Basın: Raikkonen'in 2013 Anlaşması İlk 8'e Girmesine Bağlı

yazar:

kategori:

Lotus’un, Fin pilot ile 2 senelik anlaşma imzaladığı açıklanmıştı ama yeni aracın yeteri kadar iyi olmaması halinde Raikkonen’in 2012’nin ardından serbest kalabileceği öne sürülmüştü.

Bununla birlikte Raikkonen’in pilotlar sıralamasında ilk 8’e girmesi, Lotus’un güçlü bir araç üretmesine bağlı ki ancak bu durumda 2 senelik ayrılığın ardından Red Bull, Ferrari, McLaren ve Mercedes pilotlarının arasına girebilsin. Jerez’deki testlerde Lotus garajında yüzlerin gülmesi, doğru yolda olunduğunu gösteriyor ki bunu takım yetkilileri de söylüyor.

Bu durumda geriye kalan, Raikkonen’in ayrılık sonrası geri dönüşündeki performansı ve motivasyonu. Onun için de Fin pilot motivasyon sorunu olmadığını ifade etmişti.


Yorumlar

  1. ilk 8 e girmese ne olur kimi elinden geleni yapıp heyecan verdikten sonra.misal mclaren ve kimi ortaklığı hiç şampiyon olamadı ama belleklere kazındı.üstelik kimi ye daha üst takımlarda kapı açılacaktır.yani kimi istediği sürece ve istediği takımlarda (ferrari hariç) çünkü kendisi gururlu biridir ve bizlerde bundan gurur duymaktayız.yarışacaktır.

  2.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    belli

  3.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Burada cidden çok değerli yorumcular var. Hangi tarafta olduğu fark etmez. Onlardan çok şey öğreniyorum. Bir de diğerleri var. Zaten onların tavırları beni bu hallere sokan. Neyse. Söz. Dikkat ederim.

  4. Kardeş Allah aşkına yeter artık.Tadını kaçırıyorsun.Benim gibi Fernando severleri bu şekilde davranarak üzüyorsun.Karşılıklı hakaretlerle bir yere varamazsın.Sen Raikkonen'e onlar da Fernando'ya..Daha fazla uzatmaya gerek yok.Sen eleştiri yapacakmışsın diye ben sevdiğim pilota hakaret eden ve bunun için zemin arayan kişilere katlanmak zorunda değilim.Burada birçok Fernando hayranı var ve sen de onları da düşünmek zorundasın.

  5. Sana Kimi'ce cevap vermek istiyorum.''Senin ne yaptığın umrumda değil''

  6.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Ben ayırım yapmam her şeye sataşırım. Alonso taraftarlarının bile bir kısmı beni istemiyor. Ben eleştirmek için varım. Daha önce de söyledim. Alonso dahil herkesi eleştiriyorum. Raikonen'in ne ayrıcalığı var? Burada tuttuğum takımı veya pilotu sıvazlamak için bulunmuyorum. Kritisizm hayranıyım. Beğenirsin beğenmezsin Mahmut 😀 Haa ama iyi taraflarını da söylerim. Hepten de Raikonen'i yerin dibine batırmayalım.

  7. O umut tüccarı mercedes bu sene podyumlar yapacaktır çok rahat,yarış galibiyeti dersen monza ve spa ya bakmak lazım derim ben.Adamlar şampiyon olamaz belki ama daha iyi bir araç hazırladıkları kesin

  8. evet sanırım senin dediğin gibi olay.Birde şöyle bakmak var araç iyi olupta bizim Kimi kötü olurmu? İnşallah olmaz ama…

  9. F. A. Diaz Ferrari F2012 arkadaşımıza hitaben,tıbbi bir durum sezdiğim için cevap vermek istedim.:) Arkadaşım raikkonenle aranızda birşey mi geçti.Yoksa çoğunluğunu türk f1 taraftarının takip ettiği her kimi'ye adledilmiş sayfada,taraftarı olduğu pilotun,ruh ikizi olduğunu kanıtlamak istermişcesine (kaldı ki Alonso bile senden daha insaflıdır,hiç değilse sadece kendi takım arkadaşına sataşır) yorum yapmak demiyeyimde ortalığı kızıştırmaya çalışıyorsun yada populariteni mi artırmaya çalışıyorsun anlamış değilim..Tıbbi olarak sana tavsiyem Kimi alonsoyu geçerken kulağını ekrana dayayıp VIIINN!! sesini tüm benliğine çekmendir belki o zaman bu tür yorumlar yapmazsın.

  10. doğru söze ne denir ki.

  11. ilk 8 e de girsin artık, ne olduğu belli olmayan umut tüccarı bir mgp var önlerinde sutil bile arada ilk 8 e göz kırpıyordu. bence rai ye hakarettir bu hedef, tamam lotus da redbull değil ama hedef de 8.lik orta sıranın bi basamak üstü o kadar.

  12. Valla şu bazı Alonso taraftarlarının, Raikkonen'ın dönüşünü çekemeyerek sürekli Raikkonen'e sürtüşmelerini anlamıyorum.

  13. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    Her ne kadar herkesin her sayfaya yorum yapmasini istesemde Alonsocu arkadaslar bu ne tursu bu ne lahana.bize baska isiniz yokmu diye alonso sayfalarindan kovmaya calisip buralara olmayi kendinize nasil yakistiriyorsunuz.bari uzunuz sozunuz bir olsun.
    hos geldiniz safa getirdiniz istediginiz gibi kimi yi elestirin tatli tatli atisalim ammmaaa;
    Bizde sizin mahallaye gelince nolur bize iyi davranin.:)

  14. sanırım yanlış anlaşılma olmuş , maddeyi rai koymuş gibi gözüküyor . saç meselesine gelirsek , saçları cidden dikilecek kadarken daha iyiydi 🙂

  15. Daha birşey görmedin, sabırlı ol biraz 😉

  16. Bence pilotlar sıralamasında ilk 8 gayet makul bir hedef özellikle ilk 4 takımın çok güçlü olduğunu düşünürsek bence ilk sekize girmesi büyük başarıdır.
    Eğer Lotus böyle birşeyi anlaşmaya koyduysa güzel bir iş yapmış derim daha iyi motive olur bizim ICE MAN
    bu arada o saçlarını kestirsin ya Mclaren yıllarındaki gibi kısa saç harika yakışıyordu KiMi ye

  17.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    😀

  18. Tolga Soydan avatarı

    şu lotus biraz iyi olsada keşke senii yarışlardan sonra şurda görsem

  19. yapma takımın şu anki durumu evet umut vadediyor ama geçen seneki durumuna bakarsak hiçte düşük sayılmaz öncelikle takımın durumu belli HRT den De La Rosa pilotlar klasmanında 18. olcam dese gerçekçi olur mu sence ne olursa olsun gerçekçi olmak lazım bence

  20.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Bay bay Raikonen. Seni görmek güzeldi 😀

  21. Kaldı ki sıfırdan baslayıp nerdeyse çok az değişen kurallardan sonraki sene için ilk 6 yada ilk 4 çok gerçekçi olmazdı …

  22. Çıta düşük değil adam çıtayı yükseltmek için yapmış bunu bence zekice bir hamle Rai'den …

  23. İlk 8 mi?
    Çıta biraz düşük olmamış mı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir