Schumacher: "Kazanan Araca Sahip Olmamız Zor"

yazar:

kategori:

Mercedes, büyük takımlar içerisinde yeni aracını tanıtmayan tek takım olarak kaldı. Takım fabrikada aracını geliştirmeye devam ediyor.

Jerez’de eski araçla günü zirvede tamamlayan Schumacher “Geçen sene başladığımız noktadan itibaren hemen şampiyonluk mücadelesi verebilecek bir araca sahip olabileceğimi düşünmüyorum. Bu yönde yolumuzu oluşturmalıyız.”

“Bunu yapabileceğimize eminim ancak adım adım gitmemiz lazım. Aracımız üzerinde daha fazla çalışıyoruz ancak gizem bu olsaydı tüm araçlarımızı geç tanıtırdık.” 

“İnandığımız programı uyguluyoruz. Yeni lastiklerle çok iyi çalışmalar yaptık ve bu lastikler sürücü için daha iyiler. Daha istikrarlılar ve Formula 1 lastiğinden beklediğinize daha yakınlar.”

“Bu lastikleri anlamak asıl hedefimiz ve çok iyi bir program uyguladık.” dedi.

8. şampiyonluğu kazanıp kazanamayacağının sorulması üzerine Schumacher “Kesinlikle inanıyorum. Hâlâ şampiyonluk mücadelesi için buradayım. Bunu başarıp başaramayacağımız, ya da ne zaman başarabileceğimiz, bu sene belli olacak.” dedi.

 


Yorumlar

  1. mercedes aracları kopyalamak ıcın degıl dıngıl mesafesı konusunda ve lastık konusunda eskı aracın kısa dıngılle ne kadar yol kat edebılıcegı arada kı farkları goruyorlar ve parcaları bu sene ıcın denıyorlar sımdı dıyebılırsın brawn demıstı dıngıl mesafesı artıcak ama kımın ne dusundugunu bılemezsın ama brawn gp mercedes olmadan oncekı sekılde bır arac ta yapabılırler honda takımının gelıstırmesı dedıgınız yuksek degılde mclaren gıbı dusuk sası kullanabılırler mercedese uygun durumda…vs.. herkes hersey ıcınbır fıkır uretebılır ama rakıplerıne bakacaklar ızlıcekler ama aracı degıl sadece burda gordugum mclaren gıbı dusuk sasıyı tercıh edebılırler ve redbullun on kısımda kı yarık olayından baska dıkkati ceken bır sey olucaksa ınceler ıse yarar bulursa kopyalabılır oda oluru varsa.. bırde ezgoz konuusunda degısık cozum olabılır yada f duct sıstemının kısa dıngıldemı ıyı olup olmadıgını suan gormek ıstedıklerınden cunku bıtırdıler… dıyecek cok sey var…

  2. İnşallah sen haklı çıkarsın hepimiz bu habere seviniriz :))))

  3. bu adamı seviyorum yaw, schumi f1 i bırakırsa bende izlemem zaten

  4. Kazanamasanız dahi araca bir hız kazandırabilirseniz… herkese büyük umutlar zerkedersiniz.Araç mücedeleci olursa takımın uyuyacağını sanmıyorum.

  5. Schumi turbo motorların tadına bakmadan gitmez…buna yürekten inanıyorum…bu arada bir de istediği gibi bir araca olursa 8. şampionluk teferruat kalır, onun işi bu…

  6. deniz aydın avatarı

    Son cümleden sonra üzülmemeye başladım. Çünkü Schumacher önümüzdeki yıl kesinlikle devam edecek… Neden mi? Schumacher 8. Şampiyonluğunu kazanacağına inanıyorsa (ki ben fazlasıyla inanıyorum) kesinlikle bırakmaz, boşu boşuna geri dönmedi. Bu yaştan sonra emekli olupta kimseye "aslında şampiyon olurdum da iyi aracım yoktu" demez. En azından podyumlara çıkana kadar f1'e devam eder… İçiniz rahat olsun… Yürü EFSANEM…..

  7. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Sen bu azimle ilk 3 de oslan bile yeter be schumi senin pistlerde olman yeter artık 7 kere samp olmusun 8 ciyi olana kadar f1 de kalmani isterim emekli olmani kimse istemez sampl ol ondan sonra seni özlemek istemiyoruz!

  8. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    bende heyecanla bekliyorum.Tuttuğun pilot Schumacher ise zaten beklemen gerekir 🙂

  9. MERCEDES GP avatarı

    Ben yinede heyecanla bekliyorum.bu senede 4.lük için çekişirsek yine izlerim sonra Schumacher tekrar emekli olur ve bende artık izlemeyi bırakırım ve birç ok seyirci kaybeder F1

  10. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Kesinlikle bu sene tüm Schumacher ve taraftarları için bir dönüm noktası olacak gibi.Schumacher giderse bu sıkıcı formula 1 yarışlarını izlemem.Çünkü Araçlar Rezalet iğrenç bir drs , garip kurallar kim iyi bir fikir bulsa emeğini çöpe atıyorlar..Ben izlemekten sıkılmaya başladım zaten , Ne kadar Schumacher taraftarı olsamda artık bu sene ayrılacağına inanıyorum onunda EĞER MERCEDES YAVAŞ OLURSA.Yani ilk 3 ile değilde HRT'lerle yarışmaya devam ederse..Umarım hakettiği yerde olur Mercedes GP , Schumacher..hatta Rosberg…

  11. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Kesinlikle.

  12. Ben bu işi çözemedim. O zaman Force India ile Mercedes arasında ne fark kaldı, sadece isim farkı mı ?

  13. Röportajın son cümlesinde herşeyin rengini belli etmiş;
    Eğer rekabet edecek bir araç üretebildiklerini görürsem kalırım ve bu sene olmasada sonraki seneler için 8. şampiyonluk mücadelesine girerim yoksa bu sene devam etmeme kararı alırım demiş.
    Umarım ilk anladığım şekilde kalır ve devam eder.
    Sadece birkaç podyum onu bu mücadelenin içine sokup eğlenmesini ve keyif almasıı sağlayacaktır.
    Heleki ilk yarışta şanslada olsa bir yarış galibiyeti F1 i alt üst edecektir, takım daha farklı bir gözle bakıp öyle bir motivasyonla çalışacaktır.
    Hadi artık 2 yıldır ve bu test süresi dahil bekliyoruz. bir süprizle ortaya çıkın ve hepimizi şaşırtın. yapın şu aracı hadi bee..

  14. BU ADAM YANILTMAK İÇİN KONUŞMADI HİÇBİR ZAMAN HEP DOĞRULARI KONUŞTU,FAKAT BU SEFER BENCE BİRAZ SÜRPRİZLERLE GELECEKLER GİBİ Bİ HAVA VAR VE MGP03 TÜM ARAÇLARDAN ÇOK FARKLI BİR GÖRÜNÜŞE SAHİP OLACAK BUNA EMİNİM..

  15. inşallah şapkadan tavşanı avustralyada çıkartırsınız.

  16. Mercedes'in bir şey saklamak için geç tanıtım yaptığını zannetmiyorum. Muhtemelen diğer araçları kopyalamak içindir.

  17. Schumacher- avatarı

    Yapabileceğini %100 biliyorum refleksleri yerinde eskisi gibi çok çalışıyor yarış performansı çok önemliydi yarış performansı çok iyi bence iyide bir aracımız olursa güzel şeyler olur.

    Eski araçla lastikler üzerinde takım ve pilotlarımız çok tur attılar umarım iyi olur.

  18. MERCEDES GP avatarı

    Bide bunu taraftarlar için söylemiş olabilir beklentileri düşük tutuyor eğer yüksek tutarsa böyle böyle demişti ama böyle çıktı dedirtmemek için dedide olabilir

  19. MERCEDES GP avatarı

    Schumacher Restini çekmiş Bu sene son şansları iyi olurlarsa devam yoksa biter bu iş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir