Mclaren: "Güçlü Bir Test Platformumuz Var"

yazar:

kategori:

2011 sezonu öncesi testlerde oldukça sıkıntılı bir dönem geçiren Mclaren bu sene aynı durumun tekrarlanmaması için çalıştı ve ilk izlenimler bunu başardığı şeklinde.

Autosport ile röportajında konuşan takımın Teknik Patronu Paddy Lowe, Button’un daha şimdiden araç hakkında iyi şeyler söylemesinin geçen senenin tekrarlanmayacağının bir işareti olduğunu söyledi.

Lowe “Jenson’un oldukça mutlu olduğunu düşünüyorum bu yüzden şu ana kadar iyiydik. En iyi olduğunu söylerken, çalışabileceği bir araç olduğunu ifade ediyordu. Şampiyonluk için buna ihtiyacınız vardır, bunu gerçekten daha iyi söyleyemezsiniz.” dedi.

Geçen sene aynı dönemde çok fazla dayanıklılık sorunu yaşayan Mclaren’de şu ana kadar o tür sorunlar pek yaşanmadı.

Lowe “Geçen sene 3 test pistinde gerçekleştirdiğimiz 12 günlük testlerin hiçbirisinde bugünkü gibi çalışabileceğimiz bir platform oluşturduğumuz düşüncesine kapılamadık çünkü sürekli olarak egzoz dayanıklılığında sorun yaşıyorduk. En son güne bakar bunu başaramamıştık. Ancak Avustralya’ya gittiğimizde bir anda kendimizi 1 ve 2. suralarda bulduk. O şekilde giden bir arabamız olduğunu gördük.”

“Geçen seneki aracımızda bahsettiğim durumu yaşamadık. Çalışabileceğimiz bir platform yoktu çünkü araç egzoz açısından çok dayanıksızdı.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Resimde Mclaren 2010'un gri HRT'si gibi görünmüş 🙂

  2. Rekabetçi araçların test zamanlarına baktığımızda düzenli ve efektif zamanlar gördük.Mclaren ve RedBull un zamanlarına baktığımda uygun ve düzenli zamanları gördüm.İki araçta çok iyi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir