Pic, Barselona'da 3 Gün Piste Çıkacak

yazar:

kategori:

2012 sezonu öncesinde kış testlerinin 2. ayağı önümüzdeki hafta İspanya’nın Katalunya pistinde gerçekleşecek. 

Sezonun ilk testlerine katılmayan Marussia, sıradaki testlere eski aracıyla katılacak.

Takımla anlaşma imzalayan ve Formula 1 deneyimi kazanması gereken Charles Pic’in Barselona’da 3 gün boyunca çalışacağı ve deneyimli sürücü Timo Glock’un sadece 1 gün kokpitte olacağı açıklandı.

Pic salı, çarşamba ve cuma günleri çalışacakken Glock sadece perşembe günü çalışacak. Takımın yeni aracını son testlerde tanıtması bekleniyor.

 


Yorumlar

  1. aynen rubensi harcamaları aynı şekilde trulli bitirmeleri f1 in karanlık bir yola girdiğinin göstergesi.

  2. fransızpilotahayır avatarı
    fransızpilotahayır

    BOYKOT EDİYOM ULEN BU PİLOTU FRANSIZ MIŞ MEĞER 😀 ZAAA

  3. bende onu mreak ediyorum.ömer yavru şarl pik diye anlatıyodu gp2de.bakalım serhan bey gaf yapıpta pi… demesin. aynı gs t.direktörü michael skibbe gibi :)))))

  4. iyice çivisi çıktı f1 in . şöyle ki ; gerideki çoğu takım artık paralı ama yeteneksiz veya paralı ama tecrübesiz pilotları tercih etmeye başladı biliyosunuz . olaya bakınız ki aracı geliştirmek için birkaç bilgi de olsa verebilecek glock un gününden alıp pic e vermişler . madem aracı geliştirme amacınız yok sadece parayı alıp sezonda görüntü olarak kalmayı istiyorsunuz bence çıkın gidin f1 den daha iyi . boşuna kalabalık gibi gözükmeye başladı bu paralı pilot alan takımlar gözümde . o kadar ki şu anda 2 paralı pilot barındıran williamstan acayip soğudum yani . bilmiyorum benim gibi düşünen var mı ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir