Alonso: "Yapılacak Çok İş Var"

yazar:

kategori:

Jerez’de araçtaki potansiyelin ancak % 20’sini çıkarabildiklerini söyleyen Alonso bugün 75 tur attı. Alonso bu sabah da bir sorun nedeniyle yaklaşık 1 saati pitte geçirdi.

Alonso “Yapılacak çok şey var ancak bunun için burada değil miyiz? Önümüzdeki günlerde de farklı bir şey göreceğimizi sanmıyorum çünkü bu aracın tam olarak neler yapabileceğini görmeden önce yapbozun parçalarını tamamlamamız lazım.” dedi.

Ferrari hakkındaki beklentiler karşısında Alonso “Dışarıda çok fazla beklentinin olduğunu biliyorum ancak biz çevremizde neler olduğunu düşünmeden tamamiyle kendimize odaklanmalıyız. Gerçek durumu ancak Melbourne’den itibaren anlamaya başlayacağız.” dedi.

Alonso yarın da testlere devam edecek.

 


Yorumlar

  1. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Aynen bende Rocco canım çok sıkılıyor bu haberleri duyunca ya arkadaş bir kerede yüzümüz gülsün ya bu ne ya yapılacak çok iş var diyor red bull mclaren araçtan memnun biz hala yapılacak iş var diyoz surada 3 hafta kalmis daha yapmadıysanız bu saatten sonra ne değişebilirki,ilk yarisdaki hüsran yaşarsan harbi artık izlemeye gerek kalmaz nasıl olsa samp olamicaksak bari izlemeyelim hiç olmassa üzülmeyeniz kendimizi sıkıtıya sokmayız birde serhan acar anlatmıyorsa hiç cekilmez zaten birde Mal bir kanala verirlerse Ntvspro gibi al da burdan yak derim,Bu seneye biz bölemi girdik ya daha iyi umutlar vaat ediyorduk ilk yaris ve 3 yarisa kadar gerçek tablo cikar kararimizi ozaman veririrz.

  2. potansiyelin ancak % 20'si….

    Gene başlamış.
    Durumu kötülemek isterken aslında iyiliğini anlatmış.

    %20'si bu ise diazın ölçütlerinde %50 olunca ne olacak. Tur mu bindirecekler.

    Her zaman derim bu adam yorumlarına verileri karıştırmamalı, yuvarlak yuvarlak konuşmalı.

  3. işte bu yüzden f1 ntvspora gitmez inşallah. hata 1 : tüm takımlar gibi . hata 2 : radikal çizgi . ne radikali kural öyle . bu kanalda futboldan başka bişeyden anlayan yok rezil ederler f1 i . birisi haberlere f1 haberi attığında hep aynı şey oluyor birbirlerine bakıp kekeliyolar , sen anlat sen anlat diye …

  4. Alonso-Gilles avatarı

    wow 😀 harbimi? Yapma beee.. =)))

  5. bu aracın sezon basında olmasa bile sezon ortasına doğru iyi işler yapıcagından eminim

  6. Konu Dışı:

    Ntv sporda Mercedes'in tanıtımını gösteriyorlar, burun hakkında söylenenleri aktarıyorum:

    "Diğer tüm takımlar gibi Mercedes'te burun kısmında radikal çizgilere sahip"

    🙂

  7. rocco junior avatarı

    Canım sıkılıyor Alonso lütfen tanıyın şu aracı artık.Avustralya geldiğinde şahlanan atı 5.6.sırada görmek istemiyorum +0.5sn farkla…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir