Rosberg: "Webber, Schumacher'den Daha Zorlayıcı Bir Takım Arkadaşıydı"

yazar:

kategori:

2006’da spora giren Rosberg Williams’ta Mark Webber ile yarışmıştı. 4 seneyi Williams’ta geçiren Rosberg 2010’da Mercedes’e geçti ve Formula 1’in en başarılı sürücüsü Michael Schumacher’le takım arkadaşı oldu.

Sport Bild’e en güçlü takım arkadaşları sorusuna cevap veren Rosberg: “2006’da Webber en zorlayanıydı, ardından Michael.” dedi.

Rosberg ayrıca 2012’de takım arkadaşıyla birlikte ön sıra mücadelesi vermeyi umduğunu söyledi.

Rosberg “Yeni gümüş okla ilk kazanan Alman olmak benim için harika bir rüya olur.” dedi.


Yorumlar

  1. Rosberg'e olan saygım gün geçtikçe azalıyor. Ona sadece bir kelime yazmak istiyorum. "Yazık" !

  2. rosberg bu senede sıfır çekerse işi zor

  3. Bana somut verilerle gelin 2010 ve 2011 sezonunun istatistikleriyle gelin.F1'den anlamıyorsun demek F1'den asıl anlamayanların yaptığı yorumdur.

  4. kardeşim f1 den anlamadığın yazdığın yorumlardan belli, git biraz schumacherin tarihini araştır enazından, schumi hakkındaki haberlere yorum yaparken 2 kez düşünürsün böylece.

  5. Rosberg doğru söylemiş ama yanlış ifade etmiş.

  6. massathebest arkadaşım sen nerelerdesin.hiç uğramıyorsun artık siteye.

  7. Mclarenfangirl avatarı
    Mclarenfangirl

    Aynen başlıktaki cümleyi kursa belki sorun olurdu.Ama ''2006'da Webber en zorlayanıydı, ardından Michael." cümlesinde öyle bir hava göremiyorum.Ayrıca tabi ki de zorlanacak 2006'da çaylaktı 2010'lara kadar çok gelişti.

  8. sadece şu sorulara cevap vereceğim

    mclaren istedi de sen mi gitmedin?
    williamsla sözleşmesi vardı o sene

    ferrari acaba cep telefonunu bile biliyor mudur?
    ferrari ne arasın ne sorsun 2.pilot arayan bir takım 2.pilot bulsun.ne gibi ? massa gibi.

    red bull da alaman pilot aldı, neden sen değil de vettel?
    çünkü rbr kendi pilotlarını kendi yetiştiriyor.2.pilotunu piyasadan alıyor.

    sen bunları biliyormusuydun massathebest ?
    biliyorsan niye sordun.bilmiyorsan f1 de olanları yorumlayamıyorsun sonucunu çıkarıyorum

  9. ha birde en can alıcı nokta şu.rosberg gibi her pilot schumi ile takım arkadaşı olma cesaretini gösteremez.schuminin takım arkadaşı rosberg değilde webber-hamilton-vettel gibi pilotlar olsaydı şeş kaza onların bu sorulara cevapları ne olurdu ve schumi hakkındaki yorumları ne olurdu diye sormak yada düşünmek lazım.yani beter bir durum varsa beterin beteri var.

  10. soruda en güçlü takım arkadaşı soruluyor rosberg cevapta en güçlü webber demiyor;en zorlayanı webber di diyor.2006 da çaylak olduğu için takım arkadaşı kim olursa olsun en zorlayanın o olması normal.2010 da schumi zorladımı hayır.2011 de zorladımı bize göre evet ama demekki ona göre zorlamışsada çaylak olduğu yılki webber kadar değil.yoksa rosberg de biliyor schumi nin gridin en iyi pilotlarından olduğunu.üstelik daha önceki röportajlarından birinde söylemişti.o beni geçebilir ama ona ezilmem demişti.schumi tarihin en iyi pilotlarından biri demişti.7 numarada senin olsun dedi.ona saygı duyuyorum dedi.vs.vs.yani schumi ye karşı bütün bunları yaptıktan sonra saygısızlık yapacak değildir.bu durumu saygısızlık olarakda yorumlamamak gerek ama bakış açısına göre değişebilir.

  11. kendini buğday ambarında sanan aç tavuk bile azıcık usul erkan bilir. bu piliç de o da yok.

    hocam, hadi etrafındaki herkes sana dev aynası tutuyor diyelim.
    hadi baban olacak schumi düşmanı, seni yere göğe koyamıyor diyelim.

    ulan hiç mi f1.com'a girmedin?
    hiç mi f1'dfen zerre kadar anlayan bir allahın kuluna "selamünaleyküm hemşerim, schumi kimdir diye sormadın?
    adamın çarşaf çarşaf galibiyetlerini, polelerini, fastest laplerini, ağırlığa vursan senden daha ağır çekecek şampiyonluklarını hiç mi saymadın?

    şöyle bir kendine bak:
    galibiyet: 0
    pole:0
    şampiyonluk: o da ne?
    podyum: kedi patisindeki tırnaklardan bile daha az.

    iş lafa gelince rosberg son 6 senenin en iyi pilotu (!)
    önce mclaren kapacaktı, sonra ferrari isteyecekti, sonra karaborsaya düşüp red bull saldıracaktı almak için.
    milleti, arkana taktığın yalaka alman basınıyla, sevgili pederinin sahte pohpolarıyla yemleyeceğini sandın ama papaz pilav yemiyor gördüğün gibi.

    ben kaçırdıysam kusura bakma:
    mclaren istedi de sen mi gitmedin?
    ferrari acaba cep telefonunu bile biliyor mudur?
    red bull da alaman pilot aldı, neden sen değil de vettel?

    schumacher'e sarmaların iyice sıradan bir hal almaya başladı. ne düşünüyorsun acaba? "ben böyle dedikçe millet ne kadar büyük pilot olduğumu düşünüyor" filan mı?

    milletin ne düşündüğünü söyleyeyim sana:
    çekirge gibi 2 sezondur zıpladın. araçtaki en düşündürücü arızalar yalnızca schumacher'in başına geldi.
    adam gibi (hızlı demiyorum, dayanıklı) bir araçta schumacher'in seni evire çevire kevgire döndüreceğini cümle alem biliyor. ve emin ol dünya üstündeki milyonlarca schumi taraftarı, münasip yerlerine antrenman yaptırıyor, orasıyla rahat rahat gülmek için.

  12. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Büyük pilotlar asla küçümsemez.Schumacherin ben birini küçümsediğini şu güne kadar görmedim..Button ? Vettel ? Alonso ? büyük pilot olmak en ufak şeyde havalanmak değildir..Rosberg Hemen havalara girmiş..Artık takmıyorum ki Efsane hiç takmıyordur..

  13. Şimdi bu insanın yaptığı açıklamanın detaylarına bakmaktan çok, genel yaklaşımına ve havasına göz atalım. Buradaki çoğu insanda Nico Rosberg'in karakterinin farkında. 27 yaşına gelmiş bir insan evladı olarak, her konuştuğunda kendisini küçültmekten başka bir şey yapmıyor. Tabi o konuştugunda, egosunu tatmin edip, kendisini yücelttiğini düşünmekte. ''Akıl yaşta degil, baştadır'' Duruma çok uygun bir sözdür, atalarımız tarafından söylenen. Yani şimdi kendim empati kuruyorum, karşıdaki rakibim hakkında konuşurken 2 degil 10 kez düşünürüm. Hele ki, büyük bir kariyere sahip birisini küçümseyecek şeyler söylemek, akıl kârı bir şey değil. Olgunluğa yönelik tek bir şey göremiyorum kendisinde. Vettel'e bakın. En genç Çifte dünya şampiyonu ünvanına sahip bir insan ben ondan böyle şeyler göremiyorum. Şu haberin içerisindeki şahsiyete bakıyorum, elinde kariyerde yok, bu pohpohlanma nereden geliyor merak ediyorum açıkcası. Birde kariyer yapsa, neler konuşurdu tahmin edemiyorum. Kişilik bozukluğu olarak yorumluyorum. Tabi sadece kendisini suçlamamak lazım, belki yaşadığı hayat doğrultusunda bu şekilde ilerlemiştir kişiliği, babasınıda göz önüne aldığımızda mümkün. Bu karakterin yapısı açık. Schumi bunu önümüzdeki 2 sezon darmadagın etse bile, bu iki sezonu her seferinde laflarına sokacaktır. Kim bilir kaç kere bu tarz açıklamalar yaptı, Schumacher'den tek bir yanıt bile gelmedi. Bu adam her konuştugunda Michael Schumacher'i tekrar tekrar takdir ediyorum.

  14. Kazım UÇAR avatarı

    Sanırım geçen seneki spa yarşının izlemedin.Schumacher'in 24. başlayıp rosbergide geçerek 5. olduğunu da görmedin.Yoksa böyle bi yorum bana pek mantıklı gelmiyor.

  15. AYDAN TENEKE SESLERİ GELİYOR. SİZ DE DUYUYOR MUSUNUZ:)?

  16. “Suskunluğum asaletimdendir
    Her lafa verilecek bir cevabım var.
    Lakin bir lafa bakarım laf mı diye.
    Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?”

  17. Hakkaten sabır taşmaya başladı. Alonso nun Schumi hakkında söylediklerine bakıyorum bir de sözde takım arkadşı olan Rosberg in söylediklerine. Kızmamak elde değil.

  18. birini eleştirmek istiyorsanız eğer o kişinin mertebesine ulaşmanız gerekir,sizden daha yukarıdaki bir insana eleştiri yapamazsınız…. michael sanırım bu yüzden yanıt vermiyor 🙂

  19. Seni anlamak zor bence bizden ziyade. Schumacher Rosbergden yavaş kaldı diyerek zaten 2011 sezonunu izlemediğini (izlemek) belli ettin. Buna rağmen Rosberg lehine yorum yapman enteresan.

  20. Eline sağlık, çok güzel yazmışsın ! 🙂

  21. Rosberg'e tek kelime söylemek istiyorum, "Yazık" !

  22. Problemde o zaten basın sürekli malzeme olsun diye buna şumi ile alakalı sorular soruyor buda cevaplıyor, cevap verme birşey deme böyle demeçler vererek antipatik oluyor.Ben Rosbergi seven biri olarak onu artık antipatik bulmaya başlıyorsam sevmeyen adamları düşünemiyorum bile.

  23. videoyu hazırlayanların eline saglık hakkaten güzel bi vidyo hazırlamışlar, bu adamada yakışıyo zaten bunlar,, paylaşım için teşekkürler,

    rozbergede bir sitem etmeden gidemiyecegim, eminimki schumi onun idolü olmuştur çocuklugunda, ve böyle müthiş bi insanın yanında yarışmak gibi bi şerefe nail olmuşsun, ama halen adam olamamışsın, birkaç tur geçmiş olabilirsin ama insan utanırda, laf söyledigi pilotun başarılarına bakarak çenesini kapatır ve saygı duyar, ama nebileyim be kardeşim , tipe baksan sakin, ensesine vur ekmegini al, öyle bi çocuk ama dil koca karı dili gibi susmak bilmiyo :))))

  24. Yok, en iyisi demezdi de Schumacher'in önüne koyabilirdi. Maksat gıcıklık olsun 🙂

  25. Nakajima en iyisiymiş yarıştıklarının ve yarışacaklarının 🙂

  26. Yine iyi demiş, kendini tutmuş 🙂 Düşünsenize, Webber'den sonra Nakajima'yı söyleyebilirdi 🙂

  27. 2012 sezonu birinci pilotun kim olacağına karar verecektir.

    MGP nin 1.pilotu her halükarda bellidir..Bunun performansla veya puanla alakası yoktur.

    Aynı şekilde Rosberg'i de şampiyonluk ve kazandığı yarış gibi istatistiki değerlerle yargılayanlar da yanılmış olur.

    Rosberg belki de çok iyi pilottur ama bu zamana kadar büyük takımlarda yer bulamamış olması, yani büyük takım patronlarının dikkatini çekmemiş olması ve kötü aracına rağmen hiç değilse 1 zafer dahi (vettel tororosso 2008-Alonso 2003 macaristan) yakalayamamış olması da düşünülmesi gereken gözardı edilemeyecek konulardır.

    Nico ve şumi aynı araçları kullanıyorlardır zaten, MGP'nin Ferrari veya RB gibi davranacağını sanmıyorum

    2010 japonyayı tekrar izlemelisin.MGP için İlginç bir yarıştı.Sonrasında da Şumi "Aracım her zaman rosbergin aracıyla aynı değil" dedi.

    MGP'nin Ferrari veya RB gibi davranacağını sanmıyorum

    2011 de 2 kere rosbergin benzini yetmedi.Hadi çini geçtik ama spaya ne diyeceğiz.
    Ağzınıza sakız olmuş Rb ve Ferrari..Fanı olduğunuz mclareni ise sütten çıkmış zannediyorsunuz.

  28. hadi bu ezik çocuğa babası falan gaz veriyorda olabilir ama takımdamı demiyor aklını başına al bunlar nasıl demeçler diye?

  29. Sizi anlamak zor gerçekten. Adama bir soru sormuşlar oda cevap vermiş. Yani illaki Shumiyi en başa koyması mı lazımdı anlamadım.

    Shumi yaş itibariyle Nico ya büyük bir zorluk çıkarmıyor. Bunu göremeyenlere ne diyeyim başka anlamadım ki. Sonuçta herkes yaşlanıyor.

    Nico ne dese farklı yerlere çekiyorsunuz konuyu.

  30. Schumacher, sıralamalarda zayıf performans gösterdiği için hep kendisini orta sıra pilotlarının arasında buldu. Fazla kazaya karışmasının temel nedeni bu. Aynı konumda başka bir pilot olsa daha az kaza yapacağını düşünmüyorum.

    Diğer konularda seninle hemfikirim.

  31. aslında soruya verdiği cevapta bi sorun yok.en zorlandıgı takım arkadaşının,rosberg'in çaylak yılında olması mantıklı,yani daha tecrübesizken.
    ben f1'de basın açıklamalarına,halka ilişkilere çok önem verildiğini sanıyordum hatta takımların,sürücülerine bu konuda eğitim verdiğini okumuştum ama rosberg'in verdiği demeçleri görünce acaba yanlış mı biliyorum diye düşünüyorum.
    bu soruya da kaçamak bir cevap verebilirdi.mesela 'sıralama yapmam doğru olmaz ama webber ve schumi en zorlayanlarıydı diyebilirdi' diye düşünüyorum.
    acaba nefret edilen isim olmak gibi bi gayesi mi var ?

  32. üslubun çok iyi .senin yazdıgın bir yorumu okurken eğleneceğimden adım gibi emin oluyorum.

  33. Şumi'yi başından beri izleyen her aklı selim f1 izleyicisi (taraftarları dahil) Şumi'yi kazandığı şampiyonluk sayısıyla diğer pilotlarla asla kıyaslamaz. Bunu ancak F1'i yeni izlemeye başlamış ve hangi pilotu desteklesem sorusuna istatistiklere bakarak karar verenler yapar.

    Aynı şekilde Rosberg'i de şampiyonluk ve kazandığı yarış gibi istatistiki değerlerle yargılayanlar da yanılmış olur.

    Şumi geri dönmekle F1'i tekrar canlandırdı. İlk sene onun için çok zordu sanırım, pek bahsedilmedi ama alışması ciddi zaman aldı. Bu durumda o sene için hali hazırda yarışan Rosberg ile karşılaştırmanın adil olmadığı açık.

    2011 sezonunda şumi için çok ümitliydim. Beklediğim gibi de oldu aslında. Epey gelişti ilk seneye göre. Ancak bu sefer de kendi hataları ile sezonu batırdı. Şanssızlıklar oldu, gelip çarptılar diyebilirsiniz, ancak at gözlüğünü çıkarıp baktığınızda bu durumun ikiyi geçtiğini göremezsiniz. Aşırı iyimser ataklar ile çok puan kaybetti.

    Başkasının gelip çarpmalarını ve lastik fırlaması gibi şanssızlıkları bırakın, kendi yaptığı 2 tane hatayı yapmamış olsa zaten puan olarak Rosberg'in üzerinde olacaktı. Özetle kendi etti, kendi buldu diyebiliriz.

    Araca da kimsenin laf etme hakkı yok, Nico ve şumi aynı araçları kullanıyorlardır zaten, MGP'nin Ferrari veya RB gibi davranacağını sanmıyorum. İyi araçla dedem de şampiyon olur.

    Burası böyleyken Nico nasıl oluyor da şumi üzerine bu kadar konuşuyor onu da anlamış değilim. Biraz çenesini tutmalı o da.

    2012 Rosberg ve Şumi'nin son şansı bence. Araca diyecek bir şey yok, muhtemelen 2013 aracı ile asıl gelişim kaydedilebilecek. 2012'de gridde her yerde olabilirler. Rosberg iyi bir yarış performansı çıkarmayı öğrenmeli, Şumi de abuk subuk kazalar yapmamayı öğrenmeli. Araç hızlandıkça birinci-ikinci pilot ayrımı yapılmaya başlanabilir. 2012 sezonu birinci pilotun kim olacağına karar verecektir.

    2012 sezonunu zevkle bekliyorum, bakalım neler olacak 😉

  34. kompleksi var bu çocugun. şumi 2011 de kazalara karıştı diye puan olarak geçtin mi sanıyorsun kendini.
    şumi kaç defa geçti seni sen kaç defa geçtin onu.
    en çok geçiş yapan adam var karşında senin etliye sütlüye karışmadan yarış bitirmek pilotluk mu şimdi.. sen bir alonso bir hamiltonla kapışabildin mi geçen sezon.
    bu sene görürsün sen hanyayı konyayı. zoruna gitmesin koçum.

  35. donnie darko avatarı

    çok laf etme, sükut et ki adam sansınlar…

  36. Bu videoyu hazırlayanın ellerine sağlık ne güzel olmuş valla kardeşim sende paylaştığın için sağol bu sezen bunların 10 katını görelim inşallah.

  37. 🙂 Bu çocuğun basın danışmanı veya menajeri yok mu ? Böyle konuşarak hem antipati topluyor hem de taraftar kaybediyor.

    Belli ki Şumi yi kullanarak medyada görünmeye çalışıyor ama farkında değil ters teptiğinin.

  38. deniz aydın avatarı

    Birşey derdim de, bende kalsın…

  39. Aslında Schumacher arkadaşımızın verdiği bu karşılaştırmalı resimden sonra Michael Schumacher in ne kadar vahim bir durumda olduğu maalesef ortaya çıkmıştır. Rosberg kardeşim bizim buralarda haddini bilmeyenlere aklını başına al adam ol, olmazsan ederiz derler.

  40. demek ki tecrübe kazandığını düşünmüyor bu adam. 2006da çaylaktım 2011de de aynıyım diyor 🙂

  41. Bu kibir daha bir şey değil, olur da şans eseri bir yarış kazanıp podyuma 1. olarak çıkarsa o zaman görün neler söyleyecek, ayrton senna da kimmiş, mika hakkinen de kimmiş, babasını bile tanımaz ilerde. Başarılı olmak istiyorsan önce alçak gönüllü olucan ufaklık, bu sene schumi seni geçince ne diyeceksin çok merak ediyorum: ""Beni fazla zorlamıyordu onu ciddiye almadım böylece beni geride bıraktı, herkesi ciddiye almak lazımmış""…
    İlerde belki şampiyon olabilirsin ama bu karakterinle hiç bir zaman efsaneler arasına giremeyeceksin!

  42. Bu yüzden hiçbir zaman şampiyon olamayacaksın rosberg.Kibri onun kendini geliştirmesini engelleyecek,şimdiki durumun ona yettiğini düşündürtecek.Müzmin 4.lük rekorcusu seni
    Dikkat ettim de mevcut pilotlar arasında tek saygı gösteren ve bunu bilinçli,içten yapan bir alonso var.Yeni nesil hala çoçukça.İnşaallah MGP iyi bir araba yapmıştır,çünki şumi zaten ne yapacağını biliyor:)

  43. vedat özkan avatarı

    Çok afedersiniz ama "Eceli gelen it cami duvarına işermiş".

  44. Bu adam ezik deyince unu kuru tuzu kuru statüsünde olan bazı kişeler (anti-schumacherciler) rosbergin yaptığı psikolojik eziklik,takıntı,laf gönderici eğilimlerini nedense görmezden gelip schumacher taraftarlarının, rosbergin schumacher karşısında el pençe durmamasına kızıp bundan dolayı eleştirdiklerini öne sürmek gibi basit demogojilerle tespitte bulunuyolar kendi çaplarında.Şunada adım gibi eminim böyle bi takım arkadaşı kendi pilotlarının olsun ve ha bire tuttukları pilotu demeçlerinde yer vererek psikolojik bi savaşın içinde olsun tamda rosbergin yaptığı ve "yeter kardeşim 100 defa söyledin dolaylı yoldan deme de delikanlı gibi içindeki zehiri akıt schumacherin adı altında eziklik hissediyorum aslında o okadarda matah bi pilot değil bunu bütün insanlara empoze etmek istiyorum,demeçlerimde bunun sancıları var"niteliğinde tuttukları pilota psikolojik demeç harekatı yapsın o zaman birden gözleri açılır hatta schumacher taraftarlarının şu andaki yaptıkları haklı eleştiri haklı kınamayı kendileri bil fiil yaparlar.Geçenki bi yorumumda demiştim yine diyorum iki takım arkadaşının demeçlerinin alayını toplayıp insani hakkaniyet çerçevesinde bi değerlendirin.Kaçında schumacher takım arkadaşına gönderme yapmış kaçında rosberg schumachere gönderme yapmış?hangisinin demeçlerinde olumlu sözler var,hangisininkinde sıradanlaştırma çabaları var?Rosberg schumacherle takım arkadaşı olmadan önce ona karşı olumsuz bi düşüncem bi antipatim yoktu ama başlarda da yoktu fakat bu bitmek bilmeyen laf sokma eğilimi,ezikliği,bi şeyleri ispatlama derdi resmen ne biçim insanmışsın tek rakibin sanki schumacher başka rakibin yok takım arkadaşı değilde ezeli rakip takım pilotuymuş gibi ha bire çene yapıyosun dememe tepki göstermeme sebep oldu.O altındaki kullandığın araçta emin ol ki senden daha çok geri dönüşümle emeği vardır bari o emeğe saygı duy.Böyle bi örnek takım arkadaşını ha bire normalleştirmeye çabalayan rakip takım pilotuymuş gibi her demecinde ezikliğinin bi dışa vurumu olarak sokan başka bir pilot emsal teşkil eden örnek var mı sorarım?Gitgide iğrençleşmeye midemi bulandırmaya başladın Rosberg…

  45. kasım ali aytekin avatarı
    kasım ali aytekin

    Bu Rosberg gerçekten egosunun esiri olmuş hiçbir zaman büyük başarılar elde edemeyecek kadar kibirli bir insan. Bütün efsane pilotlara bakın bakalım içlerinde böyle kibirli kendini beğenmiş biri var mı?

  46. Rosberg: "Webber, Schumacher'den Daha Zorlayıcı Bir Takım Arkadaşıydı"
    Mevcut durumu dile getirmiş. Boşuna kendinizi yiyip yıpratmayın. >:)

  47. W03'ün tanıtım fotoğraflarına bakarsanız Rosberg'in böyle kibirli ben 1 numarayım havası var Schumacher'in yaşadığı sorunlar karşısında puan olarak geçmek onu motive etmiş ve kendinden emin havalı bir hale getirmiş.

    Sanırsam griddeki ahlakı en düşük pilotlar arasında. Vettel geldiği günden beri kanım ısınmadı ama adam okadar yarış kazandı pole aldı bu tarz havalara girdiğini görmedim ben iyiyim en süperim havalarına girdiğini görmedim.

  48. Herkes Schumacher'in kim olduğunu Webber'in kim olduğunu Rosberg'in kim olduğunu biliyor.
    Webber bana göre Rosberg denen pilottan bir gömlek üstün pilottur tek turda hızlı olmak ile iş bitmiyor .

  49. o zaman şöyle bir sıralama yapalım:

    Rosberg > Webber > Schumacher

  50. Cidden sıkmaya başladın artık rosberg kapa şu çeneni!!!

  51. bu elemana karaktersiz haddini bilmez dedigimde tepki vermislerdi bana alin size :))

  52. Shumi bile sizin kadar tepki vermez arkadaş 🙂

    O işini yapar Rosberg neden böyle konuşuyor biliyormusunuz.Çünkü korkuyor bu araç Schuminin geri bildirimleri ve mühendis ekibi ile uyumlu bir şekilde çıkarılan bir araç dolayısı ile neler yapabileceğini biliyor.

    Birde eski ekip toplandı bu ekip Schuminin ne istediğini bilen ekip dolayısı ile sene içerisinde ona uygun çözümler üretileceğini bilmek Rosbergi ciddi şekilde endişelendiriyor.

    Ne diyelim Avusturalyada tozunu attırıcak Schumi 🙂

  53. Coştu bir kere Rosberg efendi artık tutana aşkolsun…haberde "ben zaten Schumi'yi iki senedir geçiyorum" cümlesini de görmeyi bekledim ama şaşırdım doğrusu dememiş bu kez…ayrıca bu çocukta "yarış kazanmadan şampiyon olma" ışığı görmeye başladım..babası da 1 galibiyetle şampiyon olmuştu…ha gayret, başarabilirsin!

  54. Britney bilinçli şekilde saygısızlık yapmaya çalışıyor.

    Saygısızlığının karşılığını alırken izlemek keyifli olacak.

  55. Hayal dünyası çok geniş bu çocuğun babasından mı öğrenmiş saldırmayı ne ?

  56. Yeni bir antipatik alonsocuk yetişiyor demedi demeyin herşeye laf söylemeler görende bir cacık yapabiliyor sanıcak.

  57. isiracak kop disini gostermezmis gorecegiz zoru

  58. Bu çocuk kendini kaf dağındamı zannediyor nedir???
    Acaba Schumi seni adam yerine koyupta senle rekabet ediyormuki?
    Verdikleri araç belli, zorlasa alabileceği zamanlar belli.
    Sense heryerini yırtıyorsun onun önünde olmak için.
    Dikkat ette bu sezon dikişlerin patlamasın.

  59. rosberg harbiden çok çocuk gibi konuşuyor.
    sen eskiden webberin yanında bir cocuktun şimdi büyüdün tecrübe kazandın.şimdiki halinmi iyi eski halinmi ,saçmalık bu.
    Webber'de yaşlandı eskiden çok daha yarışlarda parlıyordu.
    micheal gençlik haliyle hiç karşılaşmadın .
    Elma ile armut kıyaslanmışsın

  60. Bir sus ya vallahi artık bana antipatik gelmeye başladın.Şumi nin senin hakkında öyle iğneleyici,yada küçük düşürücü vs bir demeci varmı,varsada ben görmedim kaçırmışımdır.Tamam iyi pilotsun ama bazende susman gerekir ya.Raikkonen i bu yüzden çok seviyorum adam fazla konuşmuyor işini yapmaya çalışıyor.

  61. Haklısın Rosberg Webber Çok Zorluyor Vetteli Seni Zorladığı Gibi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir