Vettel, Yeni Oyuncağı RB8 Hakkında Erken Yorum Yapmak İstemiyor

yazar:

kategori:

Testleri 3. sırada tamamlayan Vettel, şampiyonluk mücadelesi konusunda “Bunu söylemek için çok erken. Kendimize bakmak ve aracımıza odaklanmak zorundayız. Diğerlerinin neler yaptığını izleyecek zamanımız yok.” 

“Artık Mercedes’i bekliyoruz ve o zaman biraz daha fazla bileceğiz ancak şu aşamada geçen seneden daha sıkı olmasa bile sıkı olması gerekiyor.” dedi.

Bugünü değerlendiren Vettel “Bu sabah biraz çiseli ve oldukça kaygandı. Otomobile oturmayalı 2 ay oldu ve ritm tutturmak bir kaç turu buldu. Araç iyi görünüyor.”

“Açıkçası hemen hemen beklediğimiz gibi. Yol tutuşunda kurallardaki değişikliklerden dolayı bayağı eksiklik var ancak hızlı bir şekilde alışabiliyorsunuz. Şu ana kadar oldukça mutlu olabiliriz. Bizi durduran hafif sorunlar oldu ancak bu normal.” dedi. 

Vettel, ilk yarış öncesinde daha yapılacak çok şeyin olduğunu söyledi.

Vettel “Daha gidilecek uzun bir yol var. Daha ilk günlerdeyiz. Daha fazlası gelecek ve aracın nasıl çalıştığını anlamamız gerekiyor. Ardından sorunları düzgün bir şekilde belirleyip aracı doğru bir yolda geliştirebiliriz.”

“Ancak şu an için en önemli şey aracı anlamak, nerelerin zayıf olduğunu ve nerelerde gelişebileceğimizi görmek.” dedi.

 


Yorumlar

  1. tabikii hemen yazıyorum; mclaren,lotus ve mercedes hatta sauber liderlik mücadelesi verecek redbull sonradan açılırsa buna bişy diyemem ama benim tahminin plotların ve teknik ekibin açıklamalarından ortaya çıktı ve sadece tahminden ibaret ve şunuda söylüyorum bu sezon weber ,vettel'i geride bırakır..

  2. elvan dalton avatarı

    Sercan eksik yazmışsın. Podyumun kalan basamaklarını da yaz da, biz de sezon başlamadan bilelim kim nerde. (Red-Bull'un yerini biliyorsan önündeki araçları da bilmen gerekir.)

  3. redbull sezonu geçen sezon bitti,bunu yeni kurallarla yaptıkları araçta oynıyamıcaklarını kendileride anladılar ben inanıyorumki redbull bu sezon iki yarışta bir oda ancak tek aracıyla podyum görebilir buraya yazyorum 09/02/2012 s:23:25 Sercan DURGUT…

  4. Vallahi en büyük silahımız gitti EBD sanırım ön kanat esnemesinide eskisi gibi yapamayacağız kurarlar iyice sıkılaştı bir umut öndeki burun eğer sadece soğutma amaçlı değilse(ben farklı bir işlev daha gördüğünü düşünüyorum) RBR için sezon güzel başlayabilir ama artık geçen sezonki dominant sezon olmayacak bu belli oldu

  5. Geçen seneye göre Redbull oldukça temkinli yaklaşıyor. Geçen sene bu zamanlarda Herkese tur bindiririz, açık ara hızlıyız şeklinde demeçler verip herkese gözdağı veriyorlardı ama bu sefer geçen yıl ki gibi arayı açıp gidemeyeceklerini düşünüyorlar galiba. Açıkçası bizim beklentimizde bu yönde.

  6. Mercedes GP avatarı

    yani diyorki Mercedesi bekliyoruz ona göre performansımızı biraz daha net anlayacağız diyor

  7. Çeviri hatasımı bilmiyorum ama şu cümleden bişey anlamadım ben;
    "Artık Mercedes'i bekliyoruz ve o zaman biraz daha fazla bileceğiz ancak şu aşamada geçen seneden daha sıkı olmasa bile sıkı olması gerekiyor." dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir