Vettel, Mclaren'in Performansı Karşısında Temkinli

yazar:

kategori:

Sezon öncesi testlerin 2. ayağı bu hafta İspanya’nın Katalunya pistinde gerçekleşiyor ve testlerin ilk gününü Sebastian Vettel lider tamamladı.

Vettel “Mclaren bugün çok güçlü göründü. Geri kalan hakkında konuşmak için erken. Henüz tüm tur zamanlarını gçrmedim, sadece Lewis’in bazı uzun sürüşlerine baktım ve oldukça ilginç görünüyorlardı.”

“Şu aşamada tabi ki şampiyona hakkında konuşamayız. Kimse burada geçen seneden daha kötü durumda olmak için bulunmuyor bu yüzden geçen sene yaptığımızı yapmaya çalışacağız ancak daha uzun zaman var.” 

“Dürüst olmak gerekirse diğer araçları pist üstünde pek görmedim.”

“Açıkçası aracımdaki hislerimin iyi olduğunu söyleyebilirim ancak bu yeterli olacak mı bilmiyorum. Mclaren’in oldukça rekabetçi göründüğünü düşünüyorum. Tek tur peşine düşmediler ancak uzun sürüşler gerçekleştirdiler ve oldukça rekabetçi göründüler bu yüzden sezon başından beri güçlü olacaklardır.”

“Jerez’de Lotus sürpriz yapmıştı. Bunu devam ettirip ettiremeyeceklerini bilmiyorum. Bugün fazla sürüş gerçekleştiremediler.”

“Ferrari şu aşamada biraz gizemli ve kimse gerçekten iyi ya da kötü olduklarını bilmiyorlar. Diğerlerinin de bizim hakkımızda neler düşündüğünü bilmiyorum bu yüzden bekleyip görelim.” dedi.

 


Yorumlar

  1. air_canada54  avatarı

    Son 2 sene derken ?? hadi geçen sene desen anlarımda 2010 da Ferrari daha iyiydi Mclaren'den

  2. Bu sene Melbourne de kazanıpta başlayacağız inşallah.

  3. ….Lewis'in bazı uzun sürüşlerine baktım ve oldukça ilginç görünüyorlardı.

    İlginç kelimesi harika.
    İçeriği çok kuvvetliye çevrilebilecek şeyleri ihtiva edebilir.
    Kendisininde anlam verememesi hakeza öyle.

  4. Mercedes'i yada Ferrari'yi kimsenin gözardı ettiği yok ama son 2 sezonda Redbull'a en yakın aracın McLaren olduğunu düşünürsek ve testlerde de birbirlerine yakın olduklarını ele alırsak Redbull ile McLaren en hızlı takım görüntüsünde şuan. Tabii testlere göre yorum yapmakta pek doğru değil zaten Vettel'de dile getirmiş kim nerede bilmiyoruz diye. yoksa Mercedes ve Ferrari'de ön planda çoğu kişi onlarında hızlı olmasını umut ediyor.

  5. mercedesi göz ardı etmiş.ummadık taş baş yarmasın sonra

  6. rocco junior avatarı

    Yine başladı Vettel; rakiplerini pohpohlamaya.Marko ve Horner neler diyecek görelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir