Mercedes, W03 İle Barselona'da Özel Test Yaptı

yazar:

kategori:

Yeni aracı ile ilk testi film çekimi kapsamında Silverstone’da perşembe günü gerçekleştiren takım, bugün İspanya’nın Katalunya pistinde bir test gerçekleştirdi.

Bugünkü testlerde de takım pilotlar arasında ayrım yapmadı. Sabah Michael Schumacher çalışırken öğleden sonra Nico Rosberg çalıştı.

Takımdan yapılan açıklamada bugünkü özel testin, Jerez’de son test gününe katılmamaları sayesinde alınan izinle gerçekleştirildiği söylendi ve yeni araçla toplam 300 km mesafe kat edildiği açıklandı.


Yorumlar

  1. Son gun teste hic cikmadilar ve o haklarini bugun kullandilar.

  2. Ellerine saglik arkadasim.

  3. Bu resimden bakınca gerçekten ince ve uzun duruyor, aks mesafesi ile ilgili bilgisi olan varmı diğer araçlarla aynımı yoksa darmı?

  4. Boşa harcamak derken eski araçla tur atmalarından bahsediyorum. Teste çıktıklarının farkındayım.

  5. bu da Mercedes'in DTM aracıyla birlikte reklam çekiminden. Yeni otomobil gayet uzun görünüyor ve sidepodlar oldukça küçükmüş.

  6. yalnız mercedes 3 günlük hakkını tek gün için kullanmadı tek günlük hakkını kullandı(son gün piste çıkmamışlardı) zaten ben ortak test seansları olmasını ama sınırlı olsada mesela toplamda 5 gün de özel test olması gerektiğine inanıyorum

  7. Ördek burun kullanan takımların belki de en güzel görüneni. Belki Lotus da olabilir…

  8. Hayır Ferrari şimdilik böyle bir sistem kullanmayacak.Site ispanyol sitesi.Kullanan pilotta alonso temsili aracı 🙂 Doğaldır yani.

  9. Mevcut Formula 1 Test Anlaşmasına göre resmi testlerin bir gününü kaçırmış olmaları takımlara özel bir test seansı hakkı veriyor. Önce kuralları öğren, ondan sonra konuş. Gerçi kuralları bilmene de gerek yok, aklı mantığı olan herkes düşünebilir ki gerçekten böyle bir hakları olmasaydı o testi yapamazlardı.

  10. Bilgi eksikliğine hayranım koca çocuk. 3 günlük testi boşa harcamadılar. Son gününe katılmadılar. Hiç mi takip etmedin testleri. Etmediysen kendini küçük düşürme. Hadi diyelim sen takip etmedinde sana + puan verenler de mi bilmiyor be ?

  11. Anlatım güzel olmuş ama neden ferrari aracında yapmışlarki? ferraridemi böyle bir sistem kullanacak?

  12. bu özel test olayı saçmalıgın daniskası.kurallar açık ve net degil yada biz seyircilere tam bilgi verilmedi diye düşünüyorum.reklam çekimi yapıyoruz diye test yapıyorlar.bu reklam çekimindeki sınır ne mesela? yani şimdi atıyorum caterham avusturalya gp'sine kadar her gün test yapsa bi sorun yok öyle mi?bu özel test için izin neye göre veriliyor ? burada da bi soru işareti var.
    mercedes gp'nin yaptığı bence de adil degil.aşağıdaki yorumlarda ''jerez'deki testlere katılmadılar zaten.tur atacaklar tabi'' diye bi görüş var.jerez'deki testlere katılmamayı mercedes gp kendi istemedi zaten.başka bi test talep etmeye hakları yok.

  13. NothingToSay avatarı

    merhaba, autosportta mercedes ile ilgili bir haber var..çevirip ekleyebilirseniz sevinirim

  14. NothingToSay avatarı

    merhaba, autosportta haug un açıklamaları var..2012 aracımızda sürpriz bir şeyler yok, mealinde..çevirip ekleyebilirseniz sevinirim

  15. 05Alonso |Ferrari | Golden Arrow | avatarı
    05Alonso |Ferrari | Golden Arrow |

    Ferrari' de bugün reklam çekimleri dolayısyla pistte olacaktı noldu o iş?

  16. bugün de red bull ve caterhamın özel test yapacağı söyleniyor

  17. Önceki testte bir güne katılmayıp bir günlüğüne izin almış olmaları başta mantıklı geliyor ama diğer takımlar birlikte test yapıp boşuna mı aracın bazı kısımları saklamaya çalışıp durdular?

  18. link için sağol. iyi açıklamışlar. sağa ve sola dönüşlerde farklı davranabileceğini bilmiyordum. o zaman biraz çalışmayla arka kanada da uygulanabilir aslında.

  19. lansmanın çok anlamı kalmadı.lansmanı yapılmamış arabayı cümle alem gördü.lansmanı bügün yapıp bugün özel testi yapsalardı bari.yarınki karmaşada lansmanın pek anlamı olmayacak.

  20. Bazı arkadaşlar haksızlıktan bahsetmiş neyin haksızlıgı anlamadım 😀 jerez. son günü tüm takimların atti turlara baksınlar nerseyde 2 yariş mesafesi kadar mercedes 300 km yapmiş özel izinle 1 yarış mesafesi bile degil neyin dogal olarak mercedes daha az veri edindi neyin haksızlıgı biraz mantıklı olallim.

  21. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    ne hakkından bahsediyorsunuz? 3 günlük teste katılmadı adamlar. 1 gün test yapmışsa ne olmuş? keyiflerinden katılmadılar herhalde araç için çalıştılar.

  22. Tolga Soydan avatarı

    son günmüs.

  23. Tolga Soydan avatarı

    hangi test gününe katılmadı bunlar.

  24. Evet, tüm takımlar bir günlük test hakkını ileri tarihe almak için 3 günlük testi boşa harcasınlar. Çok mantıklı.

    Mercedes gerçekten de haksız avantaj elde etmiş.

  25. Araç çok ilginç görünüyor.

  26. İyi yapmışlar Pistin tozunu da almışlardar.

  27. o zaman her takım bu yolu kullansın çok adaletli değil bence test seansları boşuna mı belirleniyor o zaman?

  28. Tek temennim bunlara değecek bir şey yapmış olmaları. Bu arada artık rüyalarıma bile giriyor takımlar cuma antremanındaydılar monacoya benzer bir pistte :))

  29. Waaauuww bu inanılmaz, kimsenin olmadığı bir pistte gözlerden ırak tüm gün rahatca çalışılacak bir pist. Sanırım bizim göremediğimiz kopyalanma ihtimali olan birşeyler var ve bunu son ana kadar gizleyecekler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir