Mclaren: "Yüksek Hızlı Virajlarda İyiyiz"

yazar:

kategori:

Takım sabah seansında veri toplama ve ayarlar üzerinde odaklanırken öğleden sonra yarış simülasyonu gerçekleştirdi.

Testleri 6. sırada tamamlayan Hamilton “Son 2 günde 1000 km’den fazla yol kat etmek inanılmaz derecede cesaret verici, tüm takım bundan gurur duymalı.”

“Araç yüksek hızlı virajlarda gerçekten iyi tepki veriyor ve aracımızın temeli geçen senekinden daha yüksek bir noktada ve yüksek hızlarda genel olarak daha iyi. 3. ve 9. virajlarda çok iyi performans gösteriyor.”

“Diğer araçların yakıt yüklerini bilmiyoruz bu yüzden sıralamayı söylemek zor. Buraya bir güncelleme getirmedik ancak Jerez’den bu yana aracı daha iyi anladık. Lastikleri de daha iyi öğreniyoruz, sıcaklıkların nasıl etkilediğini öğreniyoruz ve aracı ayarlarla daha iyi dengelemeyi öğreniyoruz. Oldukça verimli günler geçirdik ve Jenson yarın aracı geliştirmeye devam edecektir.”

“Artık son testleri bekliyorum. Orada gerçek anlamda aracın nerede olduğunu görürsünüz. Bunun yanında ilk yarış öncesinde son durak olduğu için oldukça heyecanlı olacak.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Lewis ShowCase avatarı
    Lewis ShowCase

    ben de bu sezondan ümitliyim ancak türkiye de bir kanal f1 yayını yapmazsa mclaren sampiyon olsun neye yarar ?

  2. saçma iyi ya da kötü hissetmesi birşeyi değiştirmez araçtan tam performans alamayan vettel 1 sn fark koyar görürüz araç içi rahatlığı

  3. Bana Ferrari'nin 2011'de ki zamanını hatırlatıyor mclaren. Daha muhafazakar bir tasarım için o senenin gözde tasarımını göz ardı edip, kendi felsefelerini devam ettirdiler, durmadan istikrarlı hızlı ve sorunsuz tur atıyorlar… Sert lastiklerle sorunu var mıdır acaba 😛

  4. Çok şükür herşey yolunda uzun bir zaman sonra ilk defa bu kadar umutlu bir sezon bekliyorum. Avustralya'yı iple çekmeye başladık. Lewis'in de morali yerinde gibi buda bizi mutlu ediyor. Size inancımız sonsuz çocuklar yüzümüzü kara çıkartmayacağınıza inanıyorum.

  5. Sinan bey McLaren varsa herzaman umut vardır 😀 nerde sizin herkese tur başına 5sn fark atacak aracınız hımm =))

  6. Biraz daha güzel haberlerle neşelenelim 🙂

    Speed Channel pit muhabiri Will Buxton twitterda şöyle bişey paylaşmış:

    "Lewis çok rahat ve güvenli gözüküyordu. Geçen yıla kıyasla daha farklı çok pozitif bir adam vardı karşımda, gözleri parlıyordu. Görünüşe göre 2012 hakkında iyi şeyler hissediyor 🙂 "

    http://www1.skysports.com/formula-1/news/12433/7538325/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

    Bu linktede Jenson'la yapılan bir röportaj var. Özet geçmek gerekirse bu yıl şampiyonluğu kazanamaması için hiçbir sebep olmadığını, aracın beklenen her şeyi verdiğini söylemiş. Site yönetimi tüm yazıyı çevirip yayınlayabilirse herkes okur, selamlar site yönetimine =))

    Mclaren adına herşey güzel gidiyor umarım sonradan üzülmeyiz =)

  7. Geçen senekine çok yakın bir araç yaptıkları için şu an en dayanıklı takım Mclaren.

  8. Aynı Alman sitesi dün Vettel'in Mclaren hakkında yaptığı iyi yorumları, Vettel Mclaren'la şöyle dalga geçti böyle küçümsedi diye yayınladı.. Sevmiyorlar bizi yapacak bişey yok 🙂

  9. Onu bul beni bul REd Bull akıllı olun umutlanmayın 🙂

  10. alman haber sitesinin yaptığı,"hamilton: mp4-27 hızlı virajlarda başarısızmış" haberi de fos çıktı haliyle.

  11. Lewisin araçtan memnun olmasi umut verici ancak rehavete kapılmamak lazım avustralya Q3 beklemek gerek.

  12. rocco junior avatarı

    1.sektörde en hızlı zamanları yapıyormuş bir ara Lewis ama Rbye göre 2ve 3.sektörde vakit kaybediyormuş…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir