Lotus, Şasi Sorunu Nedeniyle Günü Erken Bitirdi

yazar:

kategori:

Barselona’daki testlerin ilk gününde direksiyonda Romain Grosjean vardı ama 2 numaralı şaside sorun olması nedeniyle günü yarım bırakmak zorunda kaldı.

Grosjean: “Birkaç aero denemesi tamamladık ve sonrasında dereceli turlara başladık. Ama aracın olması gerektiği gibi tepki vermediğini hemen fark ettim. Pist zamanı kaybı ideal bir şey değil ama (yarın) Jerez’de mükemmel bir şekilde çalışan şasimiz olacak. Bu yüzden yarın pistte zaman geçirebileceğim. Melbourne’de böyle sorun yaşamaktansa şimdi olması çok daha iyi.”

Pist Operasyonları Sorumlusu Alan Permane: “Bu sabah ikinci şasimizin ilk çıkışıydı. Araç piste çıkar çıkmaz, her şeyin olması gerektiği gibi olmadı belliydi. Tedbir amaçlı şasiyi inceleme için Enstone’a geri gönderiyoruz. Jerez’de kullandığımız Şasi E20-01, gönderildi. Yarın bu şasi ile pistte olmayı bekliyoruz”

Takım Patronu Eric Boullier: “Genel test programımızda bu küçük bir geri adım. İyi ki Jerez’de iyi miktarda tur atmışız. Testler sırasında bu, bizim tek sorunumuz olursa, yine de sezon başına iyi hazırlanmışızdır. Yarın E20-01 şasisi ile piste döneceğiz ve E20-02’yi Enstone’da inceleyeceğiz”


Yorumlar

  1. Ben hayatımda bu kadar rezil çeviri görmedim..Çeviri olayına biraz daha dikkat ederseniz sevinirim..Google translate kullandığınız apaçık ortada bari çevirdiniz, bi okuyun sonra da hatalara bakın mantıklı olmuş mu olmamış mı diye..İnsanı siteden soğutuyosunuz..

  2. Eski şasiyi de Barselona'ya getirselermiş.

  3. Şasi'ye update yapmışlar ama pek düzgün güncellenmemiş anlaşılan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir