Horner: "Sırlarımız Bu Sefer Ayrıntıda Saklı"

yazar:

kategori:

Takım, bu sezon şampiyon unvanını koruma amacı güttüğü RB8’i çok da göze batmadan tanıtmış ve rakiplerine ipucu vermek istemediği öne sürülmüştü.

Auto Motor und Sport’a konuşan Horner: “İlk defasında rakiplerimizin her taraftan bizim fotoğrafımızı çekmesini istemedik.”

Red Bull’un son esnek kanat ve egzoz beslemeli difüzör konseptlerinin rakipleri tarafından kopyalanması ile birlikte bu sene görünen o ki takımın bu konuda endişeleri var.

Horner: “Valensiya’da geçen senenin tanıtımında pitlerin çatısından resimler çeken 100 fotoğrafçı vardı”

“Bir çırpıda herkes aracın her ölçüsünü öğrenmiş oldu”

Bu yüzden 2012’de daha sıkı davranan Red Bull, bazı sırlarının keşfedilmesini istemiyor.

Horner: “Geçen sene egzoz beslemeli difüzörü erken piste çıkarmamız gerekiyordu. Çünkü egzoz gazının lastikleri nasıl etkilediğini görmemiz lazımdı.”

“Bu sefer sır, ayrıntıda saklı. Rakiplerinize pek fazla yardım etmek istemezsiniz.”


Yorumlar

  1. Ferrari bu sezon akilli gidiyo motor haritalama olayi fia durduracagi icin artik hizli virajlarda yavaslar artik seslerini pek duymazsiniz…

  2. Hızlı olan aracı yavaşlatacak kadar süper bir zekaya sahip değil newey merak etme 😀

  3. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Devam et Horner sevinmeye Ferrarinin asıl sırrını daha görmediK!,Konuş oradan sen Bu sene Tamamen FARKLI BİR FERRARİ bizleri beqliyor… Bu araç Red bull canını yakarmı ilk yarışda göricez ama daha ilk testten 1 ci sıradalar ama unutmayınki geçen sene testlerde ferrari üst sıralardı yarısda geriye düştüklerinde şaşırmıslardı şimdi tersi olmasin o kadar SIR SIR diyorlar işe yarıcaklarını nerden biliyorlar acaba,Egzoz sorununu çözmüş olabilirsin ama diğer takımları görmeden paçayı sıvama bence Horner,Paketleri dedikleri gibi wow şeklindeyse Ferrarinin ilk yorumunu merakla beqliyorum… Farkındaysanız Çok sessizler bilmem anlatabildimmi!

  4. hadi bakalım buyur burdan yak 🙂

  5. Aç diyene bak dostum hep senmi kazanacaksın çalış seninde olsun.Dur bakalım bu sene alen üçlü çektiricek daha Vettel'e 🙂

  6. Bu işin içinde Illuminati var 🙂 kurallar ve tasarımlar Red Bull'a göre empoze edilmiş, yeni bir efsane yaratma çabası 😛 RedBull gives you wings.

  7. red bull ve vettel'in en az 7 şampiyonluk yaşamadan bırakacaklarını sanmıyorum.

  8. walla iyi birşey var ki Newey her sezon bir yenilik buluyor yeniilsekte bu güzel umarım diğer takımlarında fark yaratan fikirleri olurda kıyaslamalar yapabiliriz her pistte farklı sonuçlar görebiliriz.

  9. yeter artık be ne aç adamlarsınız.siz buraya rekabet etmeyemi geldiniz yoksa sporu sıkıcı halemi geldiniz.neweyi durdurmazlarsa bu spor izlemez artık.

  10. yeter artık be ne aç adamlarsınız.siz buraya rekabet etmeyemi geldiniz yoksa sporu sıkıcı halemi geldiniz.neweyi durdurmazlarsa bu spor izlemez artık.

  11. Umarım çok fazla ayrıntı yoktur bu sezon 😀

  12. Ön burundaki delikten hem pilotu hemde motoru serinletiyor olabilirmisiniz:)

  13. açık olan bir şey var ki, daha şimdiden bu yıl için favoriler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir