Vergne, STR7'ye Daha İlk Binişinde Kendini Rahat Hissetti

yazar:

kategori:

Fransız pilot, 2012 sezonu öncesinde takımının iyi bir temele sahip olduğunu belirtti.

Vergne: “Aracınızın ve dengenin iyi olması benim için önemli.”

“Ben bir çaylağım ama geçen sene bana göre dünyanın en iyi aracını (Abu Dhabi’deki testte Red Bull) kullandım. Açıkçası tek bir pistteydi ve gerçekten iyi hava sıcaklığı vardı, şartlar da iyiydi. Bu yüzden kıyaslama yapması zor ama iyi hislere sahibim”

“Daha ilk günden itibaren aracın dengesi iyi ve iyi bir temele sahip olduğumuza inanıyorum”

Vergne, Formula 1’de öğreneceği çok şeyin olduğunu ama düzenli olarak puan kazanan isim haline gelmek istediğini ifade etti.

Vergne: “Diğer takımlarla kıyaslaması karışık. Bu yüzden belki gerçekten iyi bir araca sahipsiniz; belki de felaket bir araca”

“Benim açımdan (araç) iyi hisler veriyor. Ama öğrenecek çok şeyim de var. Mümkün olduğunca fazla şey öğrenip her günden -sürmediğim günlerden bile- azamisini elde etmeyi amaçlıyorum; elbette mümkün olduğunda fazla puan almayı da”

“Aracın dayanıklılığı olumlu. Onunla yarışabileceğinizi bir araca sahip olduğunuzu bildiğinizde kendinize güveniniz artıyor. Benim için esas olan, araçta kendimi rahat hissetmek ve işimi yapmak”


Yorumlar

  1. şimdiden söylüyorum 2.ci hamilton geliyor. kumaş kalitesi bakımından.bu adamı kore 2011 de antrenmanlarda görmüştüm orada anladım bu adamda iş olduğunu.vettelin 2008 monzada polü aldığında ve zaferi herkes şans demişti. o anki vettel hislerim bu adamdada var.

  2. Şimdiye kadar hiçbir pilottan aracımız kötü yada şöyle sorunlar var dediğini duymadım hayırlısı başlasınşu server arkadaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir