Red Bull Hedeflerine Ulaşıyor

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel bugün elektrik sorunu nedeniyle günün ilk bölümünü garajda geçirdi ve günü 3. sırada tamamladı. Morgan, pist üstü zamanı kaybettikleri için sinirlendiklerini ancak takımın rüzgar tüneli verilerinin pist üstündeki verilerle doğrulanmasından dolayı memnun olduğunu söyledi.

Morgan “Sabah saatlerinde o kadar saat kaybetmek sinirbozucuydu çünkü yapmamız gereken çok şey vardı. Ancak Seb piste çıktığında iyi bir iyileşme gösterdik ve neredeyse her şeyi yapmayı başardık.”

“Oldukça cesaret verici bir test oldu. Fabrikadaki verilere göre beklediğimiz yerdeyiz. Bu sezonun ilerleyen dönemleri için iyi bir şey çünkü aracınızı hızlandıracak araçlara güveniyorsunuz ve araçtaki güncelleme çalışmaları daha kolay oluyor.” dedi.

Morgan ayrıca bugün yaşadıkları sorunların çok büyük sorunlar olmadığını söyledi.

Morgan “Bugün yaşadığımız sorunların, testlerin bir parçası olduğunu söyleyebilirim. Kompleks bir araca sahip oluyorsunuz ve ilk defa piste çıkarıyorsunuz. En ufak şeyler programınızı etkileyebilir. Aracı bir parça olarak götüreceğiz ve her şeye bakacağız, parçalayıp önümüzdeki Barselona testleri için tekrar birleştireceğiz. Ancak genel olarak burada çok olumlu bir hafta geçirdiğimizi düşünüyorum.” dedi.

Vettel de ideal bir gün geçirmediklerini ancak verimli bir gün olduğunu söyledi.

Vettel “Çok şey yaptığımızı düşünüyorum. Tabi ki bu sabah geri adım oldu ancak bu tür şeyler olabilir. Bu tür şeyler testlerin bir parçasıdır. Bu nedenle burada bulunuyoruz. Tabi ki daha fazla tur atmak isterdik ancak bu durumu artık değiştiremeyiz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    Birkaç farklı kaynaktan okuduğum kadarıyla 60 kw bataryalara geçiş yapmışlar

  2. newey bu sene sıkışacağı için büyük ihtimalle kersi güçlendirmeye çalışacak. yarış dışı kalmalarının artmasını bekliyorum.

  3. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    tşk

  4. MUHTEMELEN SORUNLARINI ÇÖZÜP 60 KW BATARYALARA GEÇECEKLER.

  5. emin olduğum tek şey blöf yapmadıkları 🙂

  6. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    Arkadaşlar redbulldan kers bataryalarıyla ilgili herhangi bir açıklama geldimi.acaba 40 kw larla devam mı edicekler yoksa 60 kw geçiş mi yapıcaklar?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir