Massa: "Tek Pist Adamı Değilim"

yazar:

kategori:

Felipe Massa, Türkiye yarışını ard arda üçüncü defa kazanmasının ardından kendisi ile ilgili tek pistlik adam yakıştırmalarını reddetti.

Brezilyalı pilot Pazar günü, ard arda üçünc senesinde de ilk cepten kalkıp damalı bayrağı en önde geçme başarısı gösterdi.

Bu istatistik, kariyerindeki 7 zaferin 3’ünün burada alınması anlamını ortaya çıkarıyor.

Ama bu hafta sonu Türkiye’deki sonuç, egemenliğini göstermesine rağmen Massa, diğer bir çok pistte de aynı şekilde iyi olduğunu ifade etti.

Massa: "Bir çok pistte iyi duygulara sahibim, şüphesiz. Burada kazanmam, diğer yerlerde kazanmayacağımız anlamına gelmez. Bir çok pistte rekabetçi olabileceğimi düşünüyorum"

Brezilyalı pilot, 2007’deki 6 sıralama birinciliğinin, takvimdeki diğer pistlerde de hızlı olduğunu kanıtladığını söyledi.

Massa: "Bir çok defa ön çizgide başladım. Bu yüzden her yarışta rekabetçi olabilirim"


Yorumlar

  1. tolga soydan avatarı

    felipe öyle demesede gerçekler var ortada.2 bahreyn 1 brezilya 3 türkiye yarışı var.1 tanede ispanya var.ispanyayı bu sene kimi kazandı bundan sonra felipnin kazanacağı tek pist brezilya.kimi ve hamiltonda sorun olmazsa.

  2. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    Gökhan Demir, bu Ferrari takımı sana birşey mi yaptı kardeşim her seferinde gelip buraya sürekli olumsuz şeyler yazıyorsun? hadi herkes birşeyler yazsın sevmediği takım hakkında!!! her ne olursa olsun kazandı mı? kazandı! McLaren'in kaç tane var pitstop stratejisi uygulamadan kazandığı onları say bakayım. haa varsa Ferrari'nin de var!

  3. 50sn az 60 civarı olması lazım 😀

  4. gecen yılki antremanları inceledimde monocada kimiden bayagı yavassın.

  5. ben seni monocada görecegim tek pistlik adam olmadıgını pilotajın benim icin orada ortaya cıkacak..gecen yıl f2007 mi yavas yok senmi anlayamamıstım 50 sn fark yedigin icin ,kimide yoktuki kıyaslayayım.

  6. sevgili gokhan formula 1 icine edildigi icin böyle dostum.kim varki araba gecerek yarıs kazanan…kimi'nin araba gecerek kazandıgı bir sürü yarıs var..
    ama artık önde baslayanın önde bitirdigi bir formula var.

  7. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Raikkonen' li Ferrari' nin pit stop stratejisi uygulamadan yarışarak, araç geçerek kazandığı bir yarış var mı acaba ?

  8. Bazi pilotlarin bazi pistlerde iyi olmasi normal bence, Kimi`de Spa`da kazandi 3 kere, pilotlarin kendilerini iyi hissettikleri pistler var demek ki, bu da onlari tek pistlik adam yapmaz. Massa`yi tebrik ederiz..

  9. serkan özlem avatarı
    serkan özlem

    massa çok hızlı ama istikrarsız bir pilot. aldığı galibiyetler vasat ve gösterişsiz…

  10. brezilya ve türkiye gibi ters dönülen pistleri alıyor birde bahreyn pistinde çok başarılı. diğer pistlerde yeteri kadar zirveye oynayamıyor. her ne kadar massa bulunu kabul etmesede matematik denen bir bilim dalı var ve 7 yarışın 3 ünü burada, 2 sini ise bahreyn de kazandığını söylüyor. massa eğer böyle olmadığını kabul ediyorsa kendini daha fazla geliştirmeli. ama güzel yarış çıkardı tebrik ediyorum. kimi için problemli bir haftasonuydu. inşallah monaco da iyi bir yarış bekliyoruz kimi den.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir