Hamilton Reebok ile 20 Milyon Dolarlık Anlaşma İmzalıyor

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, Reebok ile oldukça yüklü bir sponsorluk anlaşması imzalamaya hazırlanıyor.

Henüz doğrulanmayan bu anlaşmanın daha önce ünlü futbolcular Thierry Henry ve Andrei Shevchenko ile imzalananlara benzer olması bekleniyor.

Brand Republic, genel olarak pilotlarına kişisel sponsorluklar için izin vermeyen Mclaren’in buna izin verdiğini iddia etti.


Yorumlar

  1. tolga soydan avatarı

    ahmet kara acayip yorumlar yağmışsın.vala çok güldüm :D:D. kimi böyle napalım.o yarışları kazansın yeter.yine tebrik ediyoya raikplerini.podyumun arkasında da öyle değil bence.ispanyada saçlar kısayken hamiltona taklımıştı.bahreyndede şampanya konusunu o açtı :D. okuduğum kadarıyla arkadaşları arasında komik biriymiş.ama her şeye rahat yaklaşıyo.:D

  2. Fuad arkadaşım haklısın adı şanssıza çıkan Kimi şuan en şanslı pilot durumuna geld :))

  3. arkadaşlar gidin çeken FOM ekibine kızın sanki adamlar yalvarıyor beni çekin diye lütfen boş boş konuşmayın ya ayrıca Lewisin babası menejeri oluyor tabiki yanında olucak bende olsam bende giderim niye gitmiyim ki..MAssanın babası menejeri değil ama oda geliyor oğlunu seyretmeye buda doğal bir durum bana göre..

  4. Ahmet Kara , sana katılıyorum pilotların babaları eşleri kardeşlerinişn felan görüntülenmesi konusunda..kesinlikle haklısın ne o öyle yaw..bize ne onalrdan sanki çok merak ediyorduk..ama ben işahsen, arabada emeği olan bi mühendisin yarış esnasında arabanın olayların gidişatına göre değişen tepkilerini merak ederim görmek isterim..Hamiyi dünya şampiyonuna değişme meselesine gelince, orda hiç haklılık payın yok be hocam..adam alonsodan iyi ise neden Alonsoyu ona tercih etsinler ki, hem, Alonso gibi mızmız ve ispiyoncu-şantajcı da değil.Eskiden ben de raikoneni desteklerdim,şimdi az da olsa hala seviyom harika bi pilot, ama, o bahsettiğin davranışlarıonı asıl seviyom ben..şımarık değil..fazla önemsemiyor,herşeye bi oyun havasında bakıyor..bu tavrını seviyom onun .) ne o öyle bi yarış kazanınca çocuklar gibi abartılı sevinç gösterileri felan..bu arada, konu ile alakası yok ama, ne oldu bu raikonene yaw..bizde,mclarende iken o zamanki pilotların en şanssızıydı, ferrariye geçti adamın şansı açıldı bal döküldü yollarına..geçen sene şampiyonayı son yarışta kazanması , ( evet hakketmişti ama o son iki yarışta ,sıralamada onun önünde olan bi pilotun 17 puan kaybetmesi sadece o pilotun şanssızlığpı ya da yeteneksizliği ile açıklanamaz) sonra, türkiyedeki yarışta mesela..kovalaine arkadan çarpıyor..normalde onun hasar görmesi yavaşlaması gerekirken kovalainen pite girdi adam devam etti..kanadı kırıldı ama nassı bi kırıksa artık hiç etkilemedi hızını..

  5. Çağlar KAYAOĞLU avatarı
    Çağlar KAYAOĞLU

    Ahmet Kara arkadaşım gerçekten sinirlenmişsin de ortada bişey yok, raikkonen f1de yarışmaya başladığından beri yarış sonu öyle davranır, şimdi sinir olman çok garip. Bi de aileler ha garajda durmuş ha locada ne fark eder, o insanlar yakınları olan pilotları desteklemeye geliyolar, gösteriş yapmaya değil.

  6. Bir Raikkonen taraftari olarak Raikkonen`e de gicigim, ilk 3 te bitirmissin aractan cikar cikmaz kimseye bakmada garaja kosuyor, sanirsin ishal olmus tuvalete kosuyor, asosyal herif, insan bi takim arkadasini tebrik eder, sarilir kucaklasir, rakipleriyle tokalasir felan, kursuye cikmadan nefes aldiklari odada oyle, kimseye bakmaz muhabbet etmez surekli baska biseylerle ugrasir, insan biraz insancil olur ya, soguk adamsin anladik ta istedigin zaman cok ta samimi olabiliyosun! hepten gicik oldum simdi tuttugum pilota 🙂

  7. Tartisacak bisey yok ki, adamlar dunya sampiyonuna degismediler ogullarini, sponsorlarinami degisecekler 🙂 Saka bi yana ben Felipe ve Hamilton`a gicigim bu yuzden, ne o ole ya analari babalari kardesleri esleri garajda, bari garajlara girmeyin be kardesim, takim yer ayarlasin gitsinler en guzel loca dan seyretsinler, hic hos goruntuler degil, orda goruntude olmasi gerekenler ter akitan beyin yoran emek veren muhendisler mekanikerler. Nefret ediyorum bu havali gunes gozluklu goruntulerden..

  8. Yıllık 20 milyon dolar mı? böyle ise çok iyi para…AMD nin Ferrariye 10-20 milyon dolar arası sponsorluk ödediği göz önüne alınırsa, bu rakam oldukça iyi..Bildiğim kadarıyla Hamilton mclarenin Kimi ve Alonsoya ödediğinden çok daha az bi ücretle yarışıyor..olaya bu şekilde baklılırsa,mclarenin Hamilton için sponsorluk kişisel sponsorluk annlaşması izin vermesi oldukça mantıklı..Hem, Ahmetr kara, dediğin gibi.Hamiltona izin vermeycekler de sana bana mı verece3kler izni..ya da,san bana mı soracaklar izin vermeden önce..ve ayrıca,hami mclarenin oğlu felan değil..sözleşmesi gereği mclaren için yarışan bi pilot..hami mclarenin oğlu diyerekten inceden inceden ima ettiğin şey ne yaw açık açık yaz tartışalım,daha güzel olur

  9. Tabi Hamilton Mclaren`in oglu, vermeyipte napacak 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir