Mercedes, Schumacher'in 2013'te Kalacağını İşaret Ediyor

yazar:

kategori:

Formula 1’in en başarılı ve aynı zamanda en yaşlı ismi olan Schumacher’in Mercedes ile bu senenin sonuna kadar anlaşması bulunuyor.

Takım Patronu Ross Brawn, 2. Formula 1 kariyerinde 2. senesinde daha iyi bir dönem geçiren 43 yaşındaki sürücünün 2013’te de takımda kalabileceğini söyledi.

Brawn “Şu anda başka sürücülerle konuşmuyoruz. Onun da başka takımlarla konuşmadığını tahmin ediyorum.”

“Bu yüzden Michael hâlâ yaptığından keyif alıyorsa ve beklediğimiz sonuçları getirirse neden olmasın? Bırakma düşüncesini hiç dile getirmedi.” dedi.

Norbert Haug ise Schumacher’in sık sık takım arkadaşı Nico Rosberg kadar ya da ondan daha hızlı olabildiğini ve bunun etkileyici olduğunu çünkü Rosberg’in F1’deki en iyi 5 sürücüden birisi olduğunu söyledi.

Brawn ise “Michael’in istediği noktaya gelmesi planladığından biraz uzun sürdü. Benim düşüncemden bile daha uzun sürdü.”

“İlk sene zordu. 2. senesinde ise yarışlarda olağan üstü iş çıkardı. Nico ise sıralamalarda ondan biraz daha iyiydi.”

“Sanırım bu Schumacher’i gerçekten sinirlendirmiştir.” dedi.

 


Yorumlar

  1. yüreğine sağlık.Çok hoş bir yorum olmuş : )

  2. aynı aynı arkadaş bende de duygular aynı..
    yarış dışı kalınca yarışın devamını izlemeye gerek bile görmüyorum

  3. Shumi'' Rosberg'in F1'deki en iyi 5 sürücüden birisi olduğunu söyledi.'' Ulen Rosi bir gün de sen Shumi gibi konuşta F1 ve Shumi izlemeyi bırakayım.
    Eğer Shumi bıraksın F1 büyük orandaseyirci kaybeder.Biri de ben

  4. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    @xtrabit ağzımdan aldın lafı 😀 bende tam bu yazıyı kopya edicektim Schumi kızdıysa F1 yandı abi 😀 şimdi iyi bir araç istediği bir konfor olursa lastikleri iyi kullanırsa denge sağlamsa Schumi çok acımasız olru bende ilk 4 du zorlasa bile yine iyidir bizim için Schumi en çok alosodan sonra beni heyecanlandıran isim kaç senedir takip ederim schumiyi tam tamına 13 sene oldu 1998 de basladi f1 i izlemeye ve hala arsivlerini izliyorum en iyi senesi 2004 du tüm sezonu ezberledim resmen yine 1 ci sırada görmemiz lazım schumiyi bu sene galibiyet alırsa 2013 için kolları sıvar bence.

  5. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    @xtrabit ağzımdan aldın lafı 😀 bende tam bu yazıyı kopya edicektim Schumi kızdıysa F1 yandı abi 😀 şimdi iyi bir araç istediği bir konfor olursa lastikleri iyi kullanırsa denge sağlamsa Schumi çok acımasız olru bende ilk 4 du zorlasa bile yine iyidir bizim için Schumi en çok alosodan sonra beni heyecanlandıran isim kaç senedir takip ederim schumiyi tam tamına 13 sene oldu 1998 de basladi f1 i izlemeye ve hala arsivlerini izliyorum en iyi senesi 2004 du tüm sezonu ezberledim resmen yine 1 ci sırada görmemiz lazım schumiyi bu sene galibiyet alırsa 2013 için kolları sıvar bence.

  6. "Sanırım bu Schumacher'i gerçekten sinirlendirmiştir."

    Brawn vermiş gazı. Bu lafın üzerine şuminin bu sene uçması lazım. Yine orta grupla kazaya karışırsa kimse git demez, kendisi bırakır zaten.

  7. Schumacher Selefinin ve Benim Hayatımda gördüğüm Formula'1 in En iyisidir… Gelmiş Geçmiş Derseniz Bilemem ama o gerçekten çok iyi ve çok hızlı bir pilot aldığı sonuçlar ve şampiyonluklardan bunu net olarak anlayabiliyoruz, benim kendi tuttuğum pilotlar Schumi, ve Ferrari'ye geldiğinde Kimi olmuştur yeni jenerasyonda ise Vettel… Tifosilikten Monti amcanın yaptığı icraatlar yüzünden vazgeçtim ve Kimi' için Schumi'yi! Alonso için Kimi'yi! yemiş yutmuştur. Alonso'yu oldum olası sevmedim ama pilotajı üst seviyede olan çok nadir pilotlardan biridir yiğidi öldürmeden hakkını verelim… Ben Massa'nın taklitçi biri olduğunu düşündüm hep hatta kendide söyledi zaten Schumacheri ilk başlarda iyi taklit ediyordu ama formula1 geliştikçe kendini taklitçi olarak geliştiremedi plak bozuldu üstüne kaza geçirdi ondan Şampiyon bir pilot olur mu gerçekten bilmiyorum! belki sahte bir şampiyon olur! Rosberg'e gelelim o yetenekli ve hızlı bir pilot ama göreceksiniz kazanmaya başlarsa herkesten fazla konuşacak karakter olarak emin değilim gerçekten o gülüşün altında uyanık düşünceler var gibi ama pilotajı gerçekten sağlam… gelelim bu hippiyle savaşacak olan Efsane'ye! Podyum Duellolarında çekiştiğini ve hala F1'in en iyi'si ünvanını hakettiğini yeni jenerasyona göstermesini ve Rosberg'i pist üstünde adil olarak ezmesini herkesten çok istiyorum; iki'si içinde çok iyi olacak biri'nin kariyerine dönüşündeki başarısı için diğerininde Efsaneden iyi bir ders alması için… bu olursa kağanı kamyonu yenmiş olacaktır! Kendi Kariyerine Meydan Okuyan Bir Efsane… izleyip göreceğiz saygılarımla.

  8. Schumacher Selefinin ve Benim Hayatımda gördüğüm Formula'1 in En iyisidir… Gelmiş Geçmiş Derseniz Bilemem ama o gerçekten çok iyi ve çok hızlı bir pilot aldığı sonuçlar ve şampiyonluklardan bunu net olarak anlayabiliyoruz, benim kendi tuttuğum pilotlar Schumi, ve Ferrari'ye geldiğinde Kimi olmuştur yeni jenerasyonda ise Vettel… Tifosilikten Monti amcanın yaptığı icraatlar yüzünden vazgeçtim ve Kimi' için Schumi'yi! Alonso için Kimi'yi! yemiş yutmuştur. Alonso'yu oldum olası sevmedim ama pilotajı üst seviyede olan çok nadir pilotlardan biridir yiğidi öldürmeden hakkını verelim… Ben Massa'nın taklitçi biri olduğunu düşündüm hep hatta kendide söyledi zaten Schumacheri ilk başlarda iyi taklit ediyordu ama formula1 geliştikçe kendini taklitçi olarak geliştiremedi plak bozuldu üstüne kaza geçirdi ondan Şampiyon bir pilot olur mu gerçekten bilmiyorum! belki sahte bir şampiyon olur! Rosberg'e gelelim o yetenekli ve hızlı bir pilot ama göreceksiniz kazanmaya başlarsa herkesten fazla konuşacak karakter olarak emin değilim gerçekten o gülüşün altında uyanık düşünceler var gibi ama pilotajı gerçekten sağlam… gelelim bu hippiyle savaşacak olan Efsane'ye! Podyum Duellolarında çekiştiğini ve hala F1'in en iyi'si ünvanını hakettiğini yeni jenerasyona göstermesini ve Rosberg'i pist üstünde adil olarak ezmesini herkesten çok istiyorum; iki'si içinde çok iyi olacak biri'nin kariyerine dönüşündeki başarısı için diğerininde Efsaneden iyi bir ders alması için… bu olursa kağanı kamyonu yenmiş olacaktır! Kendi Kariyerine Meydan Okuyan Bir Efsane… izleyip göreceğiz saygılarımla.

  9. Schumacherin geçtiğimiz 2 yılda performansının eskisi gibi olmamasının tek sebebinin Schumacherin kasmamasına baglıyorum.Bunca zaferler yaşamış birinin 5.lik için mücadele etmesi ister istemez performans kaybına yol açar.Podyuma yakın hissettiği anlarda performansı zaten harikaydı.(canada 2011).Bu 2 sene içerisinde asıl amacının aracı hızlandırmaya calısmakla geçtiğini ve kafasında Rosbergden hızlı olmak gibi bi düşüncesinin olmadıgı kanaatindeyim.Mercedes zirve mücadelesi verebilecek bir aracı oluşturdugu zaman asıl performansını göreceğiz.Rosbergi küçümsemiyorum ama bu adam galibiyetin kokusunu aldıgı an ortada ne Rosberg kalır nede bi baskası

  10. Zaten bu saatten sonra kalmazsa saçmalık olur.Onca geri dönüşüm aracın öyle yada böyle gelişimde olması,Schumacher etkeni boşa gider kaymağını başkalarının yemesi baya bi sinir bozucu olur…

  11. hsn_schumifan avatarı

    biz bu sporu seninle sevdik, inan sen olmadıgın zaman seyredesim gelmiyor, yarış dışı kaldıgın zaman tv' yi kapatıp gidiyorum ve o gün moralim bozuk geçiyor… tek istegim seni tekrar, efsanemizi podyumun birinci basamagında zıplarken görmek.

  12. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Kesinlikle biraz uzun sürdü.Ama yavaş yavaş eski haline dönüyor , 3 Yılın pasını attı üstünden.Bu sene işler daha farklı olacak bence..Efsaneyi görecegiz Podyumda..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir