Formula 1 Barselona Testleri Pilot Dizilimleri Belli Oldu

yazar:

kategori:

Önümüzdeki Salı günü başlayacak ve Cuma günü son bulacak olan testler, sabahları TSİ 10:00’da başlayacak ve 18:00’da son bulacak.

Mercedes, 2012 aracının resmi tanıtımını testlerin başlayacağı Salı günü yapacak. Marussia ise 2011 aracıyla testlere katılacak. HRT ise Barselona’da olmayacak.

Katılacakların listesi şu şekilde;

# Takım Salı Çarşamba Perşembe Cuma
01. Red Bull S. Vettel S. Vettel M. Webber M. Webber
02. McLaren L. Hamilton L. Hamilton J. Button J. Button
03. Ferrari F. Alonso F. Alonso F. Massa F. Massa
04. Mercedes M. Schumacher N. Rosberg M. Schumacher N. Rosberg
05. Lotus R. Grosjean R. Grosjean K. Raikkonen K. Raikkonen
06. Force India N. Hulkenberg N. Hulkenberg P. di Resta P. di Resta
07. Sauber S. Perez S. Perez K. Kobayashi K. Kobayashi
08. Toro Rosso D. Ricciardo D. Ricciardo J. Vergne J. Vergne
09. Williams B. Senna V. Bottas P. Maldonado P. Maldonado
10. Caterham H. Kovalainen V. Petrov V. Petrov H. Kovalainen
11. HRT N/A N/A N/A N/A
12. Marussia Pic Pic Glock Pic

Yorumlar

  1. schumacher_brothers avatarı
    schumacher_brothers

    inshallah ruyan gercek olur

  2. զսօ८ĸհεռ  avatarı
    զսօ८ĸհεռ

    Rüyamda gördüğümde F1 2012 sezonu başlamıştı ve CNN veriyodu yayını 🙂

  3. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    o arkadaş ben oluyorum sanırım ;)) , ancak ne yazıkki benimde siteden şikayetim yokyu gayet güzel bir şekilde işliyo ve haberler gayet tatmin edici ,sadece o gün sabah tek bir haber geldi ve akşam saatlerine kadar birşey yoktu,hergün okadar çok haber gelmesine alıştırdıkları için bende o gün ince bi espriyle gönderme yapmak istemiştim fakat olay yanlış anlaşılıp farklı boyutlara taşındı , sorun yok artık sadece okumakla yetincem (bu son yorumdu ) herkese teşekkürler iyi sezonlar EN İYİ olan kazansın .

  4. O zaman gelsin bir tane değil 10 tane yine buluruz.

    Evet yazık olmuş işte zararlı maddelerin etkileri.
    Teşekkür ederim sana'da iyi geceler sen de kendine iyi bak görüşürüz.

  5. Alonso-Gilles avatarı

    Bencede….Merak ettiğim BBC-RAI ve başka kanallar.Ben RTL i seviyorum ama 1 tane daha kanal lazım haliyle….

    Birde şu Carlos Rodriguez e bakim dedim durmadan gözüme çarpıyor.Gerçekmiş olay.Youtube da buldum…….

    Haydi iyi geceler dostum.Kendine iyi bak görüşürüz.

  6. İnan hiç bilmiyorum ama sanırım Bbc side yapıyor. Evet Ntv spor en iyisi olur umarım kalkarlar Moto Gp gibi banttan vereceklerse hiç almasınlar.

  7. Alonso-Gilles avatarı

    Şu anda elimde sadece RTL var.Peki D smart veya Digitürk paketinde f1 yayını yapan yabancı kanallar hangileri acaba?TRT almayacağına göre en iyisi Ntv spor olacaktır.Onlarda o kadar yoğunki altından kalkamazlar.

  8. Kesinlikle bende bakmaya çalışıyorum Telefonum da internet paketi olur ise baka biliyorum olmazsa da bu işe gönül vermiş Dostlarım mesaj atarak bilgilendiriyorlar.Şuanda maalesef yok umarım karasal yayın yapan bir kanal ile anlaşırlar ama bu ayın çıkması ile kesin bir bilgi geleceğini düşünüyorum.

  9. Alonso-Gilles avatarı

    Ben dışardada olsam hemen açıp bakmaya çalışıyorum.Gerçi gürültülü bir yer olursa haberi dön başa dön başa yapmak gerekiyor ama olsun. =)

    Yayın haklarıyla ilgili en ufak bir gelişme yokmu?An itibariyle 25 gün kaldı :S

  10. Alonso-Gilles avatarı

    =)) Aklımda öyle kalmış. Ama olsun sitemiz güzel çalışıyor nazar değmesin diyelim.Yabancı kaynaklarada bakıyorum hemen hemen atladığınız haber yok.Tebrikler.

  11. Jerez testlerinin son iki günün de kokpitte olan pilotlar Bu sefer Barcelona testlerin de ilk iki gün boy gösterecekler anlaşılan Jerez de yapılan son gün değerlendirmesini bu pistte'de aynı pilotlar ile değerlendirecekler anlaşılan.

    Takımlar hakkın da biraz daha fazla bilgiler edinebileceğimiz bir pist Aerodinamik olarak zayıf olan bir paketi affetmeyen bir pist.

    Ben kendi adıma konuşacak olursam 2007'nin Sonlarından bugüne seve seve takip ettiğim bir site Sabah okula gitmeden önce kesinlikle açar bir bakarım ve kesin bir haberde olsa girilmiştir. Gece yada sabahın erken saatlerin de kimse haber girmez.Ben takip ettiğim günden beri Testler olsun yarışlar olsun Antrenmanlar olsun her zaman aradığımı buldum diyebilirim. İyi ki var Trf1 net.

    Kimse yanlış anlamasın amacım sadece sevdiğimi seve seve takip ettiğim bir site olduğu.

  12. 🙂 üşenmeden bir bakayım dedim. geçen sene şubat ayında TOPLAM 358 girmişiz. bu sene ise ocak 19'dan bugüne kadar 399 haber. arada uçurum yok 🙂

  13. Alonso-Gilles avatarı

    Geçen gün bir arkadaşımız site çalışmıyor demişti ya ona gönderme yaptım.

    Ve evet geçen seneki testlerde ''test günlerinde'' bu kadar yoğun olmazdı haberler.Bu sene oldukça fazla.Siteyle alakalı değil yani durum.Demeçlerle alakalı.

  14. siz "hiç haber çıkmazdı" derken buradan bahsettiğinize emin misiniz?

  15. Alonso-Gilles avatarı

    Birde Lotus demişken artık altın sarısı kullanmayacaklarmı?

    Altın sarısı demişkende Ferrari'nin altın sarısı jantları nerde ?

  16. Alonso-Gilles avatarı

    Yanlız geçen sene test günlerinde hemen hemen hiç haber çıkmazdı gün içinde.Bizde testleri takip eder tüm herşeyi okur gelişmeleri yorumlardık.

    Bu sene ne hikmetse her test günü 20 ye yakın haber çıkıyor.Önümüzdeki hafta yine günlük en az 15 haber çıkar.Hemde uzun haberler.

    Ya bu sene çok demeç veren var yada daha fazla kaynak.Geçenlerde birisi site hiç çalışmıyor demiştide aklıma geldi.

    Tabii bunda Vergne ve Riccardo'nun adam başı 5 er kez aracımızda sağlam bir temel var ve Williams ta çalışan herkesin FW34 bambaşka bir araç yorumunu yapmasınında etkisi var.Birde Lotusla ilgili sürekli olumlu demeçler var.Hergün 2 3 tane olumlu haber geliyor.Bu durumda artık olmadı yapamadık vs diyemezler.Bu demeçler gayet kapsamlı ve büyük cümlelerden oluşuyor.

    Test geldiğimizde ise Jerez'in tam tersi dizilimler var.Tek değişiklik Catherham ve Williams ta.Mercedes ise iki pilotunu tüm rakipleriyle kıyaslamak istemiş.Bu konuda Lotus yanlış yapmış.Kimi yi 21 şubatta denemelilerdi diye düşünüyorum.K-G-G-K olabilirdi.

  17. hasan erçin avatarı

    iyi güzelde testler benim için bi anlam ifade etmiyor cünkü bu zamana kadar hiçbir test en hızlıyı en yavaşı ortaya cıkamamıştır hepde bölee olacak haa rakımlar icin hazırlık olarak cok öenmli tabii

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir