Rosberg: "Massa'nın Ferrari'de Kalması Ekonomik Nedenlerden Olabilir"

yazar:

kategori:

Başka bir Finlandiyalı Mika Salo, MTV3’e yaptığı açıklamada Felipe Massa’nın 2012’de Ferrari’de kalmasına şaşırdıuğını ifade etmişti.

Massa’nın takımla 2012’yi kapsayan anlaşması bulunuyor ama 2009 sonunda Fernando Alonso Ferrari’ye gelirken, takımdan kovulan Kimi Raikkonen’in de geçerli bir anlaşması vardı.

Keke Rosberg, Raikkonen’in anlaşmasının iptali için çok fazla masraf çıkması nedeniyle aynısını Massa’ya yapmak istemediklerini tahmin ediyor.

Keke Rosberg: “Kimi (Raikkonen) için çok fazla parayı çarçur etmeleri, bu durumda etkili oldu diye düşünüyorum.”

“Anlaşması olan adama yine para verebilirler ve başkasını getirebilirlerdi ama bir noktada ekonomik açıdan da düşünmelisiniz. Her zaman en pahalı seçenekleri tercih edemezsiniz.”


Yorumlar

  1. Ferrari başarısız olduğunda bile F1'deki en fazla para kazanan takım. Bu nedenle maddi gerekçelerle Massa'yı takımda tuttuklarını düşünmüyorum. Öte yandan Massa'nın neden hâlâ Ferrari'de olduğunun daha mantıklı bir açıklaması yok.

  2. " Ferrari kendi kendini sabote etmiyorsa tabi. " Doğru tespit Massa nın takımınızda kalması istatistiklerinizin düşmesini sağlıyor Sadece rakiplerinizi memnun ediyor

  3.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Massa'nın Ferrari'de kalmasının mantıklı bir açıklaması yok. Nicolas Todt'un bile gücü yetmez. Ferrari kendi kendini sabote etmiyorsa tabi.

  4. Bit yavrusu modundan hemen çıkmalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir