Maldonado Bir Senelik Deneyimine Güveniyor

yazar:

kategori:

Williams, Rubens Barrichello ile yollarını ayırmasının ardından tamamiyle genç sürücü kadrosuna sahip oldu. Maldonado’nun takımla bir senelik geçmişi bulunurken diğer pilot Bruno Senna’nın HRT ve Renault takımlarında deneyimi bulunuyor.

Maldonado “FW34’e ve Renault motoruna inanıyorum bu yüzden önümüzdeki yarışlar için büyük umutlara sahibiz. Aracı sezon başından sonuna kadar geliştirmemiz çok önemli olacak. Artık bir senelik deneyime sahibim ve bu alanda takıma daha fazla yardımcı olabilirim.”

“Takımda bir çok yeni bileşen var bu yüzden odaklanmalı ve birlikte çalışmalıyız. Böylece her gün daha güçlü olabiliriz.” dedi.

Bruno Senna “Jerez’de Williams F1 takımı ile tekrar çalışmalara döneceğim için çok heyecanlıyım. İki sene önce Formula 1’e başladığımdan beri bu benim ilk sezon öncesi testim olacak.”

“Gerçekten motive oldum ve takım içerisindeki herkesle çok sıkı çalışmak için sabırsızlanıyorum. Umarım başarılı bir test ayı geçiririz ve aracı geliştiririz. Bu şekilde Melbourne’e mümkün olan en iyi şekilde hazırlanabiliriz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Tüm dünyayı yanılt be Williams, küülerinden yeniden doğmanı dilemekteyim. Eski zamanlardaki gibi olursunuz diye temenni ediyorum. Elimden başka bir şey gelmiyor. Sabırlıyım. Bekliyorum.

  2. Kendisini sevmem ancak kaski guzel gibi sanki=D

  3. Gerçekten şaka gibisin. Tamam pilotlardan Williams taraftarları da memnun olmayabilir de "Birinin dayısı var diğerinin bankası." ne demek. Banka dediğin http://www.pdvsa.com/ bir bak. B. Senna ise geçen sene kaç yarışta vardı gridde? Neden tüm sezon değil? Geçen sene soyadından dolayı neden yarışamadı? Lütfen daha mantıklı yorumlar…

  4. Kusura bakma Maldo sen 10 yıl yarışsan yine birşey olmaz. şu kazaya ele alın he tarafta sarı bayraklar sallanıyor ama maldonado bakın nasıl bir finale imza atıyor.

  5.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Pilot dizilimi çok vasat. Birinin dayısı var diğerinin bankası. Williams'ın işi zor.

  6. Maldonado'ya gerçekten gülüyorum. 🙂 Geçen sene araç çok kötüydü eyvallah. Umraım bu sene yanıltır beni ama hiç ihtimal vermiyorum. Bir de Hulkenberg gibi seneler sonra pole getiren bir pilot yerine şımarık zengin çocuğu gibi koltuğa oturduğundan beri garip duygular besliyorum arkadaşa. 🙂

    Umarım yanıltır da her şey iyi olur.

  7. Bakalım ya maldonado yada senna belki bizi yanıltırlar diye düşünüyorum ama yarışlardan anlaşılır bu maldonado kendi dışında kimseyi yakmasa bari tek isteğim bu…

  8. Ben Williams takımına ve hatta reno motoruna inanıyorum ama şu pilotlara inanmıyorum. Ahh heidfeld ahh!

  9. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    F1THS haberi mi bu?

  10. Schumacher- avatarı

    Mal aynı mal (mamül) 🙂 Nasıl değişsin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir