Grosjean: "Pazarlama Stratejisi Nedeniyle İlk Raikkonen Teste Çıktı"

yazar:

kategori:

Fransız pilot, bu sene Raikkonen ile birlikte Lotus adına yarışacak.

İki pilotun da 2 senedir Formula 1’den uzak kalmış olmalarına rağmen Raikkonen, spora yeniden alışma amacıyla Valensiya’da özel teste çıkan isimdi. Bununla birlikte Jerez’deki testlerin ilk iki günü Fin pilotu tahsis edildi.

25 yaşındaki Grosjean: “Aramız iyi olacak.”

“Pazarlama amacıyla testlere onun başlaması beni şok etmedi. O bir dünya şampiyonu ve oyunun içine geri dönme adına kendini ayarlamak için zamana ihtiiyacı olacak.”

“Kimi ile birlikte Lotus’un gridde en iyi konuma gelmesi adına her şeyi yapmak istiyoruz. Kontrol edemeyeceğim konular üzerine yaygara koparma niyetinde değilim”


Yorumlar

  1. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Belli ki bir soru üzerine verilen cevap bu. Ancak yapılan yorum yanlış. Böyle polemik yaratacak, daha sezon başlamamışken yeni takım arkadaşıyla alakalı gereksiz ayrıntılara girmeye gerek yoktu.

    Hayır takım arkadaşı Kimi. Konuşmaz konuşmaz ama bir konuşur tam konuşur. Bence iyi bir ikili oluşturma adına bunlardan kaçınmalı Grosjean.

  2. düşüncenizde sonuna kadar haklısınız fakat romain grosjean 2 numaralı pilot olduğuna dair imanız haricinde.raikkonen'in böyle bir beklentisi yoktur ve isteği içerisinde bu konuda ayrıcalık da yoktur.kimi,saf hız kabiliyeti ve yeteneği ile takım arkadaşına gereken ceevabı pistte verecektir.kimi,takım arkadaşlarına savaşı masa başında vermez.bu yüzdendir ona saygım ve hayranlığım

  3.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    This is war 🙂
    Roman'in teslim olmaya niyeti yok.

  4. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Önce sürmek ya da sonra sürmek pilotların insiyatifinde değil.Bu tamamen takımın kararı ve raikkonenin sırasını verme gibi bir şansı da yok.Zaten pilotlara sorulsaydı eminim ki raikkonen de diğer büyük takımların sürücüleri gibi 3.ve 4. günü çıkmayı tercih ederdi.
    Grosjean'ın bu tip konuşmalardan kaçınması lazım.Bouiller duruma müdahale edecektir ve grosjeana numarasının kaç olduğunu hatırlatacaktır.

  5. tamamiyle doğru bi açıklama sonuna kadar katılıyorum

  6. Tolga Soydan avatarı

    adama soru sormuslar oda cevap vermis.durup dururken niye böyle birşey söylesin

  7. ağzını açıp boş boş demeç vereceğine,kimiye deseydi ondan önce sürmek istediğini eminim raikkonen sırasını savardı.takım arkadaşına gösterilen ilgiyi kıskanıyor kısaca romain

  8. elvan dalton avatarı

    Gereksiz bir açıklama. Piste 2 gün geç çıktın diye açıklama yapman mı gerekir.

  9. Kim karsi cikmissa biraz duygusal davranmis..

    Dedigin gibi dun Kimi`nin hizli turlari tamamen duygusal di 🙂

  10. Dün ben Lotus tribünlere oynuyor, raikkonen'e hızlı tur attırdılar dediğimde karşı çıkan arkadaşlar olmuştu. Durumu anlamışlardır umarım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir