Mercedes W03'ten İlk Görüntü!

yazar:

kategori:

2012 Formula 1 sezonu öncesinde yeni aracını henüz tanıtmayan Mercedes, yeni araçla ilk testini bugün Silverstone pistinde yapıyor.

Reklam çekimi kapsamında gerçekleştirilen testlerde hem Michael Schumacher hem de Nico Rosberg direksiyona geçiyor.

Çekimden resmi görüntüler yayınlanmayacak bu yüzden kaçak görüntüleri sizlerle paylaşıyoruz… Görülenlere göre araçtaki en belirgin özellikler basamaklı burun olması ve motor kapağının geçen senekinden farklı olması.

Gün içerisinde Mercedes’ten yapılan açıklamada, yeni araç ile ilk testin iyi geçtiği ve Schumacher ile Rosberg’in 50’şer km yol kat ettikleri belirtildi.

Mercedesin 2012 Aracı W03ten İlk Video

 

 

 

 

 

Mercedes, W03 İle İlk Testten Memnun Ayrıldı

Mercedes, W03 İle İlk Testten Memnun Ayrıldı

Mercedes AMG takımı, bugün Silverstone’da yeni araçla geçirdiği ilk kısa testten memnun ayrıldı. …Haberin Devamı

 


Yorumlar

  1. arkadaşlar öncelikle şunu bilmeniz gerekiyor, shakedown'da gösteri lastikleri kullanılıyor o yüzden sadece dayanıklılık testleri yapıldı, dur kalk, hızlanma gibi. bu sene egsoz beslemeli difüzör ve motor haritalama olayı yasaklandığı için geçen seneye oranla daha az soğutma gerekicek bunu mercedes görmüş ve aracı uzatıp daha inceltmişler. sidepodlar daha aşağıda ve üstten alttan sıkıştırılmış. bu drag etkisini azaltıcağı için gridin en yüksek hızına sahip aracı yine bizde olucaktır. resimlerden görülen başka birşey de 2-3 farklı egsoz pozisyonu olacak. şu an mclaren ve sauber tarzı egsozları gördük ama testlerde farklı egsozlar kullanılacaktır. ön kanat ince ve uzun yapılmış bu da F kanalın kullanılacağının başka bir kanıtı. ayrıca ön kanat ta yenilenmiş ve mclarenin ön kanadındaki " r " tarzı eklenti de kullanılacak. şu ana kadar görebildiklerim bunlar.

  2. FATİH DURSUN avatarı

    mercedesin yeni yaptığı araçta herkes şaşıracak tanıtım filminde ayrıntıyı 1 saniye veriyorlar aracın en önünde müthiş f kanalı var

  3. mclaren tarzı egzoz varmış

  4. Umduğumuz gibi hızlı bir araç olurda 1.liğe yarışacak bir araç görürüz

  5. RESMEN BURUN BİR TARAFA YATMIŞ GÖRÜNÜYO..UMARIM YASAK FALAN GELMEZ..RED BULL İÇİN BİLE SENE SONUNU BEKLEDİLER EĞER MERCEDESİ ÇEKEMEYİP BİŞEYLER YAPARLARSA İNTİHAR EDERİM..NEYSE MERCEDES TE SALAK DEĞİL EĞİMLERİ HESAPLAMIŞLARDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM..YANİ SINIRDALAR..

  6. Aracın tipinde bir şey yok ama inşallah performansın da birşeyler vardır. Göze hoş gelen bir tasarım yok gibi.Biraz da görsellik lazım bu araca.Netleşsin de tekrar yorumlarız.

  7. bende baya birşey yaptılar sandım.bu burnu catrham yaptı ilk olarak.umarım hızlı olur.

  8. güzel video teşekkürler. mgp çok gizemli geliyor:)
    meraktan çatladık 21 şubat gelmez oldu 🙂

  9. saol. Direksiyon da maşallah elektrik panosu gibi 🙂

  10. Yeni video

  11. o sitenin link düzeni biraz farklı. site adresi şu mesela http://freepicupload.com/v-121w02_w03.jpg

    sizin eklemeniz gereken ise direkt foto linki, yani :

    Link directly to your photo:
    http://freepicupload.com/images/121w02_w03.jpg

  12. .jpg uzantılı halini ekledim zaten sorun çıkmaması gerekirdi neyse 🙂

  13. yok hayır. fotoyu eklerken gördüğünüz fotoya sağ tıklayıp fotoğrafın linkini kopyalayp buraya eklemeniz gerekiyor. direk sayfanın linkini değil.

  14. Galiba aynı anda yazmaya başladık ama benden önce yolladın benim yazdıklarımın anlamı kalmadı şimdi 🙂 O hava girişi baya tartışılacak gibi eğer doğru görüyorsak

  15. Teşekkürler bende çıkmamış yüklediğim siteden kaynaklı galiba 🙂

  16. Araçta geçen yılki gibi yüksek şasi kullanmış haliyle kademeli buruna sahip şasi uzamış ve ön kanat bağlantısı yine öne doğru uzuyor ama daha kalın arkadaşın dediği gibi sidepod alçak ama yanlış görmüyorsam üstünde hava girişine benzeyen bir kanal var. Bu fotodan sadece bunları görebildim

  17. Alonso-Gilles avatarı

    Bence en guzel f2012 ama williams haric hepsini begendim diyeyim sauber in renkler istisna…w03 e gelince cok hos bi arac yapmis umarim rekabetci olurlar.keske bugun 16 mart ola dusuncesi bile heyecanlandirio

  18. Schumacher adlı üyenin kıyaslama fotoğrafı

  19. kokpitin yanlarında bulunan koruma yükseltilerinde sanki hava girişi var gibi duruyor. ön kanat bağlantısı da ferrarinin ki gibi genişlemiş gibi

  20. Buyrun karşılaştırmak için daha iyi olur kendimce birşeyler yaptım.

  21. 05Alonso |Ferrari | Golden Arrow | avatarı
    05Alonso |Ferrari | Golden Arrow |

    Videoları izlediğimde araç gerçekten viraj alışı çok iyi. Birde kullanılan lastikler reklam çekim lastiği olduğunu düşünürsek gerçekten ortada iyi bir araç olabilir.

  22. Takımlar yeniliklerini geç çıkarırlar genelde önce sistem kontrolü, lastik alışma süreci vs… Sonra eklerler kanatlar bence daha değişir paketleri hazırdır.

  23. dediğim gibi çok radikal bişey şuan bu resimlerden belli olmuyor, şasi uzamış, ama arka kanat aynen duruyor, burun, ön kanat ve sidepotların ön tarafında ufak bir fark var,
    makyajlı kasa w02 gibi olmuş :)))

  24. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    yayın hakları ne alemde ? varmı yeni gelişmeler ?

  25. Arkadaşlar tüm resimleri tek tek inceledim. Bence bu araç iş yapar. Çünkü artık bizimde "oynar başlı" bir kanatımız var:)

  26. sidepod ön kanat dingil mesafesi daha uzun motor kapagi uzatilmiş baya deişmiş araç tek aynı olan renkleri .

  27. Dingil mesafesinin uzadığı iki araca bakınca daha iyi anlaşılıyor.Arka kısım daha uzun W02 ye oranla.Sidepodlar daha aşağı konumlandırılmış.Önceki araçtaki sidepodlara oranla çok daha zarif görünüyor.Egsoz çıkışı gördüğüm kadarı ile REd Bull gibi arka süspansiyon kolunun hemen altına yerleştirilmiş gibi.Kimisi de sidepodan mclaren tarzı bir çıkış olduğunu söylüyor.Bir de ön kanat bağlantılarına bakılırsa ön de bir F-kanal kullanılacak gibi.

  28. o yüzden bende şaşırdım ne diyo bu diye wo2 resmi koydu işte kıyasla herşey farklı bariz bi şekilde.

  29. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    şimdi oldu işte ,teşekkürler..

  30. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    altına yorum yazdığım resim işte şuanda da seninle altında yazıştığımız resim ,sinan kardeş buda diğer yazınca bende bunu w02 olarak yayımlamış sandım o yüzden bi fark olmadığını söyledim 😉

  31. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    aynı aracın biraz farklı açıdan çekilmiş iki resmi

  32. sen hangi resimlere bakıyosun merak ediyorum ama burdakilerin hepsi w03 resimleri.

  33. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    yok şaka filan değilim de bu iki resimdeki araç aynı yani w03 ozaman sen biraz iyi bakarsan anlarsın..

  34. aynımı şakamısın sercan 🙂 biraz dikkatli incele bence.

  35. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    BU WO2 iyse araçta hiçbi değişiklik yok ozaman sadece burun birazdaha aşağıda geride kalan herşey aynı gibi

  36. Sinan bu resmin yanına W02 ninde aşağı yukarı aynı açıcan çekilmiş bir resmini koyabilirmisin kıyaslayalım. Burun ve kanat yapısından başka radikal veya kopyalanacak bişey varmış gibi durmuyor.
    Birde arka kanat çok büyük onu küçültmemişler halen:(

  37. şimdiye kadarki en platipus burun 🙂

  38. aracın şasisi öyle bir yüksek ki burun da orantılı yukarıda olsaymış zaten pilot önünü göremezmiş 🙂 Ondan öyle yapmışlar.

  39. kasım ali aytekin avatarı
    kasım ali aytekin

    Bana Sidepod ve ön kanat farklı göründü özellikle Sidepod !

  40. Woooow diyesim geldi sidepod tasarımı çok farklı burun ve ön kanatta diğerlerine göre farklı görünüyor sizce de öyle değil mi?

  41. Tolga Soydan avatarı

    radikal bişey yok gibi.

  42. ilk net foto araç şaheser 🙂

    buyrun link 🙂 https://p.twimg.com/Al2ItSHCMAA79Fa.jpg

  43. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    brawn ileriyi gören bi adam işte geçen seneden ince ince ördek burunu test etmiş ;))

  44. mehmet ceviz avatarı

    yazmayayım konuşamayayım diyorum.ama buraya yazıyorum eğer mercedes başa güreşsin huni giymiş fotomu yollayacam siteye.anladığım kadarıyla tüm mercedes taraftarları limite geldik ilk başarıda delirecez.

  45. resmi nasıl ekleyeceğimi bulamadım bir link daha;
    http://www.msxlabs.org/forum/formula-1/350444-mercedes-gp-w02.html

  46. Arkadaşlar eski aracın resimlerine bakarken, aslında w02 nin de burnunun basamaklı olduğunu farkettim. Sizcede öyle değilmi?
    http://www.msxlabs.org/forum/formula-1/350444-mercedes-gp-w02.html

  47. vallahi abicim kim ne derse desin sinan kardeşimizin koyduğu fotodan gördüğüm kadarıyla en güzel araç mercedesin.

  48. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    birde ben şu merco'nun pit yolunda tanıtım olayını sevmedim. o ne öyle fakir takım gibi 🙂 koskoca mercedes bu. stüdyo fotoğrafları olsaydı güzel olurdu. ilk senelerin podyum gibi biryerde tanıtmışlardı ama o da ilk seneleri olduğu içindi 🙂

  49. 05Alonso |Ferrari | Golden Arrow | avatarı
    05Alonso |Ferrari | Golden Arrow |

    Umarım Ferrari' den hızlı olurlar hahah :))

  50. ön kanadın bağlantıları fw33 le aynı gibi

  51. Jarno Trulli avatarı

    🙂

    Yo onu kasteddim, ancak dileğim McLarenin birşey kaybetmemesi / hızlı ya da en hızlı takım olmasıdır. Ancak Mercedesten de böyle bir burun çıkınca açıkçası çekincelerim arttı..

  52. Eğer bahsettiğin sürüş yüksekliğiyse şuan cevabı Mclaren çalışanları dahil kimse bilmiyor ama şunu biliyorumki sürüş yükseklği mecburiyet değil tercih meselesidir. Bu yüksek ön kısım 2009 daki yeni aero kuralllarla başımıza musallat oldu. Redbull Torro Rosso Toyata Force İndia gibi takımlar yüksek ön bölüme sahipken Ferrari Mclaren Renault ise bizim bildiğimiz açlak ön kısmı kullanmaya devam ettiler. Ama şampiyon burnu şimdiki gibi havada olan Redbull değil en alçak ön bölüme sahip Brawn GP oldu. (Çift katmanlı difüzör sayesinde şampiyon oldular ama keramet yüksek araçlardan değildi ) Sonraki yıllarda onların da burnu kaltı gerçi 🙂
    Mclaren düşük şasiyi geçen yılda önceki yıl da ondan önceki yılda kullanmıştı. 2009 herkes için kötüydü ama 2010 ve 2011 de diğer araçlardan daha düşük ön bölüme sahip olan Mclaren Redbull dışında diğer takımlardan daha iyiydi. Bazen Redbull u bile geçti bazen Ferrariye geçildi ama alçak ön kısım onlara birşey kaybettirmedi. Yani sürüş yüksekliğinden taviz vermek kaybetme sebebi değildi. Unutmaki geçen yıl tek alçak şasi Mclaren deydi ve sezonu Ferrariye fark atıp 2. bitirdi 🙂 Önceki sene de aynı şeyi yaptı.
    Bu arada kardeş ben sürüş yüksekliğini kasdetmedim dersen bunları boşuna yazdım demektir 🙂

  53. Eğer bahsettiğin sürüş yüksekliğiyse şuan cevabı Mclaren çalışanları dahil kimse bilmiyor ama şunu biliyorumki sürüş yükseklği mecburiyet değil tercih meselesidir. Bu yüksek ön kısım 2009 daki yeni aero kuralllarla başımıza musallat oldu. Redbull Torro Rosso Toyata Force İndia gibi takımlar yüksek ön bölüme sahipken Ferrari Mclaren Renault ise bizim bildiğimiz açlak ön kısmı kullanmaya devam ettiler. Ama şampiyon burnu şimdiki gibi havada olan Redbull değil en alçak ön bölüme sahip Brawn GP oldu. (Çift katmanlı difüzör sayesinde şampiyon oldular ama keramet yüksek araçlardan değildi ) Sonraki yıllarda onların da burnu kaltı gerçi 🙂
    Mclaren düşük şasiyi geçen yılda önceki yıl da ondan önceki yılda kullanmıştı. 2009 herkes için kötüydü ama 2010 ve 2011 de diğer araçlardan daha düşük ön bölüme sahip olan Mclaren Redbull dışında diğer takımlardan daha iyiydi. Bazen Redbull u bile geçti bazen Ferrariye geçildi ama alçak ön kısım onlara birşey kaybettirmedi. Yani sürüş yüksekliğinden taviz vermek kaybetme sebebi değildi. Unutmaki geçen yıl tek alçak şasi Mclaren deydi ve sezonu Ferrariye fark atıp 2. bitirdi 🙂 Önceki sene de aynı şeyi yaptı.
    Bu arada kardeş ben sürüş yüksekliğini kasdetmedim dersen bunları boşuna yazdım demektir 🙂

  54. nerde gördün yaw?
    off şu 21 şubat gelsede aracı görsek:)
    piste çıkar çıkmaz en hızlı turları atsa hemen ne güzel olur:)

  55. Neden?

    Platipus burundan bahsediyorsan ve Mclaren bu sene en hızlı olursa diğer herkese geçmiş olsun demek lazım 🙂 Ki bir tek burun ve şasi yüksekliği önemli olmuyor. Mclaren'in şasi geçen sene yine düşüktü ama şasisi en yüksek takımlardan olan RB ile başabaştılar neredeyse.

  56. Jarno Trulli avatarı

    Yani bu durumda McLaren'e geçmiş olsun mu diyoruz???

  57. aha gidiyor. şasi geçen seneden uzunsa net hızlıdır problem yok

  58. Sen de saolasın.Zaten ferrari istediğimiz gibi olmaz da MGP başa güreşirse,hiç olmazsa destekleyeceğimiz bir takım olur:)

  59. Saol:) Zaten ferrari istediğimiz gibi olmaz da mgp başa güreşirse hiç olmazsa destekleyeceğim bi takım olur.

  60. otomobilin sidepodunda karoserin altından sanki bir boru geçermişçesine bir çıkıntı var

  61. eyvallah saol. darısı başınıza:)
    belki seni ferrarici yapanın bir parçası mgp de olduğu için bu kadar sempati ile yaklamışsındır:)

  62. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    aracı gördük ya hepimize bişeyler oluyo heyecandan herhalde :)))

  63. Pardon 50'şer km. (benim de aklım karıştı üstteki yorumlar okuyunca.)
    "Nico and Michael completed 50kms each at Silverstone, with Nico taking the W03 out for its first lap at 10.24 (precisely)…"

  64. Schumacher ve Rosberg 50'şer tur atmışlar.

  65. Şimdi içimden nihayet Ross Brawn ve ekibi takımı MGP ye sattığından beri gerçek bir araç yaptı demek istiyorum.
    2009 yılındaki dahiane difüzör keşfinin ekmeğini mgp ilk 2 yılındada yemeye çalıştı.
    2010 yılındaki araç 2009 un devamı ve Button için ayarlanmış olanıydı. Gerçekten rekabetten uzak ve berbattı.
    2011 deki ise onun hallicesiydi ama taraftarların, ve artık takımın neredeyse Alman Milli Takımı gibi görülmesi nedeniyle mercedesin ve Almanlarında baskısıyla biraz daha toparlamaya çalıştılar.
    Netekim sezon sonuna doğru 3-4 yarışta fena değillerdi.
    Ama artık sanırım F1 in dahi çocuğu MGP için bir araç yaptı.
    Umarım bu kez beklentilerin çok üstüne çıkıp liderlik mücadelesini görebiliriz.
    Verin Schumiye rekabetci bir araç ve kaldığımız yerden saymaya devam dedlim; 92, 93, 94…. v.s

  66. MGP nin sırf şu mercedes çi arkaşların heyecanına karşılık iyi bir araç yapmasını isterim.Yani şurdaki arkadaşların heyecanının ve coşkusunun ,beklentinin karşılanması inşaallah olur.Ferrari'yi tutmama rağmen özendim,kıskandım resmen:)

  67. Ön kanat resmen sol tarafa selam vermiş:)Ayrıca mclaren benzeri mi ön burun yoksa belli olmayan bir platipus mu?Çok kötü gözükmedi gözüme.

  68. Alonso-Gilles avatarı

    YAYIN HAKLARI NE ALEMDE DUYUMU OLAN?

  69. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    bencede öyle olması gerekiyo zaten en fazla 50 yada 100 km gidebilirler diye biliyodum bende,çeviride yanlış yorumlanmış ozaman 😉

  70. 100 tur değil, 100km gitmişler. Birisi haberi yanlış anladı belli ki.

  71. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    hatta şöylede bir haber var ; takım bugün REKLAM ÇEKİMİNDE attığı 100 tur ile pistin en iyi tur zamanını elde ettikleri için 8 Temmuz da yapılcak yarışta sıralamalara katılmadan direk 1 ve 2. sıraları alacaklar ;))) bu ne yaa reklam çekiminde 100 tur atılabilceğini hangi kural söylüyor yada hangi haber ajansı yayınlamış ?? neredeyse bir günlük test turundan bahsediyoruz sizede saçma gelmedi mi?

  72. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    nerden geliyo bu haberler ??

  73. Son gelen habere göre Schumacher ve Rosberg 100 tur tamamlamışlar bugün ve takım raporların ardından mutluymuş.sanırım verilere göre iyi bir sonuç almışlar yarında klip gibi birşey çıkartacaklarmış

  74. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    araç çok iyi bence ördek burun hiçde kötü gelmedi gözüme ama keşke renginde grinin tonunu birazdaha parlak( civa rengi gibi mesela) yapsalardı daha da bi çekici olurdu, neyse en azından artık mercedesin YENİ bi aracı olduğunu gördük söylentilere göre w02'ye ördek burun eklenmiş gibide durmuyo hiç baya farklı bence,hepimize hayırlı olsun ..

  75. Alonso-Gilles avatarı

    Burunlaramı alıştık bilmem ama gerçekten güzel gelmeye başladı.Ferrari ve Redbull'u da görnüştüm gün özetlerinde hoşuma gitmişti.Bu arada bu sesi özlemişim.Muhteşem.Defalarca yazdım yine yazmaktan çekinmiyecem.

    Severiz sevmeyiz,antipatik buluruz ama ne olursa olsun şu 5 takım ve 10 pilot iyi yada kötü bize çok yakın ve kalp krizi geçirtecek bir sezon yaşatsınlar.

    Görüntüye alışıyoruz ama şu v8 leri bizden almayın!

  76. zaten gösteri lastikleriyle yapılmıştır.amaç sistemlerin çalışıp çalışmadığını kontrol etmek.21 şubatta sistem kontrolleri için yarım gün harcamamış olurlar.

  77. evett kanat baya bi esnemişş 🙂 inşallah abartılı olmaz ferrarinin kuş gibi çırpan kanadı gibi herşeyin hayırlısı olsun bence araç çok iyi bir performans gösterecek gibi en azından Çin,İtalya,Belçika gibi yerlerde galibiyet alsak süper olur diğer pistlerde podyum yeterli olur bizim için 🙂

  78. ne akalası var bir anlık görememişsindir.dikkatli bakınca farkı belli oluyor

  79. BraVe isimli arkadaşın paylaştığı fotodan bahsediyorum

  80. Arkadaşlar dediğiniz gibi bir çok değişiklik var. Gerçi ben bunların çoğunu göremedim ama malum gözler artık gözlük takma zamanım geldi herhalde:) Benim dikkatimi çeken aşağıdaki fotoda sanki kanat esniyor gibi. Yani o 2011 yılındaki gibi kalas gibi sabit değil yanılıyormuyum?

  81. Reklam çekimlerinde 50 yada 100km yol kat edilebiliyordu sanırım bence verileri değerlendiriyorlardır testler öncesi iyi kötü birazcıkda olsa fikir edinmişlerdir

  82. gerçek formula 1 motoru sesi budur.televizyondakinde sesi kısıyorlar.

  83. Ön kanat resmen selam vermiş sol tarafa:)Mercedes bu sene şaşırtacak gibi..Aslında bu kelime takıma yakışmıyor ama şartlar bunu söyletti bize..

  84. monacoda tüm araçların vites geçişi kısa

  85. Benim gözlerim bozuldu öyleyse

  86. Ön kanat selam vermiş resmen sol tarafa:)Mercedes şaşırtacak gibi…Aslında bu kelime bu takıma yakışmıyor ama şartlar bunu söyletiyor

  87. Hayır göz yanılgısı falan değil benimde dikkatimi çekti HD olarak izledim farklı bir tasarım

  88. videolarda motorun sesi ve viraj alışı gerçekten çok güzel, yalnız şanzuman dişlilerinde bence değişikliğe gidilmiş, ses yanıltmıyorsa vites gçişleri kısaydı.

  89. Arkadaşlar Sam Bird'in dediğine göre sideopod ve arka süspansiyonda güncel olacakmış.Genç pilotlar testinde söylemişti

  90. orda hem onboard kamera var hemde araçlarin datalarini pclere aktaran vericiler var. hatta testlerdeki daha cok veri almak için baya uzun uzun görüyoruz o antenleri 😀

  91. Arkadaşlar araç baştan aşşağıya yenilenmiş.EN çok dikkatimi çeken ön kanat genişliği,motor kapağı eğimi ve sidepotların tasarımı.Tabi görebildiğim kadarıyla.Tamamen farklı bir araç geliyor hazır olun.

  92. Göz yanılgısı..Çünkü videoda bu şekilde olmadıgı bariz belli

  93. Bu uzaktan çekilmiş düşük kaliteli görüntülere bakıp kimsenin W03'ün herhangi bir parçasını kopyalayacağını düşünmüyorum. Aklı başında biri 1 hafta bekler, ne olacak?

  94. Arkadaşlar video hd çekilmiş pcye indirip izledm dur dura dur dura egzoz ferrari-mclaren karışımı gibi olmuş arka tekerlere yada fren borularına verilmiş heralde ferrari ve mclarene benze bir çözüm bulmuşlar

  95. Motordan gelen sesler biraz garip

  96. reklam bahanesiyle lansmanına 5 gün kalmış aracı test edecek kadar akıllılar bence

  97. +1.heyecan işte napcan.3 yıldır bekliyoruz ulan bu sefer oldu herhalde diyoruz işte …

  98. reklam için yapılan sürüşte önemli bir buluşu meydana çıkaracak kadar aptallar mı sizce?

  99. ön kanat gerçekten çok farklı baya bir şeyler ön kanatta 3 senedir aynı kanatla yarışıyoduk şimdi değiştirmişler hele şükür.bende brawn'a çok güveniyorum araca hemen ısındım wallahi

  100. Çok pis heyecenlandım wallaha ön kanat farklı yani değişik bişe olmuş dingil mesafesi uzatılmış daha güzel görünüyor

  101. ilahi jet man kamera nerde nereye el salliyoruz =))

  102.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    F1 son yıllarda iki deha gördü. Newey ve Brawn. Brawn her zaman fark yaratabilir. Ve biri Newey'i mağlup edecekse bu Brawn olacaktır.

  103. Bir de bu resim geçti elime…

  104. kokpit üstü kamerası.

  105. içimde arabanın çok iyi olduğuna dair bir his var nedense…

  106. burunla sidepod un birleştiği yerdede bir hava girişi var gibi şayet boya yada reklam değilse her ikisde muhtemelen hava girişi yani 2 tane devrim demek.doğru görüyorsam tabi.

  107. Savaş Ünal avatarı

    fotoğraf çekiminden çizime yansıyan görüntü 🙂

    http://postimage.org/image/41g7qrzel/full/

  108. peki pilotun kafasının üzerinde her takımda sarı ve kırmızı renkte olan o siyah şey ney normalde herkeste olan o telsiz değilmi değilde ne ?

  109. Videoda araç çok iyi gidiyor virajda yada ben duygusal şekilde böyle bir tepki veriyorum 🙂

  110. Arka taraf Lotus'a benziyor tam net belli değil ama, dingil mesafesinin uzayacağı zaten belliydi.

  111. o telsiz sistemi için olan bir şey

  112. Resim kalitesi malum kötü ama mercedes değişik birşey yaptığı kesin.İnşallah Brawn GP 2009 Tekrarlar Takım !!!

  113. yani sidepodun içinde varmı görünmüyor ama yanında hava girişi var doğrumu yav !

  114. arka kanat biraz farklı burun zaten hayvan burnu şasi uzamış en dikkat çekici olanı sidepod un ön tarafında dışa doğru hava girişi yanlışmı görüyom eğer doğruysa bu bir devrim 🙂

  115. rbr deki gibi o tartışmalı hava girişinin üzerindeki terf f harfi şeklinde demir var hava girişini ikiye ayıran ancak rbr gibi bir hava girişi foto larda belirsiz ama umut verici bir araç en azından öyle olmasını istiyorum.

  116. Araç ördek burun çıktı.Uzaktan W02 ile hiçbir farkı yok gibi duruyor burun hariç…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir