Kobayashi: "Yeni Araç Bize Sürpriz Yapmadı"

yazar:

kategori:

Sauber bu hafta bazı sorunlarla karşılaştı. Kobayashi bugün hidrolik sorunu yaşarken Perez dün vites kutusundaki yağ filtresi değişimi nedeniyle zaman kaybetti. Perez ilk gün de yakıt sisteminde sorun yaşamıştı. Tüm bunlara rağmen Kobayashi büyük bir sürprizin olmadığını söyledi.

Kobayashi “Genel tabloya bakarsak ilk testlerden mutluyum. Kesinlikle gidilecek doğru yolu bulduk. Araç bize büyük sorunlarla sürpriz yapmadı ve bu direkt olarak gelişme çalışmalarına başlamamızı sağladı.” 

“Küçük sorunlar nedeniyle pist üstü zamanı kaybettik ve mekanikerlere çalışmalarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Özellikle bugün beni tekrar piste çıkarma konusunda harika iş çıkardılar. Sonunda 76 tur attım ve bu fena değil. Sıradaki adımlarımızın neler olması gerektiğine dair bazı fikirlerimiz var ve Barselona testleri için sabırsızlanıyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. ben de şimdi sen deyince baktım bizim mail hesapları görünmüyor sistemde :S

  2. Selam Abdullah. Size ulaşmaya çalışıyorum ama ulaşamıyorum. webmaster@trf1.net ve Gökhan'ın e-posta adreslerine posta gönderdim ama sorun yaşadım, iletiler size ulaşmadı. Üstüne sitenin iletişim bölümünden size ulaşmaya çalıştım, dönen olmadı. Son olarak burayı deniyorum. Bir posta adresi istedim çok mu 🙂 E-posta adresime boş bir posta atarsan size ulaşabileceğim posta adresini öğrenmiş olurum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir