FIA'ya Bahreyn GP'yi İptal Etmesi İçin Baskılar Geliyor

yazar:

kategori:

Bahreyn’deki etkinliğin yapılması için Bernie Ecclestone’un niyeti ortada ama Perşembe günü haber ajanslarına düşen bilgiye göre Manama yakınlarında Karranah’da saldırıya uğrayan bir Britanyalı adamın parmakları kesildi.

Son gelişmelerin üzerine bu olayın yaşanması, Bahreyn’in takvimde kalması ile ilgili olumsuz havayı arttırıyor ve Lordlar Kamarası üyeleri, The Times gazetesine bir mektup gönderip konu ile ilgili görüşlerini bildirdiler.

Wimbledon Lordu Ahmad, Rotherdam Lordu Ahmed, Lord Alton, Lord Avebury, Margravine Baronesi Falkner, Lord Hylton, Caroline Lucas ve Lord Boswell, FIA’ya çağrıda bulundu ve Bahreyn GP’nin takvimde kalıp kalmayacağını tekrar gözden geçirmesini istedi.

Mektup: “Efendim; Formula 1’in Nisan ayında Bahreyn’deki yapılması planlanan yarış konusunda yoluna devam etmesi karşısında endişemizi ifade ediyoruz”

Lord Kamarası, ülkede yaşanan gerginliğin ardından Formula 1’in Bahreyn’e geri dönmemesi gerektiğine inanıyor.


Yorumlar

  1. Sir'ü Efendim diye çevirmeyelim ama:)

  2. ona bakarsan bizim burdada münevver karabulutun kafasını kesip konteynır ın içine atıyolar.orada elini kesmişler diye iptal edilsin öylemi.mesela ben orada cinayet işlenirken anadoludaki insanın hayatı değişiyormu?

  3. İnşallah hayallerimiz gerçekleşir.

  4. elvan dalton avatarı

    Her Bahreyn haberinden sonra böyle bir umut kaplıyor içimizi

  5. umalımda bahreynden boşalan yere türkiye gp yi dahil ederler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir