Williams Teknik Kadrosuna Güveniyor

yazar:

kategori:

Mike Coughlan, Jason Somerville ile birlikte takımın başına getirilen Gillan, takımın teknik kadrosundaki istikrarın kendilerine fayda sağlayacağını düşünüyor.

Gillan “Anahtar kelime istikrar. İyi insanlara ihtiyaç duyarsınız ancak aynı zamanda istikrar da gerekir. Oldukça yeni bir teknik yönetim takımı var ve bir süre stabilliği koruyacağız.”

“Takım içerisinde uzun yıllardan beri olan ve çok deneyimli insanlar var. Belli alanlarda yapılan teknik değişikliklerle bu durumu destekledik. Geçen seneden beri durum böyle. Bu bir süreç ancak asla bitmeyen bir süreç. Ancak gelişim göstereceğiz.” dedi.

Gillan ayrıca takıma geldiğinden beri katkı gösteren Mike Coughlan’ı övdü.

Gillan “Öncelikle takım içerisindeki durumla baş etmek zorunda kaldık ve o açık bir şekilde takımı teknik olarak nereye götürmek istediğini gösteren akıllı bir mühendis. Bu benim açımdan çok hoş bir durum.”

“Belli teknik yeniliklerin yapılmsı gerektiği alanları çok açık bir şekilde gösterdi.”

“Herkes onun nereye gitmek istediğini biliyor. İstediği yere nasıl gideceğimizi gösterecek belli hesaplamalar var.”

“Bu durumun kanıtı sezon sonundaki puanlar olacak. Daha açık bir teknik yönelim var ve daha iyi bir süreç işliyor.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Peki Pilotlara ?

  2. BMW Williams F1 Team,Ralf Schumacher ve Juan Pablo Montoya.podyumlar,yarış galibiyetleri…daha dün 2003 teki haberlere bakıyordum.sadece ralf schumacher e yılda 19 milyon euro veren takım şimdi ne hallere düştü.10 küsür milyon euro için formula 1 tarihinin en tecrübeli pilotu barrichello nun yerine bruno getiriliyor(hala senna diyemiyorum bu adama).umarım başarılı olurlar…

  3. Ralf'in hemen arkasından geldi diye hatırlıyorum Sam Michael'i. Çok uzun süre de hizmet etti ama değişiklik kesin şarttı, sürekli takım geriye gitti. Umarım yeni teknik kadro iyi bir iş çıkarmıştır ve sezon içinde de çıkarmaya devam eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir