Grosjean Mutlu Ancak Temkinli

yazar:

kategori:

Geçen sene 2 defa o zaman Renault olan takımın R31 otomobilini kullanan Fransız sürücü, Enstone kökenli takımın 2012 aracının daha sürülebilir olduğunu söyledi.

Grosjean “Araç geçen senekinden daha iyi kontrol ediliyor. Araç oldukça iyi çalışıyor ve aracın sürüşü çok iyi. Çok kolay olduğunu söyleyemem çünkü Formula 1 asla kolay değildir ancak sürüşü eğlenceli ve onunla oynayabilirsiniz, önemli olan da bu.” dedi.

Lotus ve Grosjean Jerez testlerinde 2012 araçları içerisinde en hızlı isim olmalarına rağmen, Fransız sürücü erken konuşmak istemiyor.

Grosjean “Diğer türlü olmasındansa bu pozisyonda olmayı tercih ederdim. Umarım iyi olduğumuzu söyleyenler haklılardır ancak ben performans konusunda dikkatliyim.”

“Bugün çok iyi geçti. Öğleden sonra genel olarak uzun sürüşler gerçekleştirdik ve dünkü ilk uzun sürüşümüze göre bugün çok daha iyiydi.”

“İyi bir başlangıç noktası oldu. Artık önümüzdeki Barselona testleri için çalışabileceğimiz çok fazla veri var. Analiz için bir haftamızın olacak olması iyi.” dedi.

4 günlük Barselona testleri 21 Şubat’ta başlayacak.

 


Yorumlar

  1. Çok konuşuyorsun romain…strateji diye bi şeyden haberin yok mu senin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir