99 u çirkin diyor genel olarak insanların güzellik anlayışına ters bi tasarım bu burunlar bu açık 🙂

  3. HİİİİİİİİİÇÇÇÇÇ BİRİ!!!!

  4. 2-3 sene öncesinin aracıymış da araya karışmış gibi duruyor değil mi 🙂

  5. Kırmızı renk aracına göre farklı durur. Kırmızı Micra ile kırmızı Corvette arasında fark vardır.

    Ben bu arabayla büyüdüm; Sence kırmızıdan başka renk olma şansı var mı?

  6. Kırmızı renk aracına göre farklı durur. Kırmızı Micra ile kırmızı Corvette arasında fark vardır.

    Ben bu arabayla büyüdüm; Sence kırmızıdan başka renk olma şansı var mı?

  7. kırmızı,pembe= kadınsı renklerdir. sen sevebilirsin saygı duyarım. misal bana göre asil olan siyahtır herkesin zevki farklı. iş görüşmesine veya akşamki davete kırmızı takım elbiseyle hiç gitmedim,böyle giyinen de yoktur sanırım. yaz mevsimi kırmızı tişört bile giymem. kırmızı ayakkabı filan düşünsenize 😀 bizim sülalede kadınların arabaları hep kırmızı, erkeklerinki ise siyah,mavi,gri,lacivert tonlarında. renk sevgisi içten geliyor demekki yapacak bişe yok bu konuda :)))

  8. hiç birine oy vermedim…çünkü araçların resmine ne zaman baksam bu ne yow bu ne yow hissi uyandıryor bende..:)her gecen sene bi önceki senenin araçları daha güzelmiş dedirtmeyi başarmaları cok enteresan!!! bu aracları gorunce 2013ü düşünmek bile istemiyorum….

  9. adam haklı

  10. testler ilerledikçe basamaklı burunlara alışmaya ve mclaren aracını diğerlerinden dışlamaya başladım sanırım 🙂 mclaren aracı ne garip öyle 😀

  11. Ferrari nin asaleti Kırmızısında saklı.Sponsor için renkten renge girenler anlayamaz 😛

  12. BENDE MGP'Yİ BEKLİYORUM ASLINDA TAHMİNİM MERCEDES AMG ÇİRKİN BURUNU KULLANMAYACAKTIR,AMA SAUBER Bİ BAŞKA DURUYOR NEDE OLSA BEŞİKTAŞLIYIM VE RENKLER ÇOK UYUMLU OLMUŞ..

  13. RAİKKONEN i beğendim 🙂 içinde raikkonen olunca tabikide lotus E20

  14. Bende kıllık olsun diye HRT'yi bekliyorum işaretledim.Belkide çok güzel bir araç olur kim bilir 😀

  15. bekir pehlivanlar avatarı
    bekir pehlivanlar

    arkadaşlar dikkat edelim lütfen en iyi değil en güzelini seçiyoruz. yazarken "en güzel" diye yazmaya dikkat edelim.

  16. bekir pehlivanlar avatarı
    bekir pehlivanlar

    araçlar tanıtılmadan önce söyledim yine söylüyorum ferrari taraftarı olmama rağmen klasik görüntüdeki mclare nın en güzel araç olduğunu düşünüyorum oyumu mclarene vereceğimi söylemiştim öylede oldu.
    araçlar arası kıyaslama yaparken tüm detayları ile ele aldım. mclaren hariç diğer tüm araçların burun yapısı aracın şeklini otomatikman bozuyor bu yüzden mclaren daha önde. bakalım performans açısından ne gibi bir eksiklik olacak yada olacakmı mclaren için merak ediyorum.

  17. Zübeyir ÖZCAN avatarı
    Zübeyir ÖZCAN

    Elbetteki. Zevkler ve renkler farklıdır ve olmalıdır da (yoksa herkes aynı şeyi sevse tutsa rekabet olmazdı) ancak McLaren'in burnu diğerlerinden çok farklı.

  18. ne alaka? mclaren'e güzel diyen mi bu işten alıyor olacak illaki.. güzellik anlayışı özneldir, kişiden kişiye değişir

  19. yok illa seçim yapacaksam bmw willimas (yılan ağızlı) fw 26 ama oda seçeneklerde yok 🙂

  20. kazanan araba hangisi ise en güzelide odur.araba isterse 5-10 kalas gibi olsun 🙂

  21. ferrariye güzel diyenlerin güzellik anlayışından şüphe ediyorum 😀

  22.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Tamam arkadaş benim hatam kabul. Pilot tutanları dışladığım yok. Ferrari için yapılan çirkin benzetmesi beni çok sinirlendiriyor. Ferrari hakkında birileri atıp tutunca böyle oluyor.

  23. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    Yalnız değilsin 🙂 Ancak Caterham en sevdiğim renk sayesinde Sauber'in kalbini kırdı 🙂

  24. Konuşuyoruz işte:
    McLaren: Makyaj mı, ne makyajı bu yaşta?
    Ferrari: Gönlü güzel pinokyo..
    RedBull: Bakmayın utanıyorum!
    Mercedes: Burası çok karanlık, neredeyim ben?
    Lotus: İçi dışı bir..
    Force India: E ben?
    Sauber: İyilik, sağlık işte..
    ToroRosso: Asabi!
    Williams: Seni bulazağım oolum!
    Caterham: Korkma ıssırmaz!

  25. iyide mclarenin de daha değişecek parçaları var adamlar kendileri söylemedimi?

  26. ben de findiayı oyladım. rb ile birlikte şu burun olayını en iyi kotaran takım.

  27. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    evet 2010'a kadar bulunan 100% renault olan takımı destekliyordum ve kepenkler iner haberi'ndeki yorumuma bakarsan görürsün ne yönlü bir taraftar olduğumu…

  28. Yusuf  Hitay avatarı

    sauber'i beğenen tek kişiyim sanırım. siyah ve beyaz karışımını her zaman sevmişimdir.

  29. Yusuf  Hitay avatarı

    sezilerin iyiymiş maşallah. 2. öğretimdim okurken, puanı az biraz düşüktür ama parayla satın alınamayacak bir çok avantajı vardır.

  30. objektif baktığımızda mclaren ve force indianın tasarımları daha estetik duruyor..

  31. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    İnsanların beğendiği takım için oya atması ile senin başka takıma oy atanları takımdan afaroz etme çaban arasında bahsettiğin bağ yok ki. Hugo Boss olayı ile hiç alakası yok. Diyelim ki var ve oylama da hile yapıldı. Eee ne olacak? Burada yapılan oylama neyi etkileyecek? Takıma +0.5 mi katacak, F1'i yeni izlemeye başlayanları takımlara mı yönlendirecek? O zaman bu saldırgan tavrın sebebi ne? Hayır bu saydıklarımın hepsi gerçekleşecek olsa bile bu saldırgan tavrın sebebi ne? Diyelim ki birileri sana iftira atıyor. Sen onların iftiralarının yanlış bir davranış olduğunu, onlara iftira atarak mı yaparsın, yoksa doğruları söyleyerek mi?

  32.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    2. öğretimlerin çıkış saati. Anlıyorum. Az daha çalışıp 1. öğretim olsaydın keşke.

  33. Yusuf  Hitay avatarı

    oo bu kadar sazanını beklemiyordum 🙂 okullar açıldı kafalar bulanık tabi.

  34. Force India aracı bu seneki renk ve tasarımıyla benim çok hoşuma gitmeye başladı pist üstünde. iyiki force indiaya vermişim 🙂

  35. Yusuf  Hitay avatarı

    okullar açıldı sanıyordum,tüh.

  36.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Mclaren'in otomobilinin abartılmasından hoşlanmıyorum. Vasat demek sıradan demek. Benim görüşüm bu. Hugo Boss olayında Mclaren'cilerin yaptıklarını unutmadık. Bu oylamada yapılmadığının garantisini kim verebilir? Bana burada tepki koyanlar, Ferrari'yi küçültmek için elinden geleni ardına koymuyor. Ama kendi takımlarına dil uzatan olunca çocukça oyunlarla yıldırmaya çalışıyorlar.

  37. Tebrikler yarışmanın sonucunu şimdiden tahmin etmeye çalışıp yanılmak üzere olduğunuz gibi testleri de iki gram takip ettikten sonra yaptığınız tahminde de yanılmanızın an meselesi olduğu anlaşılınca size 1 sıkımlık diş macunu göndereceğiz…
    Ne kadar sığ insanlar var ya şurda inanmak mümkün değil ya.
    F1 mi izliyoruz yoksa futbol maçından çıkarken karşı taraftarla karşılaşan holiganların kavgasını mı izliyoruz belli değil sayenizde.

  38. Burda bu kadar çok tepki almandan bi ders çıkarman lazım sanırım. Ama pardon senin gibi bu mesajı yazabilen bi zihniyet ders çıkaracak olsa çoktan çıkarırdı zaten. Senin gibilerini gördükten sonra zaten aman Allah korusun hiç kimse Ferrari taraftarı olmasın, ayrıcalık size kalsın diyor insan. Ayrıcalıkmış.. Peh.. O lafta, cümlede bi hata olmuş sanırım. Ayrıcalık konusunda değil tabi ki, ayrıcalık olmasına ayrıcalık ama taraftarlık lafında bi hata olmuş. Holiganlık demek istedin sanırım ? F1 gibi bi spor'da bile sizin gibi zihniyetler olduğunu görmek Ferrari taraftarı olsun olmasın, gerçek taraftar olan herkesi üzmekten başka bişey yapmaz..

  39. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    Güzel kardeşim istersen Montezemelo'yu tut, istersen Domi'yi… İstersen Enzo Ferrari'ye aşık ol, istersen Alonso'ya tap. İstediğini yapabilirsin ancak istediğini istediklerine değil, ancak kendine yapabilirsin. İster 20 yaşında ol ister 40, saygının ikamet ettiği bir yaş olmaz. Bu yüzden madem ki taraftarlığınla övünüyorsun, Ferrarinin asaletini, Fernando'nun rakiplerine saygısını biraz örnek al!

  40. elvan dalton avatarı

    Panpa, sen oy kullandın diyor sistem. Yoksa CCC karun reyiz CCC

  41. Hrt'yi bekliyorum şıkkını işaretledim sizlerden de destek bekliyorum 🙂 mclaren ve ferrari'yi yakalayamayız ama bi 3.lük neden olmasın.Karun reis için 🙂

  42. Lotus E20 diyorum.

  43. sadece kendini ifade edecek zeka yaşına ve olgunluğa sahibim

    😀 😀

  44.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    19 yaşındayım. Sana sataşmayacak, sadece kendini ifade edecek zeka yaşına ve olgunluğa sahibim. Ama her yazdığıma akbaba gibi sarmayı marifet sayıyorsunuz.

  45. 20 yaşındayım sen yaz hele bir yaşınıda öğrenelim gerçi yazdıklarından ilkokul seviyesinde olduğun belli oluyor.

  46.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    İşine gelmeyince yaş. Sen yaz da biz öğrenelim. Ama zeka yaşın olsun.

  47. elvan dalton avatarı

    Adam Alonso taraftarı. Alonso hangi takımdaysa onu destekliyor. Bir çoğumuzun Şumici olduğu için yıllarca ferrari desteklemesi gibi.

  48. henüz tüm araçları görmedik

  49. Vasat bir otomobilin 202 oy alması hiç mantıklı değil. Bu sistemi de Hugo Boss olayındaki gibi göçerttiler anlaşılan.

    Bu siteye bir yaş sınırlaması getirilmeli artık bunun gibi gereksiz ve bilgisiz yorumcular ortamı gerginleştirmekten başka bir işe yaramıyor.

  50. Sanırım sen yanlış geldin. Burası F1 forumu. Bu ne sığ bi yorumdur, bu ne holiganlıktır yuhh!!! Sen Formula 1'i sadece Formula 1 izliyorum demek için mi izliyosun, hiç mi kültüründen bir şey almadın? Formula 1'i geçtim motorsporları senin yorumladığın gibi sporlar mı?

    Bak Formula 1 bütün takım taraftarlarının aynı tribünde çoook rahat yarışı izleyebildiği bir spor. Holiganizmden eser yoktur. Sen kimsin ki beğenmeyen şuraya geçsin buraya geçsin deme hakkını kendinde görüyosun. Asıl sen eleştirilere açık değil ve eleştirileri kaldıramıyorsan baştan aşağı holiganizm kokan forumlarına gidebilirsin.

  51.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Ferrari taraftarı olduğum için utanmamışsın ama… Renault döneminden avatar bilinçaltında hangi takımın yattığını gösteriyor. Ferrari taraftarı olmadığın için beni anlayamazsın. Ben Ferrari ve Alonso'yu tutkuyla destekliyorum. Herkesi memnun etme gayem yok.

  52. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    Genel olarak ilk bakildiginda f1araclari side pod on arka kanat onde sivri bir burun ve dort bir yanda ayni lastiklerden olustugu icin birbirerine cok benzerler.onlari birbirlerinden ayriran ince aero tasarimlaridir.en azindan ben ole saniyorum.

    fakat isin renk tasarimi renklerin kullanimi isinn icine grince hepsi birbirindn cok farkli ve bunar ksilere gore degisir.gorece kavrami yani.
    bana gore en spor durani mclaren.yillardan beri hep en spor ve guzel olmayi basarmistir.en asil durani lotus.(siyah ve sari cok guzel yerlestirilmis agir duruyor.)en cirkini bana gore redbul.( lacivert uzerindeki o cizgiler. pijama gibi durduruyor.)

  53. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    F1 izleiğin ve Fernando taraftarı olduğun için utanıyorum… Bence burnu da dahil Ferrari aracı en güzel bir araç ama sen F1 tutkunu değil Futbol taraftarı gibi konuşmuşsun ama burada çoğumuz mekaniğe ve aerodinamiğe olan hayranlığımız ve bu spordaki rekabeti sevdiğimiz için izliyoruz sizler gibi sırf bir takım için körü körüne eleştirmeye ve eleştirilmeye kapalı insanlar bu sporun ruhuna saygısızlık ediyor…

  54. ne alaka şimdi. bırakın isteyen istediğine oy versin. illaki mclaren değil herhangi birisi olabilir. mclarencileri de anlamak güç, bu sene en güzel görünen araç mclaren diye bir şey yok. güzellik görecelidir sonuçta. kimisi minik burundan hoşlanır kimisi büyük burundan, kimisi gama burundan 😀

  55. f1'deki her takım veya pilot taraftarının arasından fenerbahçe taraflarları gibiler çıkıyor demekki. adam gibi araç tasarlasaydınız da kendi taraftarlarınızı üzmeseydiniz.

  56. caterham bana da çok tatlı geliyor. arkası en güzel de ferrari var. alışacağız mecbur 🙂

  57. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Bazı sözler yöresel olarak değişkenlik gösterebilir.Kirpiye yavrusu pamuk yumağı gelirmiş.Kargaya yavrusu kuzgun gelirmiş ya da anka gibi bir çok yöresel kullanım mevcuttur.Önemli olan verdiği mesajdır.Oylamaya gelince ya sen de bir yanlışlık var ya da ben de.Ben oy kullandığımda Ferrari 24 – Mclaren 21 idi.

  58.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Eğer Ferrari taraftarı olup da Mclaren'e oy veren varsa Mclaren'e geçsin. Bir gün herkes Ferrari taraftarı olmasın. Bırakın o ayrıcalık bizde kalsın. Vasat bir otomobilin 202 oy alması hiç mantıklı değil. Bu sistemi de Hugo Boss olayındaki gibi göçerttiler anlaşılan.

  59. tahsin emre efe adlı arkadaşın "liseli" diye tabir ettiği kişilerden biri bu olsa gerek.

  60.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Ben hep buradayım kardeş görüşürüz.

  61. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    Renklerinden olsa gerek, Caterham gözüme hep çok güzel görünüyor. ornitorenk burna da alıştı gözüm. Açıkçası ben bu sene çirkin araç görmüyorum. Hepsi çok güzel. Sadece evrimin ilk üyeleri olduğu için garip geliyor gözlere. Ancaaak, burun hariç en beğendiğim tasarım Ferrari. Force India'nın ise burun kısmı çok güzel. Bu yüzden oyum Caterham'a! (:D)

  62. kıskanma canım arkadaşım, herşey güzellik değil zaten. önemli olan ruh güzelliği 😛

  63. Schumacher- avatarı

    McLaren aracının burnunu Ferrari aracına takarsak en güzel araçtır şimdilik.(Mercedes'i bekliyorum )

  64. rocco junior avatarı

    Aslında bizim aracın güzel çirkin olmasını takmıyorum Tahir.İsterse en çirkini olalım ancak insanlar fikirlere saygı duymuyor.Ne yapalım yani adam kendi takımına oy atmayacak mı?Taraflı olmak suç mu kardeşim?Buna bile tahammülleri yok hep alaycı yorumlar fanlara kadar laf geliyor.Bu gayet doğal hem madem gerçekler ortada o zaman tartışmak anlamsız.Kimse objektif bakmak zorunda da değil.Bunlar göreceli şeyler hakkında kesin hüküm olan konular değil o yüzdden ittifak etmek mümkündür muhalefet etmek de.Her anket sonrası laf bizim fanatikliğimize geliyor.Adamlar bu kadarını bile çekemiyor düşün.

  65. bende mersedes ciyim ama şu ana kadar en güzel araç mp4/27 düz burnundan dolayı.ayrıca williamsı hem burnundan hemde renk tasarımından dolayı kınıyorum.halbuki f1 tarihinin en müthiş tarasımını yamışlardı fw33 ile.

  66. umarım ferrari iyi olur da seni 37 gün sonra burada görürüz

  67. kuzguna yavrusu şahin görünürmüş.

    elbette desteklediğiniz takımın aracı, tasarımı güzel gelecektir. En çok taraftar da mclaren ve ferrari'de olacağından bu ikisi yukarılarda olacak.

    ancak güzelliğe objektif bakabilen arkadaşlar da gereğini yapacak. senin dediğine göre ferrari'nin neredeyse bütün oyları şişirme. ben baktığımda ferrari'nin 10, mclarenin 70 oyu vardı, sonra birden fark açıldı.

    bu arada şahsi oyum force india'ya gitti.

  68. bu mclarenci arkadaşlar sizin aracın sidepod kısmı bence iğrenç hani aracınıza çok güzel diyorsunuz ya şimdiden söyleyim ferrari en iyi görünümlü araç değil

  69. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    320 nin üzerinde kişi oy kullanmış.İnanılır gibi değil.Lansmanda bile bu kadar kişi yoktu.Ferrari ve mclaren başabaş giderken bir anda 70-80 oy birden fark açıldı.İlginç
    Bence de bu oylama istisnasız mclaren lehine sonuçlanır.Taraftarlarından ziyade alkışçısı da epey var.
    Anket için özlü sözler :
    Kargaya yavrusu şahan gözükürmüş.
    Güzele güzel demem güzel benim olmayınca…
    .Kırmızı olsun 5 lira fazla olsun.

  70. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    Abdullah Çelik arkadaşım, bu sene en güzeli değilde en çirkini seçsek daha makbul olurdu 😀

  71. deniz aydın avatarı

    şahsen ben bir MERCEDES GP taraftarı olarak (gerçi kendi takımımın aracını henüz görmedim ama) MCLAREN'e oy verdim… bana göre şu ana kadar en hoş görünüşlü araç o…

  72. Ferrari'ciler ferrari'ye Mclaren'ciler Mclaren e tarafsız durabilmeyi başarabilenler de Mclaren e oy verecekleri için Mclaren kazanır.

  73. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    lansmanı olmamış araçlar varken yaptığınız yorumda mantık buluyor musunuz

  74. Bayılıyorum ben kendini kandıranlara süper ya çok tatlısınız 🙂

  75. Oy veren çıkmaz diye koymamışlar demekki :))

  76. bu anket sistemi güzel olmuş 🙂 mclaren ve ferrari kapışacak gibi

  77. gözden kaçmış. uyarınız için teşekkürler.

  78.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    F2012 açık ara en güzel otomobil. 37 gün sonra hızıyla ilgili de fikir sahibi oluruz.

  79. Ben Mclaren e verdim görünüş olarak en güzeli bence…

  80. Birinci belli ikinci nerde 😀

  81. Karşılaştırma resmi daha büyük olsaymış keşke, hiç işime yaramadı, oy verirken gittim tek tek galerilerine baktım.

    Bu anketi daha gelişmiş bir şekilde ilk yarış öncesi sıralamalardan önce veya sonra yapmak gerek. En güzel araç, En agresif tasarım, En yenilikçi tasarım, En iyi boya tasarımı gibi seçenekler de olabilir.

  82. Herkes kendi takımına oy vermiş anlaşılan.

  83. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    Caterham seçeneklerde yok

  84. rocco junior avatarı

    Kime ne batıyor anlamadım.İsteyen istediğini seçer herkes Mclareni yada sizin sevdiğinizi sevmek zorunda mı?Fanatiklik,taraflılık yada değil.Ha burda Mclareni seçse herkes objektif mi olacaklardı.Evet kişisel oyum Mclarene idi ancak insanlar özgür.Her anketten sonra siz sazan gibi atlayıp şu yorumları söylemeseniz daha mantıklı bence

  85. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Her türlü Ferrari alır merak etmeyin antici ferrarciler sizi ne istiyonuz lan aracdan cekemiyorsunuz diöi hayde breeee yaylanin bu sene işiniz cok kardeşim mclarenciler ağlayın oturun o kadar!

  86. Basmislar zaten, Force India`dan sonra en kotu gorunume sahip F2012 17 ye 14 oyla ikinci sirada :))

  87. Tolga Soydan avatarı

    ferrariye oy verenler jerezdeki fotograflara bidaha baksın bence.mclaren en iyisi

  88. geçen sene ferrari aracı hrtden sonra en güzel görüneniydi bence, ama bu sene iç güzelliğe oynuyorlar 🙂

  89. Yusuf  Hitay avatarı

    bunu duyan ferrari taraftarı gençler basar birazdan konuyu 🙂 hani şu geçen yılın en iyi aracı anketinde f150'yi oylayanlar 🙂

  90. Yusuf  Hitay avatarı

    heralde tarihi fark olur 🙂

  91. aha ilk oyu da ben kullandim 🙂

  92. En guzeli Mclaren tartismasiz 🙂

    Ama en agresif duran Toro Rosso bence, surpriz bekliyorum onlardan 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir