İspanya F1 Yayını Sorununu Çözdü; Sıra Bizde

yazar:

kategori:

Önceki yayıncı La Sexta, 2013 sonuna kadar anlaşmaya sahipti ama bu anlaşmanın bozulması üzerine çifte şampiyon Fernando Alonso’nun memleketi, takvimde iki yarışı bulunan İspanya’nın televizyon yayını konusunda endişeler oluşmuştu.

Ama La Sexta ile birleşmesi beklenen Antena 3’ün, İspanya’nın yeni yayıncısı olduğu açıklandı; yayın hakları konusunda rakibi, MotoGP’yi elinde bulunduran Telecinco idi.

Ülkemizde de TRT’nin hakları bırakmasının ardından haklar Saran Holding tarafından satın alındı; şimdi çeşitli kanallarla görüşmeler yapılıyor


Yorumlar

  1. Şifresiz bir kanal olsun ( Ama Serhan ACAR kesin olsun ve HD si olursa da fena olumaz ) da ne olursa olsun. Ha NTV, ha TRT, ha SHOW hiç fark etmez.

  2. Emre Tilev mi ne yaptın sen hocam gözün sevem eşşeğ….in aklına karpuz kabuğu getirme 🙂

  3. o serhan askerin nasıl bir adam olduğunu istanbul parktaki trtnin ufak çaplı stüdyosunda izleyerek gördüm. yaptığı hareketlerden ettiği laflardan ben utandım. ve serhan acar gibi kaprissiz iş yapan insanların değerini bi kez daha anlamış oldum.

  4. tam olarak öyle değil. satamazsa kendi kaybeder ama saran'ı bilmem ama program olarak alabilir tvden ve reklamdan kazanır

  5. TRT Serhan acarla gerçekten bir bütün oldu ve çok başarılı yayınlar yaptılar.
    Özellikle hd kanalında reklamsız yarış izlemek hariika bir ayrıcalıktı.
    Ancak yarış öncesi ve sonrası Okay ın yaptığı program ve tribün dediği yere saçma sapan insanları alıp konuşturması çok basit ve ucuz bir yayın anlayışı ortaya çıkarmıştı.
    Sadece programa aldığı motorposrlaru yazarlarının yorumlarını alması yeterli olurdu ve çokta güzel olabilirdi.
    Ayrıca son ana kadar sözü Serhan Acara a vermemeside çok ayıp bir anlayıştı.
    Bu eleştrileride göze alıp TRT yeniden F1 yayınlarını almalı diye düşünüyorum.

  6.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Bizim TV kanalları FOM'dan almadılar da gidip Saran'dan alacaklar. Saadettin FBTV'ye satar artık.

  7. TRT bu işi Türkiyede en iyi yapan kanaldı…

  8. Sran Holding yerine bir TV kanalı alsa atıyorum TRT veya NTV daha az maliyetli yayın yaparlardı,ama şimdi TV kanalı olmayan Saran Holding aldı ve elindeki malı pazarlamaya çalışıyor doğal olarak yayın hakları için verdiği verdiği parayı çıkarıp üzerine karını koyup pazarlayacak ve maliyet artacak..Kim bu şartlar altında yayın haklarını kiralar ki???? Arada aracı olduğu için daha pahalı olacak yayın haklarına kimse para vermez daha fazla para vermez zaten gündemde olan kanallar bu ihaleyi alamayan kanallar..

  9. Yayın hakları satın aldı artık. Mutlaka bir yerde yayınlanacak. D-Smart, Digiturk gibi ücretli bir yerde yayınlanmasın da ne olursa olsun.

  10. arkadaşlar trt'nin alması daha iyi, HD kanalından herkes izleyebiliyordu. NTV alır ise HD kanalı digiturkte olduğu için sadece bu platform da HD üyelikleri olanlar izleyebilecek, anlatabiliyor muyum?

  11. Mercedes GP avatarı

    TRT güzel yapıyordu ancak Okay Karacan beceremiyordu.Hele Limit Yok Adlı O saçma program varya Serhan Asker'in bunlar kaldırılsa süper olur.ben yine TRT'den yanayım

  12. Yusuf  Hitay avatarı

    her halükarda trt'yi çok arayacağız. trt gibi az reklamlı boz hazırlıklı yayın yapabilecek bir tv kanalı maalesef yok.

  13. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Kim yaparsa yapsın Serhan Acar suncsun. Okay Karacan veya (özellikle) Emre Tilev'i düşünmek bile istemiyorum!

  14. bencede trt devam etmeli.ama almayacaksa ntv almasın çünkü onların kutsal dini gibi gördükleri futbol varken bizide rezil etmesinler.mesela atıyorum alex yorumu için yayını kesip ona bağlanacak.bu ikim iki 4 ettiği kadar net.sports tv atp tenis maçlarının bile tekrarını haftalarca verir ama ntv wimbledonu bile yarıda kesmiş bir kanal bu yüzden sports tv diyorum.

  15. elvan dalton avatarı

    Benim gönlüm NTV'den yana. Türkiye'de F1'in sevilmesi açısından kaliteli yayınları büyük rol oynadı.

  16. Bir an önce çözüme kavuşması gerekiyor bence trt devam etmeli .

  17. TRT bu işi yapamıyordu sırıtıyordu zaten üzerinde

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir