Ecclestone, Schumacher'i Vettel'e Karşı Red Bull'da Görmek İstiyor

yazar:

kategori:

82 yaşındaki Bay E, mazeret kalmaması için Schumacher’in iyi bir araç içinde neler yapabileceğini görmeyi istediğini belirtti.

Ecclestone: “Güzel olurdu, değil mi? Onu iyi bir araçta görmek isterdim. Onu iki Red Bull aracında görmek isterdim. Sebastian’ın sorun yaratacağını sanmıyorum”

“Diyorum ki: (Schumacher’i) kazanamadığında bunun aracın değil, kendi hatası olduğunu bileceğiniz bir araçta görmek isterdim”

Schumacher’in hâlâ yarış kazanabileceğine inanıp inanmadığı yönündeki soruya Ecclestone: “Evet, elbette”

Caterham’ın Jarno Trulli’nin yerine Vitaly Petrov’u getirmesi ile gridde İtalyan pilot kalmaması ile ilgili Ecclestone, Ferrari’nin iyi durumda olduğu sürece bunun bir sorun yaratmayacağını dile getirdi.

Ecclestone: “İyi bir İtalyan’a sahip olmamız daha iyidir. Ama Ferrari kazanırsa, pek bir fark olmaz”

“Sorunun ne olduğunu biliyorlar ve bu, halledilmesi zor bir mesele değil. Bu yüzden kısa sürede buna çözüm bulacaklarını düşünüyorum”


Yorumlar

  1. Shumi'nin tek rakibi kendisi…Bunu görmek için herkese standart araç verin ve görün.!!!

  2. bende SEB ile HAM mclarende görmek isterdim

  3. Bende Kimi'yle Hamilton'u aynı takımda görmek isterim.

  4. schumi dellikanlı adamdır kimseyi yarı yolda bırakmaz…

  5. Ticari zeka var adamda 🙂

  6. RoC'de beraber iyi takım arkadaşı olmuşlardı. F1'de de aynı takımda görmek isterim ama bu pek de olası değil bence.

  7. vettel daha webber e tahammül edemiyor rbr de ona keza.2010 türkiye gp de rbr de kopan kıyameti olanları ve sonrasını iyi biliyoruz.schumi webber den den daha zorlayıcı olacaktır.schumi webber den daha gözü kara ve tartışmasız çok daha iyi bir pilot.vettel schumi nin kendisini geçmesini göze alamaz bu nedenle isteyeceğini sanmam.herkesin rosberg gibi schumi nin takım arkadaşı olmasını isteyeceğini sanıyormusunuz ben pek sanmıyorum çünkü sonunda schumi ye geçilme hatta şampiyonluğu schumi ye kaptırma olasılığı var.hemde yüksek olasılık.

  8. güney ateş avatarı

    shumacher mercedes için sedece bir pilot değil. daha uzun vadeli bir proje. ikinci emekliliği sonrasında yine mersedes'te yönetici olarak kalacaktır. o nedenle şampiyonluk peşinde koşan pilotlar gibi hızlı aracın koltuğuna oturmak onun için önemli değil bu saatten sonra. ama rosberg için durum farklı.

  9.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Keşke öyle bir ihtimal olsa. Ama Schumacher 43 yaşında ve tarihin gördüğü en iyi 1 numaradır. Kanıtlayacağı hiçbir şey yok. Bugün başarılı olsa ne olmasa ne? 25-30 yaşlarındaki pilotların motivasyonuna yine de sahip. Onlar kadar genç değil ama yine de başarılı. Daha iyisini de yapacaktır.

  10. Bence redbul ayarında başka bir araçla rekabet etmesi daha güzel olur.
    Yani mercedes gp bu yıl RB ile aynı tur zamanlarını yakalayabilen bir araç yaparsa zaten Vettelin eli ayağı birbirine dolaşır.
    Ferrari yıllarında özellikle hakinnen, alonso ve kimi ile mücadele ettiği yıllarda sıralama turlarında 0,05-0,1-0,2 saniye gibi farklarla polü alırdı yada kaybederdi.
    Ancak yarışta herzaman dominant olurdu.
    O günleri özledim ben. Umarım özlediğimiz günlerdeki gibi bir araç verirlerde tadından yenmeyen bir sezon geçiririz.

  11. Schumacher başka takımlara gitmez çünkü 2-3 senelik emeği var bu takımda başladığı işi yarım bırakmaz schumacher ve eğer onu bu sene tetikleyecek olan podyum gelirse 2-3 sene daha uzatır kontratı buda süper olur bizim için

  12. Olmaz da hadi diyelim oldu.Galip belli. Sebastian Vettel

  13. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    bence schumacher'i bu şekilde izlemek çok daha zevkli olur sürekli avının peşinde onu hata yapmaya zorlayarak bizede heyecan dolu dakikalar izletebilirler ; http://www.trf1.net/fotogaleri/galeri.php?id=24513&sira=37

  14. Vettel Schumacher ikilisi çok iyi olurdu umarım seneye bunu izleyebiliriz Webber'inde Schumacher in de sözleşmeleri bu yıl bitiyor.

  15. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Kesinlikle.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir