Webber: "Kural Değişiklikleri Red Bull'u Vurmayacak"

yazar:

kategori:

Bu sene özellikle egzoz beslemeli difüzörün olmamasının Red Bull’u olumsuz etkilemesi beklenirken Red Bull’dan gelen bazı açıklamalar rakiplerini umutlandırıyor.

Webber “Bizi etkileyeceğini düşünmüyorum, biz oldukça güçlü bir takımız. Burada çok fazla iyi insan var ve ilk rekabetçi olduğumuz 2009 senesinden beri sürekli yeniliklere adapte oluyoruz.”

“Tamamiyle rakiplerimize saygılıyız. Melbourne’e gidip hepsini geçeceğimizin garantisi yok. Etrafımızda bazı hızlı otomobiller olacak, bugün olduğu gibi. Ancak bu takımdan endişem yok.” dedi.

Webber, yeni kuralların araçlardaki hisleri tamamen değiştirdiğini söyledi.

Webber “Araç frenlemede farklı. Aynı şekilde motoru kullanma konusunda da. Motorlar daha önce aerodinaminin etkili bir parçasıydı.”

“Araç içerisinde iyi hissediyorum. Beklenen her şeyi yapıyorum ve bu her zaman hoştur. Çirkin sürprizler olmadı.”

“Hâlâ çok fazla soru ve yapılacak çok şey var. Çok fazla yöne döneceğiz ve tüm şampiyona için çok fazla fikir ortaya atılacak. Sadece burada, Jerez’de değil, tüm sezonda iyi olmak için yapılacak çok şey var.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Schumacher- avatarı

    Mücadele

  2. Onlar iki şampiyonluk alırken değerli eden neydi onları peki gardaş

  3.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Massa ile Webber şampiyon olmadan giderse ki öyle görünüyor çok yazık olacak.
    Bu arada FIA Gala 2011 yayınlandı mı? Bilgisi olan var mı? Ana sitede 2010 var. Eğer bu sezon yapılmadı ve yapılmayacaksa çok yazık olur. Yanlış hatırlamıyorsam 1998'den beri hazırlanıyor. Bence çok güzel bir gelenek. Artık yapılmazsa yazık olur. Benim favorim 2008 galası. AC/DC-Thunderstruck bölümü en iyilerdendi 🙂

  4. Schumacher- avatarı

    Webber üst üste hızlı araçla şampiyonluklar alsa zoruma gitmez 2010'da zaten gördük takımın nasıl güzel kısıtladığını, ama Vettel'e bir türlü ısınamadım.
    Rbr bu sene biraz zorlansa gerçek performansını görebilsek çok hoş olacak , çok hızlı bir pilot ama aldığı 2 şampiyonluk ne Schumacher'in ne Raikkonen'in ne Alonso'nun ne de Hamilton'un ki kadar değerli değil diye düşünüyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir