Ferrari İlk Günden Memnun Ayrıldı

yazar:

kategori:

İlk günde yeni otomobilin kokpitinde Felipe Massa oturdu ve Brezilyalı toplamda 69 turu tamamlayarak günün dokuzuncu hızlı zamanınn sahibi oldu. Massa’nın derecesi lider Raikkonen’in yaklaşık 3 saniye gerisinde.

Tombasiz henüz yapmaları gereken işlerin olduğunu söylese de genel performanstan memnun olduklarını belirtiyor.

“Yapılacak çok işimiz var elbette ama ilk günün ardından beklediğimiz performansa bakarsak oldukça iyi bir noktadayız.”

Tombazis hayal kırıklığıyla biten geçen sezonun ardından Ferrari’nin yeni aracın tasarımında agresif bir yaklaşım gütmek zorunda olduğunu tekrarlıyor.

“İleriye gitmenin tek yolunun agresif bir tasarımdan geçtiğine karar verdik. Bu sene yarış kazanıp kazanamayacağımızı söylemek için henüz çok erken ama kimse bizi muhafazakar olmakla suçlayamaz. Fazlasıyla agresif bir yaklaşımımız var ve bunda hem Pat Fry’ın hem de geçmiş yıllardaki yaklaşımımızı gözden geçirmiş olmamızın etkisi var.”


Yorumlar

  1. Boutoutrart avatarı

    nixryrck gmxggbdwth <a ****=http://linklondonsxoutletstores.webeden.co.uk/>links of london charms</a> ziqbpdd http://linklondonsxoutletstores.webeden.co.uk/ vplruzso ucwvngvnnb <a ****=http://babourjacketsxoutletstores.webeden.co.uk/#2828>barbour jackets sale</a> iorzjty http://babourjacketsxoutletstores.webeden.co.uk/#6103 lakasmif mulberry sale pflrewywej http://salesmulbagsoutletstore.info/#5152 dnothgbt christian louboutin uk wftexfwnjk

  2.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Muhtemelen haberi yapan arkadaş da F1'i buradan takip ediyordur. Herkesin ağzında Ferrari çirkin. Diğerlerini anladım bundan keyif alıyorlar. Ama kendi takımına çirkin diyenler beni çok üzüyor.

  3. bekir pehlivanlar avatarı
    bekir pehlivanlar

    bu araç birde hızlı olamazsa sen o zaman gör varya zaten çirkinliğinden dolayı yerden yere vurdular yavaşta kalırsa zaten bu aracı meydana getirenlerin hepsi kovulur garanti veriyorum. bu çirkin araçlar fia tarafından takımlara başka bir çıkış yolu bırakmamasından kaynaklanıyor. adamlar mecbur kaldı bu hale getirdiler. f1 de her zaman araçlar güzele doğru giderdi ama şimdi çirkine doğru gidiyor. fia nın aerodinamik kural saçmalıkları bakalım daha nerelere kadar götürecek bu f1 i

  4. 05Alonso |Ferrari | Golden Arrow | avatarı
    05Alonso |Ferrari | Golden Arrow |

    Ferrari' de bir rahatlık var. Umarım sorun çıkmaz ve hayırlısıyla şampiyonluk için yarışabilecek bir araçtır 🙂 Geçen sezonlar da oldukça fazla bi telaşe vardı.

  5. kar küreme aracına benzeyen ön kanatlara ki alıştık bunlara da alışırız haklısın

  6. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Haklısın keşke yazsaydım. Neyse derdimi anlattım rahatladım:) sağol:)

  7. rocco junior avatarı

    Pardon o zaman biz yanılmışısız ancak en azından bir dip not yazsaydın belirgin olurdu bizde iyiyi kötüden ayırırdık neyse sağol

  8. Bence patlamayın ki haklı olduğunuz yerde haksız olmayasınız. Bakın… yönetimi uyardık ve anında parmağı kaldırdılar.Bu sırada… kontrol eden kişiye teşekkürler.Göz zevkimizin bozulmasını önlediler.

  9. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Arkadaşlar bakın kimseye laf atmam takılmam saldırmam. Senelerdir takip ederim bu siteyi. Hiçbir zaman ne Ferrari'ye ne de başka bir takıma karşı kışkırtıcı, kırıcı bir görüş yazmadım, yazmam da. Bu pilot için de geçerlidir. Kimi taraftarıyımdır ancak Alonso'nun başarılarına saygım sonsuzdur. Hatta çok defa iyi pilot olduğunu söylemişimdir.

    Sizden ricamdır. Lütfen burada yorum yazanları birbirine karıştırmayın. Biliyorum haklısınız. Son günlerde ciddi anlamda üstünüze gidildi. Ancak aşağıdaki linki verirken amacım sizi kızdırmak veya size saldırmak değildi. Böyle bir şey yapmam, yapana karşı da yanınızda olurum.

    Bu linki vermemdeki maksat bizim basınımızda da bunun haber yapılması. Hani medyamız çok ilgisiz ya kaybettiğimiz bu muhteşem spora..

    Yani böyle sonuçlar doğuracağını bilseydim paylaşmazdım.

    Saygılar…

  10. FerrariF1Alonso avatarı
    FerrariF1Alonso

    Hep aynı insanlar.Ne hikmetse bizim yorumumuz silinir,biz banlarınız.Parmak yapanlar,rakipleri bayana benzetip bir daha bir daha diyen insanlar asla uyarılmaz bile.Ne yapması gerekiyor bu insanların artık?Çekip bizi vurmalarımı?

  11. Yusuf  Hitay avatarı

    reklamın iyisi kötüsü yoktur derler ama bilemedim. aslında ilk günlerdeki gibi gelmiyor burunlar, genel hatlar daha güzel hatta. alışırız heralde zamanla bu burunlara da.

  12. bir gün patlıcam az kaldı.

  13. Bak ben Ferrari taraftarı değilim ama şu hareketini gördükden sonra sana başbakandan örnek vereyim… Başparmağınıda al git. İzleyici kitlesi bu kadar kışkırtıcı olmamalı.

  14. rocco junior avatarı

    Ya arkadaşlar gidin kendi takımınızı pilotunzu insan gibi destekletin.Sürekli bu takımla alay etmeyi bırakın.Siz böyle düşük kışkırtıcı yorumlar yaptınız mı karşılık alıyorsunuz.Ne gereği var.Sonra bu spora bir şeyler verin ya.Bıkmadınız mı?Ondan sonra biz suçlu oluyoruz lütfen eleştiri bu değil.Eleştiriye açığız ama bu saldırıdır ya adam halen lansmanda

  15. Şu yezidin elini yaa silin yada parmağı tersine çevirip onun götüne sokmasını biz biliriz. Şu itlere yazma sınırlaması getireceğinize bize yazma sınırı getirip durdunuz.Provakatör iti kontrolunuz altına almazsanız sitenizdeki karmaşadan kurtulamazsınız.

  16. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1077892&CategoryID=84

    Ferrari'nin yeni aracı basında ciddi anlamda yer buluyor.

  17. çok karamsar gördüm seni bugün:D dur ya karamsar olması gereken bizleriz bak Newey amcaya kara kara düşünüyor EBD kaybettiğimizi nasıl kazanacağız diye ;:D

  18. FerrariF1Alonso avatarı
    FerrariF1Alonso

    aha bi püre daha.Ama yanlış habere kopyalamış.Hayır ille bir el işareti görmek istiyorsan ben sana kralını gösteririm o el hareketinin de beni o kodaman babacunaaa söylersin değilmi.Hayır ben yaşa falan da saygı duyan biri değilimki adama yazık 🙂

  19. OneMoreChance avatarı
    OneMoreChance

    hmm bilmiyordum teşekkürler 🙂

  20. Fosforlu bir boya… Hava sürtününce iz bırakıyor kanada. Böylece rüzgar tüneli ile gerçek hayat karşılaştırması yapabiliyorlar.

  21. Yeşil olduğu için olabilir mi?

  22. ferrari o kadar değil de, alonso bu sefer şampiyonluğu hakediyor.

  23.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012
    Bu sene yarış kazanıp kazanamayacağımızı söylemek için henüz çok erken ama kimse bizi muhafazakar olmakla suçlayamaz.

    Demek yarış kazanamazsak kendimizi böyle savunacağız. En azından denedik. Güzel sevdim bunu. Muhafazakar zihniyet insanlığa ne kazandırmış ki zaten. Bıktık üçüncülüklerden. Altıncı olsak ne değişecek?

  24. OneMoreChance avatarı
    OneMoreChance

    massa'nın arka kanadı niye yeşil görünüyor tüm resimlerde 🙂

  25. geçen seneye nazaran ferrari teknik ekibi daha sakin ve ne yaptığını bilen bir görüntü çiziyor..umarım beklentiler boşa çıkmaz tifosiler bu sene büyük özlemle bekledikleri şampiyonluğa ulaşır..hem takımlar şampiyonluğu..hem alonso:))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir